Камен Костадинов: ДПС е заедно с правителството и с всички останали политически сили от едната страна на барикадата

Камен Костадинов: ДПС е заедно с правителството и с всички останали политически сили от едната страна на барикадата
„Ние сме заедно с правителството и с всички останали политически сили от едната страна на барикадата. Всякакви неидентифицирани субекти, стоейки отстрани, които се опитват да правят нещо, ние сме против тях“. Това заяви пред Нова телевизия  депутатът от ДПС и член на парламентарните комисии за контрол на ДАНС и борба с корупцията Камен Костадинов. Депутатът коментира все по-ясната подкрепа на ДПС за правителство, като каза, че партията не е креслива и полупарламентарна опозиция като РЗС. Камен Костадинов изрази задоволството си от вчерашното решение на съда, който прецени, че Ахмед Доган не е бил в конфликт на интереси, когато е получил хонорара от 1 млн. евро за консултантската си дейност по хидроенергийни проекти.
<p>Депутатът от ДПС посочи, че при решението си съдиите са се базирали и използвали аргументации, които се припокриват с това, което той е заявявал преди началото на процеса.</p> <p>Костадинов каза още: &bdquo;Съдиите успяха да се абстрахират от политическия натиск, за който говоря. Имаше изразени и обществени настроения, но съдиите успяха да решат делото с буквата на закона. Няма как по едно дело, което се води по ясни правила, да си позволяваш да говориш неща, които не е сериозно да се отнасят политически към съдебни дела. Ако законът се експлоатира не както трябва и ако Доган има до себе си сериозна политическа сила и може да добие гласност самият процес, то за една голяма част от останалите потърпевши не може да се каже същото&ldquo;.</p> <p>Камен Костадинов коментира и разрива между Ахмед Доган и доскорошния му дългогодишен съратник Касим Дал, като каза, че поведението на Дал е било като буря в чаша вода. Костадинов не каза кога ще се проведе Центаралният съвет на партията, който трябва да разгледа изключването на Дал от парламентарната група, но подчерта, че оставката на бившия втори човек в движението не предизвикала нито разцепления, нито сътресения в ДПС, защото партията била много силна в своята политическа логика и философия.</p>

Коментари

  • az

    15 Фев 2011 18:30ч.

    Хехех - Коалиция ГЕРБ-АТАКА -ДПС. БАСИ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лигия

    15 Фев 2011 18:36ч.

    И какво очакват от широката публика депутатът Костадинов,Доган и тъй нареченият съд след поредната гавра с вътрешното ни усещане за справедливост. Ако Доган е толкоз умен,колкото ни убеждават някои,не разбира ли,че с арогантното си поведение лази по нервите на цял един народ и в един момен рискува последствия,които нито той ,нито тези,които му дърпат конците, предполагат.Дъртите лампазлии може и да не са чели Макиавели,но философът би трябвало да знае докъде води унижението и особено националното такова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • umen

    15 Фев 2011 22:01ч.

    костадинов всъщност казва: Ние сме против всички които искат да има промяна на политически представените и имащи какво да кажат субекти в страната, защото това ни застрашава да не стоим вечно на държавната софра! Всички опити да се образуват или да се създадт алтернативи на сегашния политически ред ще се разглеждат като опити за държавен преврат. този идиот не разбира че нещата са станали толкова зле че само нова алтернатива може да даде надежда на хората

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Можеше да се очаква

    15 Фев 2011 22:13ч.

    За паницата леща Волен ще се прегърне с турците и кючек ще играе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • явор нечков

    15 Фев 2011 23:11ч.

    тоа ПИЧ (тур.копеле),съм го виждал във филма &quot;Време разделно&quot; и прилича на еничар, или ибрикчия соколски. Да се гръмне барабар с Доган, и поне да дадат милионити на бедните, мизерстващи тютюнджии. Горките хора, те по- не могат да случат на водачи, от нас . българите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БС2003

    16 Фев 2011 0:26ч.

    Umen,ти си прав, че Костадинов и нему подобните не искат промяна на статуквото и по тази причина те наистина са заедно.Не си прав,когато твърдиш, че Костадинов не знае колко зле са нещата за мнозинството.Знае той, но дадали го е грижа.И той като другите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От другата страна сме ние гражданите на България

    16 Фев 2011 2:00ч.

    И в следващите години гражданските организации ще ви махнат от тази власт, която толкова много обичате

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Иванов

    16 Фев 2011 4:49ч.

    Познайте чий кандидат за президент ще подкрепи ДПС. В ГЕРБ вече са наясно, че без ДПС трудно ще спечелят изборите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АНТИ ДПС

    16 Фев 2011 6:51ч.

    Когато двама се карат,третият печели а това е ДПС.Един техен лидер се изцепи на един събор в Родопите че без ДПС властта в БЪЛГАРИЯ е невъзмажна.КАКВА НАГЛОСТ тези хора наистина 20 години си развяват коня както си искат.Техният лидер заяви преди две години &quot;АЗ РАЗПРЕДЕЛЯМ ПОРЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ&quot;От това ло голяма обида за българите,по голям срам за останалите партии в България не може да има.Но лидерите на останалите политически партии ,заровили човки в гювеча,а и журналисттите,се направиха че нищо не са чули.Ако отидете в смесените райни с българи и турци КЪРДЖАЛИИЙСКО,бургаско,шуменско,разградско,търговищко, силистренско почти цяла ИЗТОЧНА България ще се убедите че Доган наистина яко е радавал порции на верните хора на ДПС вкл. на българските еничари като Камен Костадинов.Там вече преобладава турският политически и икономически икултурен елемент./нямам нищо против обикновените трудови хора -турци.Но и те са бодложени на страхотна манипулация и болшинството от тях се гордият сДПС.Всички гласуват под строй за ДПС,антените на телевизироте и мажге би 100% са насочени към сателита на Турция, при прием на работа се предпочитат етническите турци пр.други доказателства,че продължават да се манипулират.ДПС мълчи по тези проблеми а турският външен министър открито говори че имат голям потенциал да помагат на всички външни турци и че вече при всички международни решения трабва да се съобразяват с тях.Това какво ви говори уважаемзе българи.Да сте чули ДПС да заеме позиция по тези въпроси? Не. Но ето сега се канят пак да управляват.Ясно е че сега еничарите ще бъдат хората на Бойко Волен СИЕРОВ. НО КАКВО правим ние какво правят другите партии ? Защо не правят мащен съюз и да привлекат ония 47% от българите които казват че няма да гласуват?Т огава за ДПС ще остане един среден пръст.защото те го заслужават защото като определяха порциите в държавата дотатъчно крадиха.Не сме забравили далаверите на Нихат КАБИЛ,НА джевдет Чакъров ипр техни министри Осъзнай се българино,осъзнйте се политически лидери ако мислите за българските граждани които изнемогват пък пняма значение дали са българи,турци арменци ипр.Всичкиработят вички страдат от сегашното просташко правителство вички заслужават достоен живот.Осъзнайте се и вие журналисти стига сте превивали гръб пред олигарсите.Спомнетеси Ботев нима той би търпял сега това безобразие,прочетете още веднаж неговата блестяща журналистика за да видите колко е актуален БОТЕВ ДНЕС?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И КЪДЕ СА ТЕЗИ ГРАЖДАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ?

    16 Фев 2011 7:16ч.

    Къде са?ТРЕНЧЕВли ще мисли за теб,че дума не е казал досега за пбезобразията и наглостта на ДПС,или Кръстю Петков,или да кажем така наречения интелектуален елит който с малки изключения е смачкан защото на олигарсите мутрите наука култура изкуство, не им трябва а тез които могат като СТЕФАН ЦАНЕВ,СВЕТЛИН РУСЕВ и пр не искат да влязат в политиката.Забравихме дейците на нашето ВЪЗРАЖДАНЕ къде са сега водачите будители като Раковски ЧИнтулов,Ботев,ЛЕВСКИ,Каравелов,поп Матей Преображенски,и пр и пр.Вижте какъв е състава на парламента.Има ли един човек на духа,на перото?Като се приспахме в 20 годишен сън допуснахме да ни управляват мутри и чалгаджии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи