Лиляна Павлова спестила 113 хил. лева и купила Ямаха

Лиляна Павлова спестила 113 хил. лева и купила Ямаха
Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е декларирала имот, който е на съпруга й и е получен чрез прехвърляне. Освен това двамата си купили през 2009 г. мотоциклет Ямаха, става ясно от декларацията й пред Сметната палата, съобщава БГНЕС. Сметната палата публикува днес годишните данъчни декларации на лица, заемащи висши държавни длъжности. От нея става ясно, че 18 са лицата, които не са подали или не са подали в срок декларации, сред които и две министерства, уточнява "Фокус".
<p>Лиляна Павлова и съпругът й успели да спестят 113 хил. лева и имат на влог 50 хил. лева. На името на съпруга й се водят и акции в "Агрия груп" на стойност 5 854 лева.</p> <p>От подадената от президента Росен Плевнелиев декларации става ясно, че през 2012 г. е закупил лек автомобил &bdquo;Сузуки&rdquo;.</p> <p>Министър-председателят Пламен Орешарски е декларирал четири апартамента, два от които с гараж и отделно още един гараж на стойност над 300 хил. лева, два автомобила &bdquo;Рено Клио&rdquo;, както и банкови влогове в страната на стойност 170 хил. евро.</p> <p>Председателят на БСП Сергей Станишев е декларирал само 5 000 лева от заплати.</p> <p>Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е декларирал банкови влогове на стойност 14 484 лева, като произхода на средствата е от заплати. Заместникът му Цветан Цветанов е декларирал приходи в размер на 27 446 евро, които е придобил от продажба на апартамент.</p> <p>Лидерът на &bdquo;Атака&rdquo; Волен Сидеров е декларирал приходи от заплати в размер на 30 863 лева, но и задължения към банка в размер на 38 498 лева.</p> <p>Лидерът на ДПС Лютви Местан е декларирал 10 хил. лева от спестявания. Той има лизинг в размер на 30 677 евро.</p> <p>Председателят на Народното събрание Михаил Миков разполага с 12 хил. лева от заплати и влогове на стойност малко над 30 хил. лева от заплати и дарения.</p>

Коментари

  • залъгалка за ахмаци

    29 Юни 2013 2:52ч.

    Това е една "въдица за лашнишрни" и средство да бъдат дразнени хората!......Такива ниски спестявания за толкова много политици показва че те използват законови "вратички" за укриване на реалното си благосъстояние.Повечето нормално активни български граждани с такива спестявания биха смятали себе си в почти бедствено положение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • учител

    29 Юни 2013 2:56ч.

    Учителите пък имат кредити към всички банки,най-много един стар апартамент,в който не е правен ремонт от 1982-ра година,както и гараж,пълен със стари книги,грамоти,дипломи и удостоверения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор Юго

    29 Юни 2013 4:55ч.

    Боце жив да го ожалиш с тази заплатка. Понеже е бедничък та за туй охраната му държавна, автомобилите държавни, ползва държавно самолетче и фърколетче. Абе социално слаб ни е Боце. За туй да не му се сърдим, че се е возил на държавни разноски по света и у нас с дружки ритнитопковци. Имал е остра нужда. Алооооу герберите, вземете съберете помощи за Св(ет)иня ви, че да оцелее в тази криза. И му платете пътя до Сръбско за концерта на Цеца Арканович. Да стоплите душицата боцева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дон Корлеоне

    29 Юни 2013 5:03ч.

    Горките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нана

    29 Юни 2013 5:20ч.

    Божеее,колко беднички били те! Живи да ги оплачеш горките! Абе те съвсем за будали ни вземат бе! Еба си нахалството! А сетих се,просто са забравили вилите,къщите имотите и парите в чужбина,защото не ги помнят вече! Направо са за оплакване! Мискини гадни ,само сопите ще им помогнат да си кажат всичко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мутро,влизаш

    29 Юни 2013 5:25ч.

    Мутрата в затвора.Докато не влезе в клетката ,няма да има мир в тази дърава.Ще влезе.Това ще се случи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санчо

    29 Юни 2013 5:26ч.

    Охооо, Орешарски четирите апартамента. И маза за над 300 000 лв. Сигурно е златна! Цацаров давай! Каква е разликата с Цветанов!????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фидоска калинкова

    29 Юни 2013 12:50ч.

    А много неправителствени организации вече посочват, че благодарение на рушвети и рекет, върхушката на тази партия е натрупала огромни суми – в кеш и задгранични сметки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неграмотник

    29 Юни 2013 13:22ч.

    Не се ядосвайте...те просто са забравили да прибавят още няколко нули към изписаните числа...така е, неграмотността води до "хубави" грешки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сен ЧУ Ким

    29 Юни 2013 17:24ч.

    "САНЧО",ти милиш с гръмначният мозък.Имам чувството,че до вчера си живял в северна Корея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • цун каѝ ми гъз

    29 Юни 2013 22:29ч.

    до дебила над мен,Северна Корея е на светлинни години пред България,нали си спомняш чехския журналист,беше казал нещо за кенефа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    29 Юни 2013 22:56ч.

    И един съвет към онези светли умове от “Глобална България”, към просветените банкери, бизнесмени и политолози. Изобретяването на Бойко Борисов беше добър ход от ваша страна. Успяхте да излъжете българите, че пред тях стои чутовен юнак, “дошъл отдолу”, по израза на главния експерт на прехода, за да донесе справедливост. Пълна лъжа, разбира се. ББ беше кандидатът на олигархията и понеже ви помагаше, поне в началото, да увеличавате богатствата си, му прощавахте всичко. Получи се следната мила родна картинка – хора с докторати, с по няколко езика, търпяха и се мазнеха на един откровено некултурен човек. Заради личната си изгода, разбира се. После той ви изигра,предпочете да играе с един друг олигарх и сега вие сте в трескаво търсене на следващата персона. Ето и съветът ми – човекът, на който май сте се спрели, не става. Колкото и неистови усилия да полагат подопечните ви либералстващи медии и подопечните ви НПО-та за изграждането на героичен образ, пак не става. Търсете друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kostas

    30 Юни 2013 5:38ч.

    I kavo be Dachkoff, kaji ti kolko si spestil, vseki srednostatisticheski chovek bi trqbvalo da moje da si vzeme edin motor

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Запознат

    02 Юли 2013 4:42ч.

    Логично! Баба й и дядо й /министър Георги Павлов/ имаха първия частен мерцедес в България, разрешен лично от др. Тодор Живков. Разбира се, произходът на пречи на дебелото Лиле да да се пише първа антикомунистка. А иначе, за разлика от здравното Деси, не става за е-бане, много е дебела!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи