Манолова към Цачева: За какви се мислите?

Манолова към Цачева: За какви се мислите?
Скандал между Цецка Цачева и Мая Манолова заради решение на Бойко Борисов парламентарната група на ГЕРБ да напусне Народното събрание се разрази в студиото на bTV . "Напуснахме заседанията на парламента, защото протестираме срещу популистките и демагогски обещания", заяви Цачева и допълни, че настоява обществото да разбере, че в момента България се управлява от БСП, ДПС и Атака. "Много ви е дълга мисълта, отвърна и Мая Манолова. "Дълга ми е мисълта", потвърди Цачева и се обърна към Манолова с думите „Ако не ме прекъсвате ще разбера за какво говоря“.
<p>Манолова пък заяви, че депутатите от ГЕРБ се регистрират, за да вземат надница, след което отиват да пият кафе или да обядват.</p> <p>"Хората не са пратили депутатите в сградата на парламента, а да работят за справянето на проблемите им. Хората не гласуваха за вас за да бездействате и лентяйствайте. Това ли ви казаха избирателите - да не работите и да вземате пари", каза Манолова.</p> <p>"Да", отговори и Цачева, която съвсем се обърка, но контраатакува, че БСП излъгала избирателите си за плоския данък.</p> <p>Цачевазащити поведението на партията с мотива, че в сегашната ситуация &bdquo;ГЕРБ не може да изложи своите идеи и виждания.</p> <p>&bdquo;Не започнаха добре нещата, г-жо Манолова&rdquo;, констатира Цачева.</p> <p>"Не ви отива да се държите като Бойко Борисов", отвърна и Мая Манолова.</p> <p>"Вие сте последната, която може да ме съдите мен", отсече Цачева и обвини Манолова, като зам.-председател на парламента за бездействието по време скандала между Волен Сидеров и Ивайло Московски.</p> <p>"Защо не ги наказахте?", попита Цачева.</p> <p>"Ами защото си седнаха на местата и се успокоиха", отговори Манолова.</p> <p>Цецка Цачева дори извади снимка на социалиста Атанас Пъдев, който бил "много сръчен с дясната ръка" и гласувал с две карти едновременно.</p> <p>"Имате характеров проблем, вие прекарахте деня на балкона, заедно с Менда Стоянова, подвиквахте и снимахте с телефон", каза Манолова, а Цачева отговори, че снимката била от пресцентъра.</p> <p>Манолова обаче не издържа, хвана снимката и я подметна пред бившата шефка на парламента.</p> <p>"Цачева говори от мое име, аз изглежда съм излишна", каза Манолова.</p> <p>"Цачева се превърна в парламентарен папарак, това е е доказателство докъде може да стигне бивш председател на Народното събрание", коментира тя и продължи :</p> <p>"За кви се мислите? Бойко Борисов като не е премиер, като не сте председател сега се чувствате унизени".</p> <p>"А вие за какви се мислите като малки партии се изживяват като управляващи, отговори и Цецка Цачева.</p>

Коментари

  • Праведен

    07 Юни 2013 18:06ч.

    Кой е голяма партия? Който фалшифицира гласа народен ли???Ама че нахалници! Народът ги изгони от властта, те го излъгаха с фалшиви бюлетини, а сега не могат да преглътнат факта, че се надиграха сами!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Машева

    07 Юни 2013 18:14ч.

    Мая Манолова трябваше да й набие три неща в чутурата - няма такъв прецедент някой да е бил втори мандат председател на Народното събрание. Ако е мислела ,че ще обиколи още 4 пъти Земята и ще профука още 1 милион за това, сбъркала е сметката. И още - може да му се иска на Боко да хвърчи още 4 години с въртолети и да рита топка, между рязане на лентички, ама и такова безобразие няма как да се повтори. Селянка, бивша комунистка и партийна секретарка, гузната й съвест не й дава мира сигурно, та всички са приели позата на "най- добрата отбрана - нападението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • анонимен

    07 Юни 2013 18:58ч.

    тъпата грозна крава цецка цачева

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • анонимен

    07 Юни 2013 18:59ч.

    тъпата грозна крава цецка цачева

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи