Борисов забрани на министрите си да се оправдават с предишни управления. Това можел да прави само той

Борисов забрани на министрите си да се оправдават с предишни управления. Това можел да прави само той
Премиерът Бойко Борисов, който от две години и половина оправдава провалите на правителството си с управлението на тройната коалиция, заяви, че е забранил на министрите си да оправдават несвършената от тях работа с предишното управление. Борисов уточни, че това можел да прави единствено той. Премиерът направи изказването си по време на официална церемония, на която пет министерства показаха как ще разменят помежду си електронни документи.
<p>Премиерът предупреди, че в министерствата, които се бавят с изпълнението на задачите си по изграждане на електронно правителство, министърът щял да си отива.</p> <p>Той каза още: "Виждате колко са активни всички министерства, защото аз на Министерски съвет, си спомняте, им казах &ndash; затова си отива министър".<br /><br />По време на демонстрацията на размяната на електронни документи Борисов заяви, че чрез нея това е придобивка за българските граждани, която спестява пари на държавата.</p> <p>Премиерът потвърди, че ще се бърза да се вкарат кметствата и общините в тази програма, за да можел да ги контролира. В тази връзка той заяви: "Аз обичам такива хитринки да им прилагам и са много успешни".</p> <p>На представянето присъстваха почти всички министри. Отсъстваха обаче Симеон Дянков и Мирослав Найденов, чиито оставки са искани по време на днешния фермерски протест в София.</p> <p>Борисов обясни, че министърът на земеделието го нямало днес, защото раздавал шарани в Ихтиман на бедните и на дечицата. Дянков пък работел с Нона Караджова по тема, която премиерът им дал в петък.</p>

Коментари

  • звезда

    06 Дек 2011 21:49ч.

    Егати гнусния милиционерски изрод е тоя. Жална й майка на държавицата ни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mariana

    06 Дек 2011 22:52ч.

    Не разбирам тоя народ ...как може да гласуват за тоя....Накрая, заслужаваме си го,дано си дадат сметка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МУТРИЛАНДИЯ

    07 Дек 2011 0:05ч.

    КОЯ Е ТАЗИ МАЙМУНА НА СНИМКАТА ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЛИЛИЯН

    07 Дек 2011 0:35ч.

    ТОВА НЕ Е ЛИ ОНЯ ПРИМАТ ОТ БАНКЯ С 2 ГР. МОЗЪК В ТИКВАТА И "ПЕРФЕКТНО" ВЪЗПИТАНИЕ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мончо

    07 Дек 2011 0:37ч.

    Само и единствено Царят-слънце,може да прави каквото си поиска! И не е длъжен да дава обяснение на никого и за нищо! Те това се казва джаз. Най умният,най ученият,най способният,най културния и възпитан човек в България е над всичко и всички!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реалист

    07 Дек 2011 2:18ч.

    Как ви се струва тази снимка, а? Не ни ли е срам, че това нещо е премиер на страната ни?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Vaankat

    07 Дек 2011 4:41ч.

    Хора,весело e и ето защо: - Бойко и компютрите; Бойко учи английски език; Бойко и Миро в Япония демонстрират бойни изкуства; Бойко за дюнерите и световния тероризъм; Бойко учи Европа на социална политика; Бойко за тиквите и прасетата; Бойко, Вучката и Бирата; Бойко футболист на годината; Бойко номиниран за почетен председател на "Театъра за опера и кючек" към читалището на кв."Факултето". Бойко...весело си живеем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шеремек

    07 Дек 2011 6:35ч.

    Говедо на годината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тигърът на седемте Бистришки морета

    07 Дек 2011 8:34ч.

    Благодарим ти Господи, че само Ти вече ще имаш правото да ни навираш в кучи г*з и това ще бъде забранено за останалите амуджи и талибани от ГЕРБ. Ти бистришки тигре, титан на мисълта, словото, топката, четката, лентите и бухалките, картофосадач и свинегледач едновременно, докторе на пожарникарските науки, футболист, каратист и тенисист на хилядолетието, мъж и политик на всички предишни и бъдещи години, генералисимус и топ полицай на всички времена, само Ти имаш правото да ни риташ, псуваш и наричаш \"кучета на къса верижка\" и \"лош човешки материал\". Ти си извоюва съвсем справедливо това право след като тези които ни проглушиха ушите, че ще те уволнят дойдоха с оплезени езици да свършат там каквото имат да свършват по твоя велик задник, ако е останало нещо за одоблизване след Бареков и Кулезич. Ние живеем само защото Ти го желаеш, иначе отдавна да сме си отишли от тоя свят, но не смеем да го направим за да не Те лишим от възможността сутрин, обед и вечер да ни попърджаш на воля и да се оправдаваш с нас, че ако ни няма жална ти майка - язък Ти за магистралите и бабаитлъка. Що ленти отряза, то толкоз километри магистрали няма. Всичкото зян ще стане. Ей за туй седим и не си отиваме още от тоя свят. Не че имаме какво да правим. Нямаме нито работа, нито какво да ядем, но ей тъй на си седим и чакаме някоя сладка дума от Тебе да ни нахрани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неизвестен

    07 Дек 2011 16:27ч.

    Сниката на този от пожарната,мисля че беше редови капитан,е ВЕЛИКА.Браво на фоторепортера който го е хванал в този искрен за този човек,миг.Отразява цяла една същност на народът ни,с цялата му дребна хитрина,простотия,неглижираност,сметксажийство.Велик миг на един беден фукарийски народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чехльо

    07 Дек 2011 17:35ч.

    ЦИК с молба до Конституционния съд: Не касирайте президентския вот

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хммм

    07 Дек 2011 19:51ч.

    Пулицер на фотографа за снимката на простака ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Царя

    07 Дек 2011 22:34ч.

    Абе идиоти - какво сте се възмутили... Потърпете още година и половина и си докарайте после СерГея и Доган... Те ви оправиха без криза, ще ви оправят и със...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • един от тълпата идиоти

    12 Дек 2011 11:59ч.

    С какво самодоволство говори Царя! Сигурно някой гербер го оправя без вазелин и поради това се е издигнал над идиотите... И станал "цар"... Но не се заблуждавай Царю, може да намериш да се качиш и на някой по-корав, тогава сигурно ще станеш император, а може и доктор хонорис кауза...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SOS

    13 Дек 2011 11:49ч.

    ДО ВСИЧКИ "ДЖУРНАЛИСТИ".МОЖЕ ЛИ ПОНЕ ДЕН ЕДИН ДЕН ДА НИ СПЕСТИТЕ ДА НИ НАТРАПВАТЕ ТОЗИ УРУНГЕЛ ОТ СНИМКАТА.ТОЗИ ИДИОТ Е НАВСЯКЪДЕ.ПИШЕТЕ ЗА "ДЪЛБОКИТЕ "МУ ИЗКАЗВАНИЯ ,НО НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ ТОЗИ ПСИХОПАТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи