ЕК ни критикува за намаляването на цената на тока

ЕК ни критикува за намаляването на цената на тока
Еврокомисарят по енергетиката Гюнтер Йотингер разкритикува начина, по който България се опитва да се справи с енергийната бедност, съобщава "Дарик". Според Йотингер по-удачно е държавата да предоставя помощи на хората, които не са в състояние да плащат сметките си за отопление и осветление, а не да регулира цените. Еврокомисарят направи това изявление пред комисията по енергетика и промишленост към Европейския парламент.
<p>Европейската комисия ще анализира причините за възникването на енергийната бедност в общността и начините за справяне с нея, допълни еврокомисарят по енергетиката.</p> <p><em>Компенсирането на доходите заради цените на енергията може да бъде само временно решение</em>, коментира и българският евродепутат от БСП Ивайло Калфин.</p>

Коментари

  • Манчо

    21 Март 2013 22:32ч.

    А защо тъпанарите от Е.К.не ни критикуват за мизерните заплати и пенсии? И да дойдат да живеят с тях в България? Питам се каква ни е ползата от този Е.С.? Само ни налагат ограничения и глупави правила! С какво тази система на капитализъм е по добра от тази която някои отхвърлиха при социализма? Тогава всички бяхме добре.Е заплатите не бяха големи ,но имаше работа за всички! Нямаше клошари,нямаше безработни,нямаши самоубиващи се и самозапалващи се хора! Дори циганите имаха работа и не крадяха толкова много от безизходица!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идиот

    21 Март 2013 23:09ч.

    Идиот малоумен. Да раздаде своите доходи на бедните. Никакви помощи. Работа и достойно заплащане за всички. Да не би да сме във война или след природен катаклизъм, че ще раздават помощи? И докога? Докато и тези които сега могат да си плащат тока обеднеят тотално?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    22 Март 2013 0:47ч.

    Ne go sadete, a pomislete malko.Sega ste regulirat zenite na toka, dokato pak specheljat isborite i sled towa par ste gi wdignat, sastoto wsichko e nanisano globalno!Tekat dosta pari ot EU, no sa sajalenie palnjat predimno djobowete na \"imastite w moments wlastta\". 10 miliona Euro sa poluchili BG i Romanija, sa da se reschi intergazijata na ziganite, taka che da ne bjagat an sapad. Njakoj da e sabeljasal nesto da e napraweno sa podobna integrazija?!?!S namalenieto na zenite na toka, prawjat samo pitata do isborite, pomnete mi dumata!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ники

    22 Март 2013 3:10ч.

    ТОЯ ЩО НЕ СИ ЗАВРЕ ШИБАНИТЕ ИДЕИ У ШИБАНИЯТ СИ БРЮКСЕРСКИ ЗАДНИК,ЦИЛА БЪЛГАРИЯ ТРЕБА ДА СА НА ПОМОЩИ,ПО НЕГОВИТЕ ИДЕИ,НЕЩАСТНИК

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи