ДПС иска отстраняване на проф. Константинов. Райков ще прецени

ДПС иска отстраняване на проф. Константинов. Райков ще прецени
Очакваме Марин Райков да направи необходимото държавните служители да си останат служители на държавата и да не са изявят като партийни пропагандатори на ГЕРБ около изборите. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан след среща с премиера Марин Райков, предаде "Фокус". От ДПС са изразили притеснения от изявленията на проф. Михаил Константинов, че ако алтернативата на ГЕРБ е тройната коалиция, той ще направи всичко възможно това да не се случи. Лютви Местан настоя проф. Константинов да бъде отстранен от поста директор на "Информационно обслужване".
<p><em>Искаме да знаем - какво е имал предвид. Това поражда основателни съмнения, че той би бил обективен при изпълнение на служебните си задължения като председател на Информационно обслужване</em>, каза Лютви Местан.</p> <p>Марин Райков обяви, че ще обсъди с проф. Михаил Константинов притесненията, изразени от ДПС. <em>Ще поканя проф. Константинов да обсъдим този въпрос, и публично ще оповестя становището си, мнението си и решението си</em>, заяви служебният премиер.</p> <p><em>Държавните служители са като всички български граждани, те имат всички политически права като другите граждани. Искам да отправя апел към тези, които имат по-видими длъжности, да се въздържат от стъпки, които биха били изтълкувани като демонстриране на политическа пристрастност</em>, каза още премиерът Райков.</p> <p>Политическата вендета може да бъде избор на една или друга политическа сила, но не може да бъде част от начина на мислене на един служебен кабинет и няма да го допуснем, допълни Райков.</p>

Коментари

  • СДС е анусът на БКП

    18 Март 2013 18:09ч.

    Най много ме дразнят СДС кретените. Произлязъха от Екогласност - всички еко движения са леви, а сега след като десните им идеи за икономика станаха на Зомби икономикс, те решиха да се спасяват с вундерВАФЛА - шистовия газ. Какво да ги правим тези морални кастрати. Дайте идеи как да ги накажем?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НУРХАН-КЪРДЖАЛИ

    18 Март 2013 18:27ч.

    По добре с Касим Дал, отколкото с гнусния Доган и пасмината от доносници около него !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НУРХАН-КЪРДЖАЛИ

    18 Март 2013 18:28ч.

    По добре с Касим Дал, отколкото с гнусния Доган и пасмината от доносници около него !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анатом

    18 Март 2013 19:00ч.

    Не е верно, че СДС са ануса на БКП! Според мен СДС са ректума, а ануса са ГЕРБ, защото всяка излизаща мръсотия от тях става видима!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Академик

    18 Март 2013 22:50ч.

    Какво има да се разговаря с това меркантилно и лъжливо ЛЕКЕ Мишо Константинов?! Додея ни от години да се мотае по всевъзможни медии и да сипе едни и същи глупотевини. Че какво разбира той от право, от закони, от избори - нали е математик? То па един математик, то па един професор, както казват колегите му. "Пишман" е думичката! Но уста ненаситна, затова и се изцепва да реди такива недомислици. Да не е Господ, та "ще направи всичко възможно" един да победи, а друг да загуби? Дипломатчето Райков ще бъде забаламосано от този стар шмекер, ще видите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДИВНА

    18 Март 2013 23:23ч.

    Т.Н. ПРОФЕСОР Е ЕДНО ГАДНО, МАЗНО ПЕРЕКЕНДЕ! КОЛКО ЛЕСНО ГО НАПАЗАРУВА ГЕРБ! СРАМ МЕ Е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гарантирано от ГРОБ!

    19 Март 2013 4:11ч.

    Самозапали се миньор в Бобов дол....Гарантирано от ГРОБ! Ние сме ГЕРП, с теб сме по-запалими..... Боковите крепители няма как да отрекат, че управлението му завърши с пламнали хора... голям държавник... А пък простаците от ГЕРБ в момента чакат пред ЦИК да се регистрират първи за изборите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи