Костов влезе официално във войната между РЗС и ГЕРБ

Костов влезе официално във войната между РЗС и ГЕРБ
Синята коалиция официално влезе във войната между РЗС и ГЕРБ. Това се случи след като рано сутринта от студиото на БТВ новият председател на Комисията по корупция в Народнто събрание и депутат от Синята коалиция Димо Гяуров атакува Янев обвинявайки го, че като председател на комисията е държал в невидение нейните членове и е погазвал правилника за работа.
<p>По повод вчерашното отложено заседание на комисията, на което трябваше да бъдат разгледани сигнали за конфликт на интереси при четиринадесет миинистри от настоящото правителство <strong>Гяуров заяви едновременно, че не е чел документацията, и че нито един министър от правителствотона Бойко Борисов не е в конфликт на интереси.</strong><br /><br />По-късно през деня в парламента се разгоря истински скандал. Бившият председател на комисията Яне Янев с изненада откри, че кабинетът му е запечатан по заповед на председателя на Народното събрание Цецка Цачева. По този повод лидерът на РЗС заяви: "Тези хора не действат в условията на правова държава, а като милиционери по заповед на партийни секретари&rdquo;.<br /><br />На свой ред Димо Гяуров даде брифинг, в който още веднъж обвини Янев в манипулиране на работата на комисията и избирателна проверка на сигнали.<strong><br /><br />Днешното развитие на събитията премести епицентъра на войната, която започна в управляващото мнозинство след разпадането на ПГ на РЗС миналия петък на територията на Синята коалиция</strong>. До момента, хората на Костов, които са подозирани, че стоят в основата на сканадала между РЗС и ГЕРБ успяваха да запазят мълчание по случая. В момента те имат монопол и неограничен достъп до идващата от ДАНС информация и започват да влизат в "антикорупционната" роля, която до момента беше изпълнявана от РЗС.<br /><br />Концентрирането на толкова много специфична информация в ръцете на <strong>Иван Костов, който е председател на Комисията за контрол на ДАНС може да постави в зависимост премиерът Бойко Борисов и част от депутатите и министрите на ГЕРБ, а това от своя страна да доведе до все по-осезаемо участие на сините във властта.</strong><br /><br />Не на последно място придобитата от тайните служби информация може да послужи на Синята коалиция и за събиране на дарения по време на предизборни кампании, като чрез нея могат да бъдат рекетирани определени бизнесмени.</p>

Коментари

  • serafim

    11 Дек 2009 23:31ч.

    Vsichki zad Komandira ! Vasil Bojkov, Dachkov, Ahmed Dogan, Parvanov, abe vsichko se e aktiviziralo!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • serafimova/001

    11 Дек 2009 23:49ч.

    Nice picture

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Boril

    11 Дек 2009 23:55ч.

    Chengetata pak zaviha sreshtu Kostov :). S 0,0000000001% da ostane pak shte im e rajen v zadnitsite.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ралица Ковачева

    12 Дек 2009 0:51ч.

    А дали това няма послужи на Костов да яде и малки деца... Помните ли приказката за нероден Петко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    12 Дек 2009 1:13ч.

    Ало, Дачков, къде е Костов тук в новината ? Или без новина виновен ? &quot; ... толкова много специфична информация в ръцете на Иван Костов, който е председател на Комисията за контрол на ДАНС може да постави в зависимост премиерът Бойко Борисов и част от депутатите и министрите на ГЕРБ,... &quot;. Ужас !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хуйчо сплескан,

    12 Дек 2009 1:42ч.

    ми тоя човек е бил и миинстър, и премиер, само от дансът ли да има информация, че си педал долен и разпран от рязаните делиормански карабини на депесето задник? Ходи се мажи, отзадя, че сега и Алпетров те ръга!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ludens

    12 Дек 2009 2:03ч.

    Предположения, предположения .... кое от кое по-изсмукано от пръстите или от други места за смучене, но без капка доказателство за достоверност! Ама всичко е пусто от страх &quot;да доведе до все по-осезаемо участие на сините във властта&quot;. Че има ли лошо в това, а! Ама страхът си е живо шубе! както и келепирът - жива изгода! Треперете! поне да се топлите, че идват студени дни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аман,

    12 Дек 2009 3:28ч.

    както винаги глупостите сътворени от едни и същи хора.Милион пъти им казвал, че ФОРУМА не е за тях, ама главите им не чуват.Пишат наште....Нищо, нека пишат! Итака: ............................ 1.Колко пъти да го повтарям и да го набивам в канчето на маса глави,празни тенжери, че г-н Костов е КАУЗА ПЕРДУТА!Крадец на прехода РЪКОВОДИЛ приватизационния грабеж на държавата периода 1997-2001г. Самият Филчев дори го нарекъл мошеник, а самата приватизация КРИМИНАЛНА направила малка група граждани богати и всичко останало бедни; 2.На 5 юли ДСБ буквално бе пометен от народа. Какви са сега тези постове в НС в Правителството,където им се дават, не е ли срамота.ТОВА Е ЧИСТА ПОДМЯНА ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. 3.Изборите спечели ГЕРБ, а не СДС/ДСБ. Ако не беше Фъфчо от ВАС свирнали на съдията да намали изборния праг СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ще да гледа НС през крив макарон. Щяха да са извън Парламента.А, сега се развихрили, сякаш имат 50% одобрение от народа.Отвратително и гнусно.Аман от тия КРАДЦИ и грабители народни ограбили бълг.народ до шушка. А съвета ми е пишман-коментаторите да идат да си гледат домочадието и обърнат внимание на жените, а не занимават и пишат глупости. Поздрав на двете дами -коментаторки с този подгряващ, Vocal mix! ................................ http://www.youtube.com/watch_popup?v=PYp_sElFHew 007!. София,11.12.2009г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    12 Дек 2009 4:13ч.

    А ако някой е хванал Дачков за топките ? Тогава ? Ами тези топки могат дасе използват от всекиго ! Предствяте ли си да бъдат провесени някъде на публично място ! Ами на Алевксей Петров може да му стане лошо ! Простатата ! Храносмилане, главоболие, световъртеж ! Тогава ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А, бе Sin

    12 Дек 2009 4:21ч.

    много та е нещо яд на Дачков.Ама няма статия де да не го облюл.Такава просто няма А,кажи сега ама напрегни чутурата малко от какъв зор някой ще хваща то..те на Дачков? Ама че език имаш... Какъв е интересът и на кого .Ама ей така те е яд и си просто пишеш. Аман от вас.Като к.ф.н-то.Бил някога в БАН уреден на времето, смениха се времената и от тоя по голям антикомунсит няма.Еба..е ветропоказателите ,е..те чудото. Ужас сте.Каквата и власт да дойде сте се на софрата.От вас по врен иНЯМА.Преди на КОМУНИЗМА дне на КАПИТАЛИЗМА и &quot;демокрацията&quot;.Трагедия човешка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    12 Дек 2009 5:26ч.

    Не, не на него. На ченгесарите ме е яд. Те направиха от него един пълен профан. Не знам дали разбираш какво е това, но то е направо античовешко. Преди той изглеждаше на десен, нормален. А сега лиже задниците на Запалката и Алексей Петров с такова старание, че чак пушек се вдига. С нещо са го инжектирали навярно. Те са способни на всичко. Ако му поникнат гърди, никак няма да се учудя, ако вече не са. Или му клепнат ушите. Нещо такова ще се случи, всъщност то вече се е случило. Но за по-простите то е невидимо. Все още.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-жо /це/ serafimova/001

    12 Дек 2009 5:28ч.

    вие от САЩ ли пишете и посещавате форума на glasove.com или от България. Доста ник-ове в ел.издания прави впечатление активно се включват в дебатите под най различни псевдоними.- &quot;чикаго&quot;,&quot;отава&quot; от Канада, д-р Чолаков от Швеция и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • г-жа serafimova/001 до 11.12.2009 г. 22:28 ч.

    12 Дек 2009 5:37ч.

    веднага уточнявам - НЕ СЪМ нито един от тези &quot;чикаго&quot;,&quot;отава&quot; от Канада, д-р Чолаков от Швеция и т.н.. ползвам само фенка001 и си пиша от София и да допълня че г-н Костов все още не е КАУЗА ПЕРДУТА...за мое съжаление

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФОРУМА,

    12 Дек 2009 5:44ч.

    цени високо вашата отзивчивост на това уточнение за което Ви Благодари.Що се касае за г-н Костов имаха късмет, че ВАС им пусна гювеч на тези избори, но последно папкане на кюфтета в Парламента и до тук.Нека плюскат...те за туй си спретнаха на 10-ти ноември преврата и направиха &quot;прехода за да си уредят домочадията капиталисти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 до 11.12.2009 г. 22:44 ч.

    12 Дек 2009 5:56ч.

    т.нар стаукво на държавата е трагично - пирамида обърната от Костов и Сие..какво следва не искам да гадая поуката е че всеки трябва да се научи да е ИНДИВИДУАЛНО отговорен за съдбата си..и тази на децата си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • serafimova/001,

    12 Дек 2009 6:12ч.

    една малка корекция ,ако позволите. Можете да бъдете отговорна за действията си, и възпитанието на децата си, но невъзможно е да променяте съдбата си... Тя е точно предначертана и не сте в състояние да я променяте, както аз моята и всеки неговата.Уви такива велики войни и завоеватели като Ксеркс, Кир и Цезар,покорили страни и унищожили цели армиино СЪДБАТА към тях била неумолима...Нея единствено не могли да победят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • serafimova/001 -11.12.2009 г. 23:12 ч.

    12 Дек 2009 6:19ч.

    надявам се Костов да не СЪДБАТА на България..ама май май &quot;големите надежди&quot;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001,

    12 Дек 2009 6:24ч.

    за кратко така ще ви изписвам, а не &quot;фенка 001&quot; така обръщала в комуникацията Ви с друг форумец -007 та конкретно Иван Костов той не може да бъде третиран и не се вмества логически в понятието СЪДБА пък било то на България. Що се касае за &quot;големите надежди&quot; имаше ги за известен период от време на еуфория 1997,но към края на 1999-та помръкнаха. Тоест всякакви надежди на хората свързани с него бяха хпропиляни, те просто рухнаха...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • впрочем 001,

    12 Дек 2009 6:30ч.

    да допълня.През 2001г., народа също залагаше големи надежди на Симеон Сакс Кобурготски и какво стана? Към края на 2005г., се случи същото както с Костов преди това. Е, защо и кои са причините така да се получава? Как мислите по този казус? Между другото не виждам тази вечер, и вчера ми направи впечатление също участието на форумец 007? Изглежда се преуморил и почива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • serafimova/001 до 11.12.2009 г. 23:30 ч.

    12 Дек 2009 6:40ч.

    да уточня - надеждите са моите.. а Костов наложи сбърканата система (може и антиситема)..която си е до днес без значение кой некадърник се нарича Премиер, бизнесмен, чалгазвезда..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001,

    12 Дек 2009 6:49ч.

    как да се обръщам за в бъдеще с Г-жо или Г-це защото все ми се струва, че serafimova някак си много официално седи.Що се касае за &quot;сбърканата система&quot; наложена от Иван Костов, се ми се струва че този модел му е наложен от вънка...Вие Г-жо или Г-це на какво мнение сте?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 звучи добре

    12 Дек 2009 6:53ч.

    възможно е но защо не я наложат на албанците или сърбите..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001,

    12 Дек 2009 7:03ч.

    имате право, но най вероятно причините се коренят в устояване на традициите, на националното, а не лъкатушения.Един пример. Един пример. Сърбия не е променяла и чества Коледа/рождество Христово/ на 7 януари, а ние до 68 както те и Руската, променя се, цели 40 години така на 25 декември и сега отново се вдегна пушилка за смяна на 7 януари.Ето една Сърбия и ние. Вие как мислите кое е по правилно защото аз не разбирам от църковни празници.Да остане на 25 декември или смени на 7 януари?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • from Lubens and Sin

    12 Дек 2009 7:06ч.

    Много от участниците се оттеглиха от форума,отвратени от вашето банално присъствие тук.Нито логика,нито стил,безкарайно беден и сереотипен речник,а за правопис -да не говорим ...А на Росица Ковачева искам да кажа,че Костов яде деца.Да,една негова слугиня,една българка,ама много мъжка на вид ,искаше да вземе хляба на моите невръстни деца,професията ми,образованието ми...Разбира се, че не успя,но трагичното се състои в това,че децата ми сега са луди поБорисов,а фактически получават Костов,т.е. този ,който застрашаваше оцеляването им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 - 12.12.2009 г. 00:03 ч.

    12 Дек 2009 7:13ч.

    а аз как да се обръщам към вас.. темата е дълга и отегчава форума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001,

    12 Дек 2009 7:21ч.

    напълно сте права.Наистина темата е дълга и отегчава форума,после виждам че,има изнервени във ФОРУМА Костовисти,на всичкото отгоре и запетайкажии на които дамата Ралица Ковачева сега излезе виновна. Преди да приключа заключително на &quot;from Lubens and Sin&quot; нека му бъде напомнено че Костов не е канибал и едва ли яде деца, НО виж от построената соц.държавна собственост той и фамилията си хапнаха. Нека за спомен да има чете пуснатия следващ постинг.Там пише фактологично всичко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Четиво за &quot;умника&quot; from Lubens and Sin

    12 Дек 2009 7:23ч.

    ЕЛЕНА КОСТОВА -съпруга на Иван Костов ============= Председател на фондация “Бъдеще за България”, финансирана от различни държавни (под натиск) и частни фирми. Била е съдружник в &quot;Булс&quot; ООД на сърбина Зоран Ристич с 49% акции в дружеството от 26.04.1995 г. Фирмата се занимава се с износ на петролни продукти за Македония. Напуска фирмата след решение на НИС на СДС всички роднини на висши сини политици да напуснат частните, общинските и държавните компании. Ристич е преотдал салона на видеокъща &quot;Елит&quot; - един от собствениците, на която е кумът на Мина Костова - Боби Андреев. Фирма &quot;Риалти&quot; e подарила на Костова два апартамента в новостроящ се блок в Лозенец срещу обещание за място за бизнесцентър на мястото на взривената библиотека . Това впоследствие се отрича от Елена Костова. Мина Костова има регистрирана собствена фирма &quot;М. Л. Текс&quot; с Людмила Чаушева, съпруга на директора на доспатската текстилна фабрика &quot;Нитекс&quot;. &quot;М. Л. Текс&quot; продава изделията на &quot;Нитекс&quot; в специален фирмен магазин в столицата. Вече има и бутик в жк &quot;Белите брези&quot;. Яна Костова учи мениджмънт в Италия. Първоначалната й такса е 17 000 DМ, издръжката й е платена чрез &quot;продажбата на наследствени ниви на Елена Костова, стипендия и хонорари&quot;, по твърдения в пресата от семейството. Твърди се, че Яна имала фирма в Италия, която щяла да внесе хартията за здравно осигурителните книжки в България. Това също е отречено от Елена Костова. Георги Христов, зетят на премиера Иван Костов, е работил на трудов договор във фирма &quot;Хрисома&quot; от 3 август 1998 г. до 22 юни 1999 г., която според Е. Масларова е един от основните спонсори на фондацията на Елена Костова &quot;Бъдеще за България&quot;. Според Масларова през 1999 г. фирмата е внесла от Ниш 460 мъжки луксозни палта, обмитени на смешната цена от 9,5 марки, които били според директорката на дружеството Мая Христова &quot;само за шиенето на балтоните в Ниш, платът е купен предварително в Италия&quot;. Съдружието на Георги Христов със собственика на ресторант &quot;Олимп&quot; Славчо Христов в &quot;Бул Ойл Трейдинг&quot;, където е трябвало да се занимава с петролни продукти трае много кратко, заради развихрилия се скандал. Подполк. Максим Генов Велков - шеф на групата на НСО, която охранява МС, движи частния бизнес на бившия съдружник на Елена Костова Зоран Ристич. Офицерът се грижи и за дела на кума на Мина Костова Боби Андреев. Максим Велков разпраща оферти до български и чуждестранни фирми, уговаря цени и урежда разплащания като служител на &quot;БУЛСС&quot; ЕООД. Фирмата е регистрирана от Зоран Ристич през 1998 г., непосредствено след закриването на &quot;Булс&quot; ООД, в което Костова и Ристич са държали по 50%. За Ристич и &quot;БУЛСС&quot; подполковник Велков върти бизнес с кондензатори, гранулиран парафин и петролни продукти. Подполк. Велков действа и като управител на киносалона в бившия &quot;Дом на българо-съветската дружба&quot;. Той е нает от друга фирма на Зоран Ристич &quot;Бартрикс&quot;.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001,

    12 Дек 2009 7:35ч.

    желая Ви лека и спокойна нощ. Всичко най хубаво. Бе чест и Удоволствие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОМУНИЗЪМ в действие...

    12 Дек 2009 20:18ч.

    Яна Костова-дъщерята на командира! ................................... С два големи апартамента на пъпа на “Златни пясъци” се сдоби дъщерята на ИВАН КОСТОВ, госпожа – ЯНА. Готовият вече апартамент е част от луксозния комплекс “Иглика – 1”, а другият в момента се строи и е не-помалко престижен – в хотел “Златна котва”, съобщи в. “168 часа”. За единият плаща 45 000 лева, за другия – 42 500 евро. Инвеститор и на двата жилищни комплекса е “Златни пясъци”АД, в чийто Надзорен съвет е някогашното лице на кръга “Олимп” и шеф на СИБанк СЛАВЧО ХРИСТОВ. Именно СЛАВЧО ХРИСТОВ стои зад скандалната приватизация на туристическия комплекс “Златни пясъци”, която мина под великодушния поглед на тогавашния премиер Иван Костов.Приватизационната сделка, за която е писано не в една медияе е толкова скандална, че Костов хариза на приятеля си Славчо Христов освен хотелите в комплеска и цялата инфраструктура – улиците, тротоарите, ВиК и ел.съоръженията. Стигна се дотам, че и пречиствателната станция е в ръцете на златните приватизатори и, която обаче е далеч да поеме капацитета на заприличалия на бетонен социалистически квартал курорт.Сделката за първото жилище, информира “168 часа”, намиращо се в комплекс “Иглика – 1” е направена преди една година. Тогава ЯНА КОСТОВА купува готовия апартамент с площ 114 кв.метра за ...45 000 лева! По същото време брокерските къщи твърдят, че на такава цена не могат да се закупят и 60 квадрата в туристическия комплекс. Апартаментът на щерката на Иван Костов е на 50 метра от морето и тя го закупува от строителния предприемач АЛДИН БОЧУКОВ и съпругата му. Сделката е изповядана на 11 април 2007 година. Жилището е на втория етаж с точна площ 114,36 кв.м., включващо коридор, антре, дневна с кухнески бокс, баня с тоалетна, още една баня, както и просторна тераса. Във всички апартаменти дограмата е трипластова, има перфектен теракот и ламинат, а стените са украсени с пана. Жилищата се продават и с корпусна мебел за всяка стая. В началото на 2008-ма година ЯНА КОСТОВА решава да удари кьоравото още веднъж и в края на януари купува апартамент “на зелено” в новостроящия се хотелски комплекс “Златна котва” на “Златни пясъци”. Този път Костовата щерка взима апартамент от 138,89 кв.метра за “колосалната сума” от 42500евро! В момента само два месеца след покупката, цените в същия комплекс са следните – за 65 квадрата се иска около 116 000 евро, 100 квадрата вървят за 177 000 евро, а жилище от 110 кв.метра, колкото е на Яна Костова струва точно 199 000 евро. Според брокери, цената, която е платила богопомазаната дъщеря на опозиционния лидер, който днес громи корупцията, е толкова, колкото за две тераси. “168 часа” е потърсил за коментар Яна Костова, но тя се намирала в Италия, а Иван Костов чрез пресаташето на партията си ДСБ отговаря лаконично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 до 12.12.2009 г. 13:18 ч.

    12 Дек 2009 21:28ч.

    не е важно какво имаш а КОЙ СИ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фенке

    12 Дек 2009 21:36ч.

    писала така , ако прецениш да кажеш разбира се в положителния смисъл на думата и направим прошение-ти коя си? 007.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само за чичко паричко!

    12 Дек 2009 22:14ч.

    Елитни проститутки вдигат цените за Коледа и Нова година. Тарифите варират от 500 до 2000 евро за денонощие. Става дума за компаньонки с консумация, съобщиха анонимниизточници.В списъка с готини мацки челно място заемали манекенки от известни модни агенции. Те обаче не се наемали чрез агенциите, а с посредници, които уреждали любовни авантюри за богати българи. Особенно се котирали напоследък ученички от елитни гимназии, цените на които достигат до 3000 евро за 48 часа. Имало дори екстра „девственица” с цени по договаряне. Сред скъпите момичета са и всякакви миски и плеймейтки. Посредниците предлагали и маршрути в нощни заведения, пътуване в страната, наемали хотели и къщи за гости по празниците. 1000 евро на ден струвала къща в района на Банско и Разлог. Хаваите и остров Оаху са абсолютен хит тази година. Те били предпочитани пред Дубай, където българските олигарски ходеха до скоро да си харчат парите. Миналата седмица в Дубай милионер бил засечен с любовицата си от негови познати от България, известни бизнесмени от туристическия бранш. Само след ден жена му научила „новината” и вдигнала голям скандал, заплашила и с развод, разкрития прелюбодеец. Преди дни той и бил казал, че отива в Дубай да подписва договор в областта на строителния бизнес, а се оказало, че е на сексекскурзия. Нов дискретен каталог е пуснат в бизнес и политическите среди, по който можете да изберете момиче за удоволствие. Той бил бил известен като Sexy-Girl-1 и бил подобен на отпечатания преди време от &quot;Студио Вазелин&quot; - Sofia by night. Предлагат се стандартни услуги на свой терен или при клиента за 100 лева на час. Ако клиента настоява за някакви екстри, цената може да стигне и до 200 лева за час. Не били верни слуховете, че от няколко месеца цените падали. Най-евтини се оказали студентките. Немалко от тях се съгласявали на секс дори само срещу вечеря и малки подаръци. В част от заведенията в Студентски град можело да се поръчат палави кандидатвисшистки, които се отзовавали на телефонни повиквания до час. В София в момента над 120 малки частни хотелчета предлагат студиа, апартаменти и стаи за любовни ласки. Само в Драгалевци, Симеоново и Бистрица пък имало поне 20 луксозни места, където при пълна дискретност, богати българи и чужденци можели да заведат компаньонки. Политици и бизнесмени отново са сред най-придпочитаните клиенти. Чужденците по традиция също се ползвали с доверието на посредниците. На тези категории баровци момичетата били доставяни на място в специални коли с охрана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 до 12.12.2009 г. 15:14 ч.

    12 Дек 2009 23:58ч.

    пазарна икономика - търесене и предлагане..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изненадвам се 001,

    13 Дек 2009 1:42ч.

    егати разбирането на пазарна икономика по този пошъл начин предлагане на жива плът? И да те попитам красавице, дали тези млади девойки се разтварят краката от любов към себеподобния или ПРИНУДЕНИ от прелестите на &quot;демокрацията&quot; с възторг жертвали тялото си.Не съм импотентен или светец, НО все пак тлябва да има някакви рамки на благоприличие.термин запомнил от Директора Дачков от неговото на времето по БНТ предаване-&quot;Гласове!. 007.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 до 12.12.2009 г. 18:42 ч.

    13 Дек 2009 2:21ч.

    &quot;ПРИНУДЕНИ&quot; е когато ако има насочен към тях пистолет .. а кой от какво е привлечен е друга тема; изборът си е ИНДИВИДУАЛЕН

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до фенка 001

    13 Дек 2009 2:34ч.

    &quot;ПРИНУДЕНИ&quot; е когато ако има насочен към тях пистолет ..а кой от какво е привлечен е друга тема;изборът си е ИНДИВИДУАЛЕН -така пише фенка 001! .............................. Не мила фенке ГЛАДЪТ е по страшен от куршума/пистолета/. Главният герой от КЛЕТНИЦИТЕ на В.Юго ЖАН ВАЛЖАН е осъден на каторжник труд за самун хляб разбил една витрина. По този повод Смирненски е написал едно стихотворение за гаврошовците каквито ПРЕХОДА роде тези години залепнали на една витрина с плюскащи зад нея демократи.В чест на теб ще пусна стихотворението ведно с плюскащата демокрация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 001 до 007

    13 Дек 2009 2:58ч.

    сега пък Гаврош..това е литература, други времена днес светът е глобален, информиран, както се казва ИНФОРМИРАН ИЗБОР.. но пък професията е древна .. изобщо темата не е интересна за коментар...няма интрига

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма други времена 001,

    13 Дек 2009 3:21ч.

    времето на ГАВРОШ се завърна.Е, сега че не ти е интересно, това друг въпрос и разбира се личен. Не е като да си седнал в градът Ню-Йорк - някое хубаво кафе и със сладост отпиваш глътка течност със спрян поглед на нещо замечтателно и въодушевяващо...? 007.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Теодора

    14 Дек 2009 4:41ч.

    Няма такива ФАНАТИЦИ като Костовистите! Аре слезте малко на земята... А от 007 ми се гади вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Теодора

    14 Дек 2009 5:39ч.

    вземи си хапче против гадене и едно за успокоение...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дойде време,

    14 Дек 2009 6:48ч.

    &quot;дървените&quot; философи/социолози да обяснят каква партия е ГЕРБ? Не е ли това едно клиентелистко образувание от провалени политици от целия спектър-от крайно ляво до крайно дясно, мутри, провалени и пенсионирани некадърни милиционери и &quot;бизнесмени&quot;, алчни да забогатеят още по-бързо с неикономически и непазарни методи по пътя на политически протекции и източване на публични фондове!!! За пореден път се видя колко тъп е българския избирател!!! Разочарованието и грабежа този път ще са в пъти по-големи от &quot;царските&quot;!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нормално

    17 Дек 2009 3:03ч.

    дачков съвсем умириса пейзажа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .............

    17 Дек 2009 4:48ч.

    дачков започна да пуска и анонимки.май много му идат отръки. вродени са...май.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господин Дачков нищо не пуска,

    17 Дек 2009 5:17ч.

    ами май не отърва на &quot;нормално&quot; и ник ...... 21:48 ч. Даже и ник не си е пастовил.Това са дърти реститутки или в най добрият случай КРАДЦИ на ПРЕХОДА крали народа си и сега плачат...ама и те не занят за какво плачат, че чак Зачков имвиновен. Впрочем ,знаят. Чудят се като Иван Костов и Сие как да не гледат хората в очите в чийто милиони погледи се чете презерението към ТЯХ,към тези дребни души -крадци и изедници народни потънали в лукс и охолство на фона на ширещата се мизерия на обикновените българи. 25 лева 13-та, а &quot;КОСТОВЦИ и СИЕ&quot; 10025...лв.БАНДИТИ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Положението в държавата!

    17 Дек 2009 21:00ч.

    Законовата уредба в БГ не протежира съзидателните, а комбинативните(далавераджиите). Затова креативността е в немилост. Затова и ценностите са придобили уродлив характер. Пример за възхищение и подражание е забогателият, без значение как. А той във всички случаи е далавераджия. Това за капиталистическият морал е нормално, дори похвално - самата същност на капитализма. Друг е въпросът дали българинът се съгласява с това. За него материалното благополучие трябва да е заслужено, т.е. постигнато с труд. Но в капиталистическият свят това е немислимо - богатите са винаги загубилите етичността си, което се прикрива с демагогия. Затова такава система е обречена. Тя поражда антагонизъм в обществото. А общество, което е разединено, прахосва колосални ресурси за да задържи статуквото, т.е. властта на регреса. &quot;Пенсиите са с таван, &quot; Защо трябва да има таван на пенсиите и кой има това право да слага таван. Таванът на пенсиите е нарушение на правилата на играта, всеки е избрал начина си на живот, като е избрал в какви условия да работи, коя категория труд да полага и с това каква заплата да получава, а държавата му е определила каква част от нея да внася като осигуровка, така че всеки трябва да получава това за което се е договорил с държавата. Но за съжаление държавата, която сама е определила правилата ги нарушава и едностранно не спазва договора с пенсионера, като по нейно решение отнема една част от полагащата му се пенсия. Държавата която е задължена да следи за спазването на правилата дискриминира тези които са биле най добрите платци, когато са работили, като на едни взема съвсем малко, а на други почти една трета. Дискриминацията е по отношение на равно третиране на гражданите, защо обаче на едни ще дава пълния размер, на други ще има таван, а за съдии, президент и други това ограничение няма да важи, на какво основание или просто държавата за едни е майка, а за други мащеха. Това не спазване на правилата на играта, ще накара младите хора да не полагат никакви усилия за осигуряване на своите старини, защото няма как да повярват, че това безобразие няма да се случи и на тях. Повече от ЧЕТИРИ МЕСЕЦА УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ: РЕЗУЛТАТЪТ? 1.Замразени заплати 2.Замразени пенсии и липса на коледни добавки 3.Масови съкращения 4.Разтящи цени 5.Повишени данъци (за жилищата)и такси (за детските градини, за сметта) 6.Подигравки с “лошия материал” (пенсионерите), с “феодалните старци” (учените) 7.Спрени инвестиции от чужбина 8.Нескончаеми обвинения без никакви доказателства 9.Естествено, нито един процес, нито един осъден 10.Недоволни полицаи, лекари, учени, земеделци,майки,хора с увреждания 11.Отвличания, убийства, грабежи 12.Нескончаеми скандали в БПЦ, всят страх в средите на духовенството, многомилионни далавери със църковни имоти, архирейска олигархична прослойка властваща и скъсала връзките на БПЦ с народа. 13.Просперираща СиБанк на приятелката Цветелина Бориславова ,Стенли, ухажьорът на “дъщерятя на Борисов”, Румяня Желева като еврокомисар с месечна заплата от 19 900 евро 14.Една разгромена парламентарна група - групата на РЗС 15.Законодателство за лична джобна употреба -- Искра Фидосова в угода на собствената й професия като нотариус, Такива са истините срещу лъжите на Бойко Борисов и министрите му. Казано обобщено, Тройната коалициа за четри години проигра предоставените й от Европейския съюз шансове и злепостави България, ГЕРБ за четири месеца успишно ни закопа. Скъсана е връзката с народа и забравени основни ценности за едно общество. Корупцията ,лъжата и далаверата властват и наложени като модел и норма в общественживот. А това значи краят... 007. София,17.12.2009г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • perko

    18 Дек 2009 0:00ч.

    управляващите обикновено вадят етническата карта,когато нещата в държавата не вървят.На фона на тези срамни сцени и в разгара на кризата обрулената ни държава всеки месец дава по 15 000 лева за всеки избран депутат. Това ще рече че всеки депутат съвместно със своята партия си делят по 15 000 лева месечно и то без да броим друхи си техни доходи. Ето сагата с 13-тата мина и замина и какво става? За народа остават зрелищата.ББ след като се хвана за тази карта, представете си на какво дереже сме, да ни е честито

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Честита Ви 13-та &quot;другари&quot; МАГИСТРАТИ!

    18 Дек 2009 0:46ч.

    Членовете на Висшия съдебен съвет (ВСС) си гласуваха по две основни заплати допълнително за цялостен принос през годината. Освен тях награди ще получат главният секретар на съвета, главният инспектор на Инспектората на ВСС и директорът на Института по правосъдие. Средната заплата на член на ВСС е малко над 2000 лева. Така всеки от висшите магистрати ще получи допълнително материално стимулиране в размер на над 5000 лева. Според изчисления членовете на ВСС ще вземат по 5300 лева, главният съдебен инспектор - 5432 лв., главният секретар на ВСС - 4240 лева. Наградите на главния прокурор и председателите на върховните съдилища ще са още по-високи, тъй като заплатите им са по-големи, информира Българската телеграфна агенция. Деветнайсет от членовете на ВСС гласуваха &quot;за&quot;. Сред гласувалите &quot;въздържал се&quot; бе Галина Захарова. Тя обясни позицията си пред журналисти с думите, че Четвъртък, 17 Декември 2009, 17:44:48 Тя обясни позицията си пред журналисти с думите, че е съпричастна към всички работещи в бюджетната сфера в страната, които няма да получат допълнително пари, а тези, които са взели, ще ги върнат. .......................................................... БОЖЕ НЕ НАКАЗВАЙ ТОЗИ НАРОД!СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРСИИТЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи