БСП и ГЕРБ преговарят през уикенда

БСП и ГЕРБ преговарят през уикенда
Специална среща на висши представители на БСП и ГЕРБ с цел връщането на опозицията в парламента ще се проведе през уикенда, твърди в. Репортер. Договорката за тази среща е постигната след острата реакция на Брюксел по повод поведението на ГЕРБ. Социалистите също са готови на компромис, както показват промените в Закона за ДАНС, според които президентът ще може да изисква и получава анализи от ръководителя на агенцията по въпроси, свързани с националната сигурност.
<p>Следващата седмица парламентът ще заработи в пълен състав и в тази ситуация партия "Атака" ще остане без ключовото си положение за нормалната работа на парламента.</p> <p>Два са вариантите за връщане на ГЕРБ в пленарната зала - промените в Изборния кодекс и при иницииран от БСП диалог, заяви Менда Стоянова.</p> <p>Според вестника, тя е потвърдила, че Бойко Борисов е обявил готовност за провеждането на подобни разговори след среща с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц.</p> <p>Вчера Михаил Константинов каза, че ГЕРБ и БСП разполагат общо със 181 гласа, което представлявало единствения вариант за изход от политическата криза.</p>

Коментари

  • Изненада, ама не...

    05 Юли 2013 17:57ч.

    Парите за "протестите" са напривършване, договорено е преразпределението на баницата, Боко се спасява, а ЦЦ го играе като жертвен агнец.Нищо ново под слънцето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • fdhn

    05 Юли 2013 19:41ч.

    http://fakti.bg/bulgaria/70943-desniat-reformatorski-blok-shte-se-protivopostavi-na-oligarhiata

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МариянкаСтанева

    05 Юли 2013 20:00ч.

    Както беше казано, само два са вариантите за връщане на ГЕРБ в пленарната зала - промените в Изборния кодекс и при иницииран от БСП диалог. Аз не виждам до какво би довел един подобен диалог... Няма как да се разберат. Но някои явно приемат желаното за възможно... Освен това има и трети вариант ГЕРБ да се върнат в пленарната зала - след избори! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МУНЧО

    06 Юли 2013 0:29ч.

    Мариянке, не ги разбираш тези работи. Вариантите са винаги най-малко 3. А кои от тях да се избере и дали ще се разберат зависи от онзи дето ще им чукне главете при помиряването и от това колко силно ще ги чукне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лумпен

    06 Юли 2013 2:05ч.

    Дано се случи, та да се оттървем от тях завинаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войнов

    06 Юли 2013 15:22ч.

    Единствен вариант, за да има мир и просперитет: бой по гробарските кухи манерки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 13

    07 Юли 2013 1:49ч.

    Ако БСП колаборационира спрямо измишльотината герб ще настанат тежки дни за електората и,съгласно непреримата позоция на Станишев до днес!А и с кого ще се договсря:с едни откровенни престъпни елементи като Борисов,Цветанов,Фидосова или като онова жалко военно шпионче отпреди 89г.-Кр.Велчев ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kalin

    09 Юли 2013 17:02ч.

    Маристанева, и в тоя ли форум се набутваш (ако и до сега не си драскала в него под друго "име")? Стой си в блога и продължавай да лижеш д..то на ББ и ЦЦ. По съвета на Пушкин няма да споря с теб и безмозъчните ти "идеи".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи