Мартин Димитров запази поста си на лидер на СДС

Мартин Димитров запази поста си на лидер на СДС
Мартин Димитров остава на лидерския пост в СДС според предварителните резултати от вътрешния вот в партията за избор на ново ръководство, стана ясно снощи. Официалните данни ще бъдат обявени днес, но късно в неделя от комисията по изборите съобщиха, че преднината на Димитров е достатъчна, за да няма балотаж. Според щаба на Димитров той печели с преднина от 800 гласа пред останалите трима претенденти - Любен Петров, Румен Христов и Иво Цанев. От над 11 000 седесари с право на глас, 8000 отидоха до сините урни.
Вторият в надпреварата Любен Петров спечели вътрешнопартийните избори в София, съобщиха снощи от столичната организация на партията.<br /><br />Вотът беше белязан от жалби за нарушения като затваряне предварително на някои от секциите, без всички избиратели от тях да са упражнили правото си на глас и смяна на някои от местата за гласуване в страната.

Коментари

  • Кр.Кабакчиев, дфн

    30 Ное 2009 18:23ч.

    Може да се направи паралел между Красьо Черния и ВСС - и този младеж и СДС. Красьо Черния се оказа изключително полезен за ВСС. И този младеж със сигурност ще бъде по подобен начин много полезен за СДС. За ликвидирането му. Ха-ха-ха! (Макар че изобщо не е смешно.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алехин

    30 Ное 2009 18:43ч.

    Да.Прекрасни бъднини очаква СДС под ръководството на Асистент Командира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Син избирател

    30 Ное 2009 19:25ч.

    Да, преизбирането на Мартин Димитров е най-доброто за момента решение за СДС ! Според мен,обаче, Мартин Димитров трябва да намери сили и механизми, с които да направи вътрешен катарзис в ръководството на Софийската организация ! Смело и безкомпромисно ! В противен случай Любен Петровци, Иван Сотировци, Стефан Ивановци и прочие апаратчици ще продължават да вият и рият, да създават раздори и да затвърждават пред обществото един отблъсващ образ на СДС ! А човешката психика е такава, че всеки гледа да стои далеч от семейство с раздори !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЧЕСТИТО,

    30 Ное 2009 20:09ч.

    бе СДС-ари.Хайде холан той корабът СДС вече потънал ма като имате мерак на удавен екипаж да му избирате &quot;капитан&quot; па, избирайте го.Се тая...Ваша работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    30 Ное 2009 23:44ч.

    г-н Кабакчиев, това което сте написал е пълна глупост....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до 16:44 ч.

    01 Дек 2009 0:49ч.

    Еми какво искаш от доносник.Де си тръгнал акъл да търсиш в него...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кр.Кабакчиев, дфн

    01 Дек 2009 4:33ч.

    Малееей, колко пъти трябва да обяснявам, че всеки може да каже или да напише някоя глупост! Даже и такъв иначе забележително велик учен като мен. Обаче, когато някой напише някоя глупост, и друг каже, че това е глупост, ... дотук OK. Обаче е OK само, ако тоя другият обясни коя е глупостта - и защо е глупост. Иначе - не обясни ли, това означава, че той самият е не само глупав, ами направо малоумен. Ха-ха-ха! (Макар че не е чак толкова смешно.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Мара

    01 Дек 2009 17:29ч.

    Мартине,трябва да изрежеш до кокал загноясалото в СДС от Софийската организация,защото влияят разлагащо на останалите.И ,моля те ,намерй време и прочетй анализите на Сугарев в кафене.нет !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Гицка

    01 Дек 2009 23:39ч.

    Тия си играят още на СДС-та и демокрация. Тая питаш тая Мара, съвсем е изкуфяла...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТВ Европа - глашатай на &quot;къртиците&quot;

    02 Дек 2009 4:50ч.

    След толкова убедителна победа над конкурентите му, вместо да покани преизбраният Председател на СДС Мартин Димитров, ТВ Европа кани Иван Сотиров, за да обясни на зрителите колко вреден бил за СДС изборът на Мартин Димитров ! В устата на водещата бяха поставени един след друг въпроси, предпоставящи възможно най-негативни оценки за вътрешнопартийните избори на партията СДС и за ролята на нейния Председател ! Нали ТВ Европа претендира, че е първата българска новинарска телевизия ? Новините по дефиниция предполагат обективно отразяване на събитията, а Медийният закон задължава водещият при спорни позиции да предоставя думата и на двете страни в един спор. А какво видяха зрителите тази вечер? При убедителен успех на легитимния Председател на една партия, да се дава думата само на негов върл опонент, за да го оплюе! Повече от очевидно е, че ТВ Европа се е превърнала в трибуна на СДС &quot;къртиците&quot; !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 - ТВ Европа, СДС, Мартин Димитров, Иван Сотиров

    02 Дек 2009 5:29ч.

    ..какви са тия чуждици?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Л.Пушкаров

    03 Дек 2009 1:31ч.

    Пирова победа на М. Димитров.&quot;Елинският цар Пир нанася поражение над римляните. Оглеждащ убитите на бойното поле той горчиво възкликва: „ Още една такава победа — и ние сме загубени!”. Венци Михайлов - bulgaria-news.bg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи