ГЕРБ: БСП оказва натиск на прокуратурата

ГЕРБ: БСП оказва натиск на прокуратурата
В позиция по повод казуса "Мирослав Найденов" партия ГЕРБ заяви, че става дума за политически натиск от страна на БСП върху прокуратурата. Делото срещу Мирослав Найденов няма нищо общо с политически сили, отговори обаче Божидар Джамбазов, ръководител на специализирано звено, което се занимава с разследването на злоупотреби със средства от Европейския съюз.
<p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Прокурорът обясни, че делото е образувано срещу неизвестен извършител още през 2009 г., по сигнал от ДАНС, в който се говори за схема на злоупотреба и неправомерно реализирани проекти в Държавен фонд &bdquo;Земеделие&rdquo; и въобще &ndash; проекти, които са свързани със земеделски субсидии. В хода на разследването са използвани специални разузнавателни средства, уточни Джамбазов.</p> <p>На въпроса оказан ли е натиск над прокуратурата, прокурорът отговори: <em>Не е имало оказан натиск върху прокуратурата</em>.</p> <p><em>Свидетели сме на безпрецедентен политически натиск от страна на БСП върху редица институции в държавата</em>, обявиха преди това в изявление от ГЕРБ<em>. За всички е ясно, че от &bdquo;Позитано&ldquo; 20 се опитват да вкарат прокуратурата в предизборната битка. Използваме случая за пореден път да призовем всички партии да спрат да използват българските институции в предизборната надпревара. Очакваме обективно разследване, което да изясни всички обстоятелства около случая, поръчителите и виновните.</em></p> <p><em>Очакваме БСП да проявят същата активност и спрямо министрите от кабинета &bdquo;Станишев&ldquo; &ndash; Румен Овчаров, Емилия Масларова, Корнелия Нинова, Асен Гагаузов, Петър Мутафчиев, както и за проектите &ldquo;Цанков камък&rdquo;, &ldquo;Водното огледало&rdquo;, за &bdquo;златния&ldquo; ремонт на социалния център в Стара Загора и не на последно място за случая &ldquo;Хохегер&rdquo;</em>, се казва в позицията на ГЕРБ, цитирана от Агенция "Фокус".</p>

Коментари

  • overlook

    26 Март 2013 22:57ч.

    Да се готвят банкянския тарикат и оръженосеца му Цвъцко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GG

    26 Март 2013 23:26ч.

    "Мръшата" повлече краката!А дано го последват и Тиквата с Цвинокио! После лесна работа,ще се разпаднат като разкисната бъчва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз

    26 Март 2013 23:40ч.

    А сега Красимир Стефанов да си огледа протокола от ревизията на Цветанов, дето ми цвъкаше по редовете за парите от тъста и тъщата! Пълна смехория беше! Теб за един лев ще ти скъсат з....а от проверки, той на юнашка вяра ще ми записва, че парите му били от тъстовете! Хайде бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шге здуеи до шге аьин ясае

    27 Март 2013 0:29ч.

    На тия юнаци приоритетната им престъпна ориентация вече е съвсем ясна, така че е крайно време да бъдат реализирани. Но нищо чудно в хода на операцията да се разрази гражданска война, така че ха да видим кой може да удря по-силно - мафията или "държавата".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лош мат,реал

    27 Март 2013 0:35ч.

    С единия си крак (служебният кабинет) са още във властта и вече непоносимо засмърдя.Какво ли ще научим за тях след изборите? 2

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мишето

    27 Март 2013 1:14ч.

    Осраха се,скриха се и си заминаха,но пак продължават да хапят и плюят по БСП! Сякаш те са им виновни са калпавато и крдливо управление през изминалите 4 години! Дано прокуратурата си свърши работата,тогава ще излязат още крдливи калинки на ГЕРБ! На съд за геноцид над Българския народ на всички управлявали ни гадове ГЕРБови!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фен на ГЕРБ

    27 Март 2013 2:17ч.

    Виждате ли елипсовидния череп на снимката? Ха представете си и особената форма на главата на Тъпото Цецу. Гуд. А муцунката на Флировчето, помните ли? Предупреждавам - тези тримката са заложили в тази игра!!! Живота си! Симптомите крещят - видиш ли, БСП (в опозиция) играе с Цацаров (техният главен прокурор)! Ай, стига бе! С кожата си усещам, че тази троица е подготвила некрофилен сценарий, ако се наложи, за да се опасят. Ако миро мършата започнат да го мажат ще е ясно - тиквоча почва да ги дава курбан един по един! Ненаядените! Страхливият дебелак си въобразява, че мършата ще успокои тълпата. Тъп, та дрънка! Няма да се случи. Подозирам, обаче, че дебелото ББ готви погром с кръв и цел политически дивиденти. Хора, пазете се! Време разделно настъпи и от всички нас зависи - мутри или демокрация (каквото и да означава това).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дани

    27 Март 2013 4:14ч.

    Почва да ми липсва този селски тарикат от Банкя.Без този простоват човечец няма кои да произвежда новини в медийте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цецето

    27 Март 2013 16:38ч.

    Защо не прочетат малка част от форумите, които даже и подлогите им не могат да надделеят? Дано да се стовари върху главите на тези, които съсипаха хиляди човешки съдби, не само нашето недоволство, но и природното проклятие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи