Майката на Лара моли похитителите да се свържат с нея

Майката на Лара моли похитителите да се свържат с нея
Майката на отвлечената Лара Банева - Моника Добринова - се обърна към БНТ, за да отправи молба към похитителите на детето да се свържат с нея. Тя се надява да разбере от тях какво е състоянието на момиченцето. Дъщерята на Евелин Банев-Брендо беше отвлечена във вторник сутринта пред дома си на път за училище.
<p><em>Не го очаквах, много ми е трудно. Тя е дете. Няма нищо по-важно от здравето на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна, </em>сподели майката. Тя добави още, че не вярва, че полицията може да помогне, и се обърна директно към похитителите:<em> Моля ви, свържете се с мен, обадете се на личния ми номер</em>.</p>

Коментари

  • Зорница

    08 Март 2013 2:45ч.

    Да звъне госпожата на Боко и Цеко те знаят къде е детето.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зорница

    08 Март 2013 2:46ч.

    Да звъне госпожата на Боко и Цеко те знаят къде е детето.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1

    08 Март 2013 5:04ч.

    Пита се ,възможно ли е ,тонове кокаин да се транспортират през България последните години и МВР и управниците на върха на държавата да не знаят за това .Възможно ли е всичко да става безпрепятствено,спокойно сполучливо и без никакъв проблем.Това означава,че няма граници,няма специални служби,няма митници,няма никакви системи за сигурност,няма държавна власт.Това е доста съмнително и не за вярване ?!Би следвало властниците да са информирани изключително добре ,още повече ,че това се отнася за тяхната власт. Възможно ли е , да си "кокаинов крал" да си в затвора и да не предположиш ,че някой нещо може да стори на семейството ти и да си напълно спокоен .Това е възможно само ако си сигурен ,че аверите ти гарантират спокойствите на близките и дома.Толкова ли е глупав Брендо,да не скрие семейството си зад граница.Явно е бил сигурен ,че най голямата сигурност за тях е в София. ?! Все прости въпроси ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Осатап Сюлейманович

    08 Март 2013 5:04ч.

    Зорница, и аз имам такова усещане...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ws

    08 Март 2013 10:27ч.

    ТЯ Е ДЕТЕ НО ТИ СИ МНОООООГО ЛОША МАЙКА.ТРЯБВА ДА БЪДЕШ НАКАЗАНА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 999

    08 Март 2013 17:33ч.

    Ново безпрецедентно „упражнение” прилагат корифеите на ГДБОП по любимото пиарно дело на Цветан Цветанов – „Килърите”. Там, където е заровено кучето с връзката „Бойко Борисов – Сретан Йоцич”. Тези дни бопаджиите за вадили от затвора бургаски циганин, когото са принуждавали да дава лъжесвидетелски показания срещу „килърите” за да им припише поредното убийство. Скандалното безобразие е по заръка на Цветан Цветанов и кръга му. В същото време ГЕРБ награди с държавни служби съпругата на съдията по делото „килъри” Димчо Луков и синът му – и двамата с държавни служби, след „конкурс”, каквото и да означава това. Анета Лукова е съпруга на съдията по делото „Килърите” Димчо Луков, който единствено възоснова на поръчкови, диктувани от бопаджиите показания, издаде доживотни присъди на обвиняемите. Делото е скандално и с процесуалните си нарушения. Като награда обаче, съпругата на съдия Димчо Луков – Анета Лукова печели конкурс и става младши експерт ППКК в Областна администрация – Шумен, която е под опеката на правителството /все още/ на ГЕРБ. Преди това Лукова е уволнена е като учителка, уволнение, което е обжалвала. През това време с протекциите на ГЕРБ и е търсена работа сред директорите на учебни заведения, но очевидно госпожата не е особено желана. За малко работи като „връзки с обществеността” в РИОСВ – Шумен, докато не се урежда на държавната ясла вече в Областна управа – Шумен. Печели конкурса с четири точки разлика пред, според наблюдатели, най-подготвената участничка. Но тя пък си няма мъж като съдия Луков. Пак по „случаен” принцип синът на шуменския съдия Димчо Луков, който изпълни завета на Цветан Цветанов, печели конкурс за длъжност „младши експерт” в отдел „Държавна собственост и регионално развитие”, дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” – в Областна управа – Варна. На 25 февруари т.г. синът на съдия Димчо Луков – Диян Димчов Луков се хвали, че вече е младши експерт в Областна управа – Варна, която пък е под опеката на правителството на ГЕРБ, като твърди, че там сред жените имало „само дърти лисици”. Негов приятел му отговаря: „Ам нали ще напраим брат ти кмет и той ще назначи само крехки и млади”. Братът на Димчо Луков е Симеон Луков, който е студент във Варна. Така вицепремиерът на ГЕРБ Цветан Цветанов добре се отплати на съдия Димчо Луков за „правилните” присъди на първа инстанция по делото „килърите” в Шумен. Сега наред е Варненския апелативен съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи