Дянков: И европейски чиновници грешат

Дянков: И европейски чиновници грешат
И европейски чиновници грешат, коментира министърът на финансите Симеон Дянков по повод официалната позиция на Европейската комисия, че липсата на коледни добавки за пенсионерите няма нищо общо с европейските плащания, съобщи Дарик радио.
<p><em>Явно е защо има връзка между бюджета на България и всяка държава и това кога идват еврофондовете, а именно, че авансовите плащания влизат в съответния дефицит. Така че ако не се върнат парите от Европа в същата година, дефицитът за съответната година се увеличава и ние трябва да смятаме това много внимателно, иначе се нарушава законът за държавния бюджет</em>, аргументира се вицепремиерът.</p> <p>Симеон Дянков заяви, че прощава на Сергей Станишев за направените коментари. По-рано днес лидерът на БСП призова Дянков да даде следколедни бонуси на възрастните хора, след като Европейската комисия е опровергала тезите на финансовия министър.</p> <p><em>Той няма как да знае, затова е невежа, защото по негово време не е имало никакви авансови плащания, защото са му били замразени всичките европейски средства. Но в момента, когато има такива големи авансови плащания, както през миналата година, те излизат от фискалния резерв, от държавния бюджет</em>, посочи Дянков. Той е категоричен, че коментирате на управляващите за връзката между коледните добавки и европейските плащания са правилни.</p> <p><em>Г-н Станишев е много нервен и има защо - той след шест месеца ще е безработен. Знаете, че след поредните му неуспешни избори, които идват, неговите другари при всичката помощ на Хохегер, ще го изритат оттам и той затова става все по-нервен и по-нервен. И в следващите седмици ще очакваме все повече такива чисто популистки коментари от него</em>, твърди Дянков.</p> <p>Той призова Сергей Станишев да застене един път пред една детска градина, която е построил, и да каже какво е направил по времето на най-доброто икономическо състояние на Европа за последните 50 г. <em>Ние сме в най-тежкото икономическо състояние на Европа и постоянно строим</em>, допълни Дянков.</p>

Коментари

  • ЙЙ

    12 Яну 2013 1:49ч.

    Ние сме в най-тежкото икономическо състояние на Европа и постоянно строим,строим,строим! УРА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    12 Яну 2013 2:02ч.

    Тоя идиот, колко още трябва да го търпим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lf

    12 Яну 2013 2:21ч.

    САМО ТИ СИ ПРАВ ДЕБИЛ КРАДЛИВ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ---

    12 Яну 2013 3:08ч.

    Само лапача Дянков, Цецо тъщовника и Боко пържолата са безгрешни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен

    12 Яну 2013 4:18ч.

    Само ти ли си безгрешен бе МУХЛЬО Що не вървиш ня майка си у ......... бе некадърник смотан

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бенджамин Франклин

    12 Яну 2013 4:47ч.

    "Този (или този народ) който разменя свобода срещу сигурност губи и двете!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само да попитам

    12 Яну 2013 6:23ч.

    Защо г-н Дянков не изразява отношението си за следкоредни добавки - да има или не?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • удивен

    12 Яну 2013 6:47ч.

    Ако този идиот и включил в приходната част на бюджета плащания от кохезионните фондове, трябва да се потърси сериозна отговорност от професора,който го е пуснал на изпит. А депутатите, гласували този бюджет трябва да се изпратят на каторга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манчев

    12 Яну 2013 18:03ч.

    Моля ви се,нашето недоразумение взело да учи Европейските чиновници! И саркастично да ни обяснява как и те били грешали! Еба си нахалството! Тоя малоумник и той като Тиквоча-негов шеф са се самозабравили. Имат се за най добрите в целия свят! Докога ще търпим тези малоумници?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи