Калин Тихолов не е назначен за съветник в МС

Калин Тихолов не е назначен за съветник в МС
Калин Тихолов не е назначаван на работа в Министерския съвет, нито е съветник на премиера.
<p>Това съобщиха от правителствената информационна служба във връзка с публикациите в медиите и изявленията на различни политически лидери, че Калин Тихолов е назначен за съветник на премиера Пламен Орешарски, след оттеглянето на предложението да бъде министър на инвестиционното проектиране.</p>

Коментари

  • МУТРИЛАНДИЯ

    19 Юни 2013 20:02ч.

    Гробари свършени сте вече и затова виете на умряло. Новият голям брат и партньорските служби Ви изиграха номер с предложеният спешно от тях Делян Пеевски и спешно гласуван в НС с единствената цел да се предизвика теория на хаоса. Първи налапаха въдицата хората на Костов, Съюза на Държавна сигурност и други десни, които никога няма да са в Парламента още на 14 юни организираха"протести". Още на другият ден се включиха и Боко Тиквата с неговата шайка и капана вече щракна за тях. Това правителство се правеше на умряла лисица няколко дена и от днес започва наистина да работи. Ще разкрият откраднатите и изнесени от България. А тези с марковите дрешки да продължава да излизат всяка вечер на купон с бира в ръка и да продължават да обикалят улиците на София,Пловдив,Варна и Бургас. Тези 20000 не могат да решават съдбата на България. Зимата идва и ще излязат истинските протестиращи, които гладуват и мизерстват след тези 4 години на Престъпна Партия ГЕРБ и тогава ще стане страшно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • муриландия

    19 Юни 2013 20:05ч.

    Комуняги, свършени сте и за това виете на умряло за някакви гробари :))). И сте прости като гъбено семе. Пътувайте към гробищата, гробарите ви чекат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи