Кратък политически тест

Кратък политически тест
Представяме ви най – краткия политически тест. Преведени по – долу са въпросите в персонален и икономически план. Тук ще откриете оригиналния текст. Попълнете го и вижте, къде се позиционирате в политическото пространство.
<p>Изберете С (сьгласен сьм), Н ( не сьм сьгласен) и М ( може би)</p> <p>Персонални въпроси:</p> <p>Правителството не трябва да цензурира свободното слово, пресата, медиите и интернет?</p> <p>Военната служба трябва да е доброволна. Не трябва да има наборна служба?</p> <p>Не трябва да има закони касаещи сексуалните отношения между възрастни?</p> <p>Отмяна на законите забраняващи притежанието и употребата на наркотици?</p> <p>Не трябва да има национална лична карта?</p> <p>&nbsp;</p> <p>Икономически въпроси:</p> <p>Край на &bdquo;корпоративното благополучие". Без държавни помощи за бизнеса?</p> <p>Без държави ограничения за международната свободна търговия?</p> <p>Хората трябва сами да избират своето пенсиониране; Социалното осигуряване трябва да се приватизира?</p> <p>Замяна на държавното осигуряване с частно донорство?</p> <p>Намаляване на данъците и държавните разходи с 50% или повече?</p> <br />

Коментари

  • Теодора

    03 Дек 2009 14:47ч.

    Супер! Най-после ще разбера!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • someone else

    30 Дек 2009 20:21ч.

    Тестът , като инициатива , не е лош , въпреки че можеше да бъде по - прецизен , имайки в предвид икономическата конюктура в световен мащаб в момента. Въпросите , касаещи ценностите на нашето съвременно общество трябва да са по - широко застъпени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи