Местан: Няма да обслужваме сценария на Цветанов за бърз реванш

Местан: Няма да обслужваме сценария на Цветанов за бърз реванш
„В момента основният политически въпрос е каква е алтернативата на Пламен Орешарски. Ако е Цветан Цветанов и Бойко Борисов, това не е алтернатива". Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Лютви Местан. По думите му, когато се появи алтернатива, тогава може да се мисли и за избори, в това число и предсрочни. "Но дотогава ние няма да обслужваме сценария на Цветанов за бърз реванш, за да може да избяга от своята политическа отговорност”, заяви Местан.
<p><em>Големият дефицит на българската политика от 2009 г. насам е отсъствието на автентичен десен политически субект. Такова определение в 41-ото Народно събрание можеше да се даде на Синята коалиция, но за съжаление тя беше представена с много малко народни представители, за да може да влияе решително</em>, посочи лидерът на ДПС.</p> <p><em>ГЕРБ уби дясното в българската политика, погълна дясното и то се претопи в ужасен квази десен политически субект в лицето на ГЕРБ. Цветанов като политик, като ценности е всичко друго, но не и дясно. Има нужда от автентичен нов десен политически субект. Едно е необходимостта от десен политически субект, съвсем друго е той да се случи и да бъде припознат като алтернатива</em>, добави Лютви Местан.</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    28 Юни 2013 20:27ч.

    Защо полицията върши работата на НСО? Лъжи и страх – страх и лъжи – така наречените медии, които се оплакваха в Брюксел, че нямат свобода на словото, но имаха свободата да им плащат пътните и разноските до белгийската столица разни соросови разклонения – днес го играят твърдо за бившия премиер Бойко Борисов и връщането му на власт!Пречи се на парламента, пречи се на депутатите да влязат да работят – защо? Защото Бойко Борисов не ходел в Народното събрание?!\r\n\r\nЗащото избраните с нашите пари депутати от ГЕРБ не ходят на работа?! А въпреки че не ходят на работа получават субсидиите си и заплатките си?!\r\n\r\nИ каква е логиката на милиционерско-комунистическата олигархия е: щом аз не работя, и вие няма да работите!\r\n\r\nКъде е президентът, този „смел” държавен глава в тази ситуация? Крие се в президентството със заплата от нашите пари! Така наречените протести върнаха жена му при него, върнаха доверието на някаква си Юлияна Плевнелиева към мъжа й! И за това плащаме!\r\n\r\nДа е чувал Плевнелиев, че България е парламентарна република, явно не, щом се крие като страхливец в президентството и не реагира!\r\n\r\nЗащо полицията отнася агресията на тълпата – къде е шефът на НСО- този смелчага Тодор Коджейков, заради „професионализма на когото за едната бройка не утрепаха Ахмед Доган?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГОЧОУЛУ

    28 Юни 2013 20:49ч.

    Г-Н МЕСТАН,\"ФИЛТРИРАЙТЕ\"СИ ДУМИТЕ КОГАТО ГОВОРИТЕ ЗА ПП\"АТАКА\",ЗАЩОТО ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ЛАБИРИНТ НА КОЙТО ИЗХОДА СОЧИ НОВИ ИЗБОРИ.АКО ТОВА ВИ Е ЦЕЛТА,ИЗВАДЕТЕ ПО КОНКРЕТНИ ДУМИ ОТ ИНАЧЕ БОГАТИЯ СИ РЕЧНИК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи