Божидар Лукарски е новият председател на СДС

Божидар Лукарски е новият председател на СДС
Божидар Лукарски е новият председател на СДС, съобщи Агенция „Фокус”. Той е избран с 392 гласа на 21-та Национална конференция на СДС. Кандидатите за поста са били общо четирима – Иван Сотиров, Детелина Симеонова и Драго Михалев. Другият кандидат за председател Константин Арабаджиев си е направил отвод още по време на самата конференция.
<p>До избора на нов лидер на СДС се стигна, след като Емил Кабаиванов подаде оставка. Това стана ден след предсрочните парламентарни избори на 12 май, на които СДС остана за първи път от създаването си извън парламента.&nbsp;</p> <p>Божидар Лукарски благодари на участниците във форума и каза, че се надява да няма реваншизъм и да работи добре и с опонентите си.&nbsp;Делегатите гласуваха политическа декларация. &nbsp;Предстои изборът на четирима заместник-председатели на СДС.</p>

Коментари

  • Жеко Иванов

    07 Юли 2013 0:36ч.

    Петима кандидати за воеводи на дружината гарантира обединението в"дясно"да приключи през 3013 година.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спомени и размисли

    07 Юли 2013 3:48ч.

    Вероятно,след горната година,ще почнат да се лепят парчетата на спуканото гърне марка \"СДС\".Не се задава никаква приватизация,няма далавера вече,защото никой не създава,а всички искат на готово да \"доят\",ама няма кого!Жалка картина в т.н. \"дясно\",където на книга се е настанила банкянската мутра,без да знае изобщо смисъла на думата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи