Борисов: Защо да се разделям с Цветанов? Какво е направил?

Борисов: Защо да се разделям с Цветанов? Какво е направил?
Цветанов върши добра работа в партията, има моето доверие, каза пред Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Защо да се разделям с Цветанов, какво е направил? Не се меся на хората в личния живот, какво в едно семейство между зетьове, снахи и тъстове се случва не е моя работа. Аз много съм му се карал и за горнооряховските лекари и за Кърджали, където направиха тази операция. Няколко месеца вече чуваме за тези подслушвания. Вярвам на прокуратурата. Когато дадат обвинителния акт всичко ще излезе наяве", добави Борисов.
<p><em><br /></em></p> <p><em>Това, което знам от него е, че не е подслушвал журналисти и по такъв незаконен начин не е подслушвал. Нека прокурорите да си свършат работата, имат пълното ми доверие. Защо да загивам, ако го осъдят. За да влезе в затвора трябва да докажат, че е виновен. Как да дам присъда, като не знам това истина ли е или не. Нямам съмнения в случая,</em> каза Борисов. <em>Нали рискувам аз. ГЕРБ е моя партия. Аз съм я създал, утре ако трябва - друга ще създам. ГЕРБ докато съм жив и здрав ще е силна, монолитна, здрава, </em>добави експремиерът<em>. Нямам проблем с Цветанов, до ден днешен на "Вие" ми говори. Той не ми е носил бурканчетата с лютеница и краставици. Чанти носят при Доган</em>, заяви още Борисов, съобщава БГНЕС.</p> <p>За това, че се говори, че се е "нагушил" с милиарди, Борисов каза: Измишльотини. <em>Това го слушаме от същите тези медии, затова съм завел дела, ще си ги осъдя и парите ще ги даря на детските домове. Делата вече си вървят. Дело след дело завеждам. Това, че ми петнят името да се занимавам с тях. Преслава се била возела. Аз не съм я виждал. Щял съм да ходя на концерт в Белград, ама няма да ходя. Това, което не си видял, не го говори. Толкоз. Всеки може да съди по действията на хората и да си преценява. Защо и как съм ползвал, затова се казва правителствен отряд, да обслужва министри, премиер, президент, така съм преценявал за моята сигурност, защото съм имал едно наум от времето още, когато съм бил главен секретар</em>, каза Борисов.</p> <p><em>За една трошичка, защото аз си посипах главата с пепел толкова пъти, защото си патихме да се возят до Етрополе. Това ми е обица на ухото и това, че няма да се повтори, е безспорен факт. Но защо точно преди да дойдем на власт правителството купиха два Еърбъса, защо са ни два? Защо купуваш два Еърбъса, три транспортни самолета и купуваш отделно транспортни хеликоптери &ndash; Кугъри. Те са само за товари. И тези хеликоптери имат летателни часове. Винаги съм гледал хем да натрупват повече часове, хем да се стига по-бързо. И това ако е било грешка и това ми е обица на ухото,</em> подчерта бившият премиер.</p>

Коментари

  • няма смисъл

    30 Юни 2013 5:15ч.

    Дори африканските скакалци не са по-голяма напаст от олигархичният продукт боко-тъпото! Прозвъних цяла Африка - никъде нямало, оказа се, по-нагъл олигофрен, пословично страхлив тъпак от родата на Нарцис (справка - "Илиада", Омир). Моля, акцента да се поставя на "страхлив". Е, и на "тъпак"..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • г-да мунчовци

    30 Юни 2013 5:30ч.

    е, да де, ама говори разумно........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2

    30 Юни 2013 5:33ч.

    Удивително е да се гледа шоута двама простаци да си говорят,единият да пита а другия да отговаря. Гледах това шоу и накрая повърнах.Дикоф и Буда в ефир. Отврат! Колко си отиват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    30 Юни 2013 5:51ч.

    Точно си го написал "2".Аз затова не ги гледах.Не исках да се докарам до драйфане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лош мат,реал

    30 Юни 2013 6:03ч.

    Забелязвяте ли? 1)"Вярвам на прокуратурата" - от кога, защо,янто свива си опашката. 2)Защо да загивам, ако го осъдят (Цветанов)?" - значи вече го допуска, от кога, защо? 3)"И това (използването на хеликоптерите за личните му нужди), ако е било грешка и това ми е обица на ухото" - най-после си призна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Michael

    30 Юни 2013 6:40ч.

    Честит ви султан Боко тиквата.Тилкова го посъветва да не мълчи за да не изглежда виновен и той той с ентусиазъм показа колко е прост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАРИ

    30 Юни 2013 7:00ч.

    Бойко ще се завърне във властта, ще видите ! Нему най приляга да бъде вожд на нашето племе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ники

    30 Юни 2013 11:21ч.

    АКО НЕ ГО РАЗБЕРЕШ САМ,НЯМА КОЙ ДА ТИ КАЖЕ ТОЛУПЕ МОЙ,ДА СИ БЕШЕ ОСТАНАЛ КАРУЦАР,ТАМ ПРИ ПРАСЕТАТА И ПОМИЯТА,ИЗРОД

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алекс

    30 Юни 2013 15:29ч.

    Хари, Вашето племе е много особено. наредили сте се дебил до дебила, и искате да управлявате. Гуру ви е формения простак и мафиот Б. Б. Имате един дребен проблем. Ние не сме дебили и ще ви пратим вдън горите тилилейски. Това от мен да го знаеш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска Кучката

    30 Юни 2013 15:29ч.

    Браво, Сашо Диков! Най-голямата подлога от всички излезе! Биеш по точки дори Кулезич!!! Какво хъмкане, какво лезене, какво помайване, какъв нездрав угоднически блясък в погледа! Спортно журналистче, дето още и Стажант не може да се нарече, а я какъв удар направи. Върна Боко на терена и си прехапа езика да зададеш дори един неудобен въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МУНЧО

    30 Юни 2013 15:37ч.

    По-голям наглец от Боко тиквата е само Цецо Кауня. А по-тъпи от ония дето им верват нема. Да живеят мъжеството, доблестта, умът, интелектът, красотата, моралът и почтеността на зарзавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 123

    30 Юни 2013 15:43ч.

    Спомняте ли си Яне Янев. Първо беше с Борисов, после го уволняваше, след това бе най-верният му пудел. Сашо Диков премина през същите етапи. Първо му ближеше задника(открито заявяваше, че му е фен), после наистина го громеше, сега нещата вървят кум свирка в ефир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    30 Юни 2013 15:48ч.

    Защо е важно ГЕРБ никога повече да не се върне на власт. Смятам ГЕРБ за партия на организираната престъпност. Много свестни хора вътре ще се обидят, но това не се отнася за тях. Борисов е един от рекетьорите на 90-те години, срещу които успяхме да отървем държавата през 1997 г. Той не е просто един от СИК, като този, който беше назначен наскоро за зам.министър. Борисов е от ръководството на СИК. Нека не се лъжем. Групировките на прехода назначиха в легалните си бизнеси много специалисти, които в по-голямата си част вършеха техническа работа, различаваща се от престъпната територия на парите. Тук говорим за тези с бухалките, които пребиваха хората по офиси и магазини и събираха рекета. Говорим за чисто криминални типове, а не за бели якички. През 97-ма махнахме примката от врата на бизнеса. Изчезнаха лепенките за охрана и застраховане, които всъщност маркираха на кой си длъжен да плащаш 30% данък-мутри. Спряхме “бизнеса” на такива като Борисов в тази сфера. Останаха многото други престъпни бизнеси, но обществото беше отървано от метастазите на рекета. Ще кажат, добре, това е минало, няма честно спечелен първи милион, сега е друго време. Точно тук е грешката. Борисов начело на държавата не можа да измисли нищо по-добро от рекета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    30 Юни 2013 16:59ч.

    най-голямата беля на селяндурщината стори др.сс: докато я има тая бг,на селяндурите ченето няма да спре да клати въздуха(сергей също е в невидение по последиците,които завеща на бг бъдещето)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мики Рурк

    30 Юни 2013 17:42ч.

    Бойко Бандитино а какъв е Евгени Узунов или Димитър Дъбов .А какъв е Иван Иванов предложен за зам.министър на МВР.Сга се говори че зад правителството стои банкера Цветан Василев и че той и Доган редят правителството.Та за твое сведение шеф на ПЪРВА ИЗТОЧНА МЕЖДУНАРОДНА БАНКА беше Евгени Узунов.а въпросната банка беше банка на СИК. Евгени Узунов е от големите началници в БСП и приятел на Станишев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АГЕНТ ПЕЩА

    30 Юни 2013 20:03ч.

    ГРОЗНИ МУТРИ. МЯСТОТО ИМ Е ЧАС ПО-СКОРО В ЗАТВОРА! КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • moskovski

    30 Юни 2013 21:07ч.

    До Явор Дачков,сламки заразследване:1.Вярно ли е,че Бойко Борисов е летял с военния самолет до Аблания за среща със Сали Бериша,от когото е искал да му даде за 30 години концесията на албанския битум.До тази идея са го навели от ГБС/спечелила над 1млрд.поръчки от Борисов/,\\\"Трейс\\\"/спечелили около 500млн.поръчки от Борисов/ и т.н. 2.Каква е връзката на Бойко Борисов с Чавдар Чернев,Евстати Гюров,Владимир Петев,Младен Георгиев и пр. бивши служители от ДС,с които е имал общи фирми.От какво е починал Тодор Толев,бивш собственик на фабрика за цигари в Харманли. 3.Кога най-сетне Бриго Аспарухов ще признае за взетите от СИК пари/400000 долара/ за назначаването на Борисов за главен секретар.И кой му изпрати Цветан Цветанов за помощник??????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    02 Юли 2013 12:24ч.

    ако този изверг неземен се върне на власт и аз излизам с кирката и факлата пред парламента

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този Парламент е ПротивоКонституционен!

    04 Юли 2013 22:28ч.

    избирателю, ГЕРБ нямат 97 законно избрани депутати в новия Парламент! Защото на изборите гласуваха само 50% от избирателите, а ГЕРБ с фалшификациите събра 30% от тези 50% гласували избиратели. Това означава, че за ГЕРБ са гласували реално само 15% от избирателите - т.е. на този процент гласували за ГЕРБ избиратели съответстват само 36 депутатски места! За останалите 61 депутатски места на ГЕРБ няма подаден нито един глас на нито един избирател! Как може в Парламента да се намърдат по списък на Борисов 61 депутата, за които няма подаден нито един глас на нито един избирател? А в същото време стотици хиляди избиратели с реално подадени гласове остават без свой представител в Парламента? Това ли пише в Конституцията? ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА! И мястото на измамниците от ГЕРБ е в затвора! А Костов е виновен, че тези 3% от всичките избиратели, които са гласували за ДСБ, нямат представител в Парламента! За разлика от Борисов, който само с 15% от гласовете на всичките избиратели, освен "законно" избраните 36 депутата, има в повече още цели 61 депутата, за които няма гласувал нито един избирател! И Кунева също е виновна, че десетките хиляди избиратели, които гласуваха за нея, нямат свой представител в Парламента! И НФСБ с валери симеонов, касабов и велизар енчев са виновни по тази причина!И останалите юди като тях - СДС, НДСВ,ВМРО,ГОРД,ЛИДЕР и прочие мошеници, които излъгаха избирателите да гласуват за тях, но оставиха същите тези избиратели без представител в Парламента! И Костов, и Кунева, и останалите политически юди обаче - даже и Светльо Витков Хиподилски, за това свое предателство към избирателите си ще получават стотици милиони левове партийна субсидия от залъка на същите тези измамени от тях избиратели, защото са ... измамили повече от 1% от избирателите ! По-нагла измама от тази може ли да има? По-нагъл грабеж от този може ли да има? Това ли пише в Конституцията? Това ли е Демокрацията, която ни наложиха? В КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ, ЧЕ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СЕ ИЗБИРАТ ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ - ЗА ДА БЪДЕ ИЗБРАН НЯКОЙ ЗА ДЕПУТАТ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, ЗА НЕГО ТРЯБВА ДА СА ГЛАСУВАЛИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ! В Конституцията не пише, че някой може да стане народен представител без за него да са гласували български избиратели, както правят българските политици като Борисов и Цветанов! - ЗАЩО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ПОДАДЕН НИТО ЕДИН ГЛАС НА НИТО ЕДИН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ, А СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ПАРЛАМЕНТА - това трябва да ни обясняват непрекъснато всички медии, журналисти, социолози, политолози и политици, а магистратите трябва да защитят Конституцията и народа от измамниците и бандитите! ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ С РЕАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В ПАРЛАМЕНТА! Не искаме политици и медии да продължават да манипулират И ДА ГРАБЯТ българския народ! http:/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи