БСП: Няма вероятност Пеевски да се оттегли

БСП: Няма вероятност Пеевски да се оттегли
Няма вероятност назначеният за шеф на ДАНС Делян Пеевски да се оттегли от поста. С такива коментари излязоха след второто си заседание за деня депутатите от Парламентарната група на "Коалиция за България", съобщава БНР. Депутатът Атанас Мерджанов коментира на излизане от централата на "Позитано"20, че няма никакъв шанс да бъде преразгледано днешното решение за избора на Пеевски.
<p>&nbsp;</p> <p>Мерджанов съобщи, че на заседанието на "Позитано"20 са обсъждали общите приоритети на БСП и как групата да работи в бъдеще. Атанас Мерджанов е категоричен, че аргументите за избора на Делян Пеевски са били казани днес в пленарната зала.</p> <p>Депутатът, който гласува с "въздържал се" при избора на Пеевски в пенарната зала, Емил Костадинов заяви, че това гласуване е "против" и до момента никой от БСП не е искал от него обяснение за гласуването му.</p> <p>Младен Червеняков заяви, че не е търсено обяснение от лидера на БСП за решението да подкрепят Делян Пеевски за шеф на ДАНС, както и че не е забелязал някакви настроения в партията за смяна на нейния председател. Все пак Червеняков отбеляза, че разговорите трябва да продължат, тъй като в политиката всичко е възможно.</p>

Коментари

  • 11

    15 Юни 2013 1:38ч.

    Може,но след показна акция,при завардени 6 те,апартамента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 111

    15 Юни 2013 1:51ч.

    Сценарий: Орешарски подава оставка под натиска на непрекъснати протести. След три месеца предстоят предсрочни избори. Герб идват на власт. Контрабандните канали си работят необезпокоявани. ГДБОП се връща в МВР. Флоров става министър на МВР. ЦвЦВ става Президент, защото обича дълго да говори. Ася Петрова става главен прокурор. БоБо става примиер защото му харесва да се вози на военни хеликоптери. Хората обичат БоБо, защото ги потупва по рамото и зад врата, а магистратите харесват ЦвЦв защото ги почуква по главите. Хората са щастливи, защото на българите им харесва да се оплакват, че са нещастни. Аз съм заминал за Скандинавия и следя новините в нета защото искам да знам докъде може да се стигне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОМЕРЗЕН

    15 Юни 2013 1:55ч.

    КАКВИ СОЦИАЛИСТИ? ПРОСТО РЕНЕГАТИ, КОИТО НЯМАТ БЪДЕЩЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    15 Юни 2013 1:57ч.

    Посланикът на Великобритания Джонатън Алън, отговори на въпрос така – “Избирането за ръководител на Държавната агенция за национална сигурност се случи бързо без изслушвания, дебат или възможност да се разбере повече за кандидата. Защо?”. Той каза още, че “председателят на ДАНС е изключително чувствителна позиция за България и международните партньори. Тази позиция изисква човек с най-висока степен на почтеност, доверие и честност”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ботев Пловдив!!!

    15 Юни 2013 4:15ч.

    111 чудесно е, че ще бъдеш в Скандинавия. Нека малко и те се помъчат с олигофрени, няма само ние да страдаме от тях!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОМЕРЗЕНА

    15 Юни 2013 6:03ч.

    Господа от БСП, не чакайте Пеевски да се оттегля, ами веднага отворете очите и ушите на Станишев ... Още веднъж ли ще играете по свирката на ДПС за задкулисно попомагане на ГЕРБ???? Или наистина искате предсрочни избори и окончателно загробване на България?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас отляво

    15 Юни 2013 6:17ч.

    Изборът на Пеевски е груба грешка на БСП. Той ще има същия фатален ефект, който през 2009 г.изигра прочутото изявление на Доган, че владее и разпределя финансите на България.С подобни необмислени думи тогава беше поднесена на тепсия властта на Бойко,сам безпомощен с ограничения си интелект, дано сега не стане същото.Тези дни прочетох повече или по-малко ласкави отзиви за БСП от Евгений Дайнов, Харалан Александров, Александрина Пендачандска, д-р Николай Михайлов, свидетелство за преодоляване на старите предразсъдъци към нея.Опасявам се, че изборът на Пеевски ще върне отново нещата назад, наливайки вода в мелницата на бандитския тандем Бойко-Цецко,Много жалко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    15 Юни 2013 15:17ч.

    бсп се заклаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МУНЧО

    15 Юни 2013 15:59ч.

    Не се поддавайте на герберастката пропаганда! Дайте шанс на Пеевски с делата си да покаже какво може. А като мине време ще имате възможност да давате оценки и да съдите. На този етап не разполагате с достатъчно необходима информация за да правите обосновани предположения за каквото и да било. А и нямате достъп до сценария.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радко Пръдлето

    15 Юни 2013 19:45ч.

    Какъв шанс бе, Муне, тоя е некомпетентен, няма никакъв стаж или опит по специалността. Все едно мен да ме направиш шеф на АЕЦ-а, щото съм ходил да се напивам няколко пъти в Козлодуй и \"познавам региона\". Ма, то, ако бех от БСП, нищо чудно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи