ГЕРБ с номер 15 в изборната бюлетина, "Коалиция за България" - с номер 5

ГЕРБ с номер 15 в изборната бюлетина, "Коалиция за България" - с номер 5
Членовете на Централната избирателна комисия изтеглиха номерата на партиите и коалициите в изборната бюлетина за предсрочните парламентарни избори на 12 май. Партия ГЕРБ получи номер 15. "Коалиция за България" ще се яви в изборната бюлетина с номер 5. ДПС е с номер 40, "Движение България на гражданите" - с номер 33, "Атака" - с номер 14. Номер 1 в изборната бюлетина получи партия „Нова алтернатива” с лидер Николай Цонев, съобщава БГНЕС.
<p>Под номер 7 е партия &bdquo;БДС-Радикали&rdquo;.</p> <p>Под номер 8 е ПП &bdquo;Национал-демократична партия&rdquo;.</p> <p>Под номер 13 е ПП &bdquo;Обединена социалдемокрация&rdquo;.</p> <p>Под номер 16 е ПП &bdquo;Синьо единство&rdquo;.</p> <p>Под номер 19 е ПП &bdquo;Демократична гражданска инициатива&rdquo;.</p> <p>Под номер 20 е ПП &bdquo;Християндемократическа партия на България&rdquo;.</p> <p>Под номер 21 е ПП &bdquo;Национално движение за права и свободи&rdquo;.</p> <p>Под номер 22 е ПП &bdquo;Национално демократично обединение&rdquo;</p> <p>Под номер 34 е ПП &bdquo;ДАНО&rdquo;.<br /> <br />Под номер 36 е коалиция от партии &bdquo;Горда България&rdquo;.</p> <p>Под номер 38 е ПП &bdquo;БЗНС&rdquo;.<br /> <br />Под номер 39 е партия &bdquo;Екогласност&rdquo;.</p> <p>По данни на ЦИК в изборите на 12 май ще участват 38 партии и осем коалиции. Интегралната бюлетина може да достигне дължина от близо метър. При такъв размер ще се наложи тя да бъде сгъвана на четири.</p> <p>Предизборната кампания започва на 12 април, месец преди деня на вота, и ще завърши в 24 часа на 10 май.</p>

Коментари

  • Sin

    09 Апр 2013 20:08ч.

    Очевидно Тиквата е съветван от голям и вероятно скъп щаб. Внушили са му примерно, да не употребява личните имена на политически опоненти в "речите си", да набляга само на положителното, да седи като радостна кукувица срещу камерите и пр. Най-интересно ще е ако участва в някой дебат и се отклони от указанията - ако имаме журналистика, разбира се. А не производни тикви като тези от ВсекиДен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мишо

    10 Апр 2013 17:23ч.

    Какво е товя СИн..единство което ни пробутвате - това не са никакви сини.Дачков, кога че престанеш да работиш за бандитите с твоите дезинформации !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи