Имало още сделки на тройната коалиция, довършени от ГЕРБ

Имало още сделки на тройната коалиция, довършени от ГЕРБ
Общо четири са скандалните сделки с продадени горски земи, заяви замeстник-министърът на земеделието Светлана Боянова. Те са за около 68 декара, продадени на различни фирми със средна цена на продажбата 61,37 лева на кв.м. Сделките започнали по времето на тройната коалиция и били финализирани при настоящото правителство. А такива сделки са се правили и преди това. "Предполагаме, че такива сделки са поне няколкостотин при областните управители на Варна, Добрич и Бургас", допълни още Боянова.
<p>Боянова заяви, че е готова да понесе политическата отговорност за скандала с дюните, и допълни, че ако някъде трябва да се променят нещата, то тези корекции трябва да са в закона.</p> <p>"Заставам твърдо зад подписа си, защото спазвам правилата на закона, не сме продавали дюни", беше&nbsp;категорична&nbsp;Боянова.</p> <p>Според нея Министерството на земеделието не е компетентно да се изказва за това дали една територия е дюни или не.&nbsp;Аз не се страхувам от това, което се случи, заяви още Боянова.</p>

Коментари

  • Касандра

    07 Яну 2013 17:11ч.

    Как ще се страхуваш, като си поредната калинка, нагла и дебелоока! Щом шефът ти Миро Кренвирша (или беше Коча) не се страхува, значи чадърчето на бате ББ е бея дебело. Но и то - до време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • георги

    07 Яну 2013 17:17ч.

    Поредната нагла шунда. Само свещи за восъчни свещи за такива. Нямахте край, неграмотни и гьонсурати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи