ГЕРБ: Трябва да замълчите! БСП: Добре, крадете си на спокойствие

ГЕРБ: Трябва да замълчите!  БСП: Добре, крадете си на спокойствие
"Аферата „Дюнигейт” е част от корупционните практики на ГЕРБ", заяви пред бТВ депутатът от БСП Михаил Миков. Димитър Лазаров от ГЕРБ ядосано примомни скандалните заменки на тройната коалиция и добави: „Трябва да замълчите”, а Миков отговори: „Добре, крадете си на спокойствие”. Според депутата от ГЕРБ партията реагирала незабавно в случаи като „Дюнигейт” и волята ѝ за справяне с корупцията е налице. „Да, затова една година задържат доклада за Боянова”, отвърна иронично Миков.
<p>Двамата депутати се скараха и по темата &bdquo;Конституционен съд&rdquo;.</p> <p>Според Миков след скандалните номинации хората вече ги е страх да се кандидатират за съдии в КС, защото ще останат без работа.</p> <p>&bdquo;Просто не могат да приемат, че има прозрачни процедури&rdquo;, бе обяснението на Лазаров.</p> <p>&bdquo;Каквото каже премиерът, това става&rdquo;, заключи Миков.</p>

Коментари

  • любознайко

    10 Яну 2013 21:57ч.

    Колеги от форума,не знам защо или аз не мога да намеря биографиата на този бивш следовател от МВР от гр.Пловдив-имам предвид този многознайко Лазаров, който мине немине време и цъфне по телевизията да се изживява като някакйв фактор в политическият живот на България ,както и почти всички на тази достойна "партийка"герб!Някой запознат по отблизо с житието и битието на този бивш член на БКП,кълнял се и работил за Партия и Родина може ли да светне аудиторията що за ренегат е и този верен последовател на бат.им БОЙКА... ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи