ГЕРБ внася предложения за промени в Закона за политическите партии

ГЕРБ внася предложения за промени в Закона за политическите партии
В понеделник ще внесем между първо и второ четене промени в Закона за политическите партии,съобщи депутатът от ГЕРБ Цецка Цачева, цитирана от Агенция „Фокус”. „Не приемаме възможността субсидия да получават само парламентарно представените политически партии. Това е поредната подигравка на партиите от управляващото мнозинство в момента – "Коалиция за България", ДПС и „Атака”, които са си самодостатъчни и считат, че след като веднъж са попаднали в Народното събрание, партиите, които от последните избори са извън състава на 42-ото Народно събрание нямат право да получават държавна субсидия”, обясни Цачева.
<p>Тя уточни, че предложенията за това са направени от Волен Сидеров и група народни представители от &bdquo;Атака&rdquo;.</p> <p><em>Законопроектът услужливо е подкрепен на първо четене от народните представители от Коалиция за България. Най-вероятно това е била договорката, за да се върне партия &bdquo;Атака&rdquo; в този парламент, да спаси този парламент и правителството</em>, коментира бившата председателка на парламента.</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    29 Юни 2013 0:47ч.

    Виждам, че се интересувате от задкулисието на президентското чучело, но знам, че това чучело не е откритие на Бойко. Не виждате ли, че ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ КАТАЛИЗАТОРИ НА ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ ПРОТЕСТИ?! Не забелязахте ли паническия му страх при избора на Пеевски за шеф на ДАНС?! Той се ужасява от възможността някой правоимащ да поиска информация от германските служби за дейността му в Германия между 1990 и 1994 г.! Все още има свидетели (някои са известни на обществото), които знаят кой дотътри токущо излюпеното инженерче в Германия, кой му даде началния капитал да основе Iris International GmbH, кой вкара шушумингата Роско като подизпълнител на един от най-крупните строителни магнати (с над 1 милиард марки годишен оборот!) с участие в най-значимите строителни обекти в Германия!!! Кучето е заровено в Германия, не – в Кипър.Познавам част от играчите, защото по него време бях вече 20 години в Германия.Не искам да споменавам имена, защото някои от тях бяха на сцената преди 1990, някои от тях се познаваха с Путин, преди светът да беше чул за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    29 Юни 2013 1:40ч.

    Охооооо Гербааджиите подготвят отдавна известния на умните и трезво мислещи хора в България сценарий. 3% изборен праг и вкарване на две парламентарни национал-комунистически "патерици" в лицата на НСФБ и/или Янка партизанка+Ярешки. И отново филма "Обратно към бъдещето" дето го гледахме 4 години! Хора,бдете,не им го позволявайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11

    29 Юни 2013 21:20ч.

    А,коѝ ще ги гласува тези промени др.партиен секретар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи