Готвят нов протест срещу избирането на Пеевски

Готвят нов протест срещу избирането на Пеевски
Граждани готвят нов протест срещу избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС. В снощните протести са участвали между седем и десет хиляди души по данни на МВР. Най-масов е бил протестът пред сградата на Министерски съвет, съобщава БНР. Няма задържани, протестът е преминал без тежки инциденти и е приключил малко след полунощ.
<p>Днес от 18.30 часа граждани отново ще протестират срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност".&nbsp;</p> <p>Протестиращите дадоха срок до вторник на правителството и парламента Делян Пеевски да бъде махнат. Вероятно дотогава ще продължи и масовото недоволство. Сред участниците в протести имаше и такива, която настояваха за оставка на правителството и нови избори.</p>

Коментари

  • Електрическата мафия на протест срещу предстоящи разследвания

    15 Юни 2013 19:12ч.

    Електрическата мафия в България се вдигна на протест, срещу предстоящите разследвания на ДАНС и Прокуратурата. Най-уплашен от всички е Кадиев, заради трите електро-прекупвателни фирми на жена си!!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санчо

    15 Юни 2013 19:17ч.

    Абе ти .... ПРОСТ ли си бе!? Нали точно срещу тази мафия протестират хората! Срещу това смешно и жалко правителство. Как може да се даде властта на 200 килограмова калинка от мъжки пол, който "страхува" опонентите си! Калинка зад чийто гръб стоят милиарди, мафия, олигарси и т.н. Нека да не правят грешката да тръгват с рваншизъм срещу ГЕРБ, защото милион и половина граждани ще им направят такъв отпор, че ще трябва да се изнасят в сибир при чукчите. Ако искат война, ще получат война!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    15 Юни 2013 19:38ч.

    Wij ti! As ne snaeh , che w BG ima 1,5 miliona milioneri!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пророк

    15 Юни 2013 23:25ч.

    Щом лумпените и парите на герберите създават напрежение в държавата ни извода е само един тежко и горко на тази държава. Днеска я има утре ще бъде вилает на Турция. Препоръчвам от сега си купете по възможност повече тубички с ВАЗЕЛИН. От кога тиквата мечтае да бъде българси чорбаджия продал се на турците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи