Борисов за Пеевски: Толкова съм сащисан, че дори не мога да повярвам

Борисов за Пеевски: Толкова съм сащисан, че дори не мога да повярвам
"Това е краят на столетницата. Толкова съм сащисан от това, което чух, че дори не мога да повярвам, че това предложиха" - така Бойко Борисов коментира избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. "БСП вече не съществува като партия. Честитя на г-н Пеевски новия пост. На БСП им честитя края на тази партия. Тя днес приключи. Днес България има една партия, която управлява, това е ДПС. БСП не съществува като партия вече", каза Борисов.
<p>При обявяването на името на Пеевски за кандидат за председател на ДАНС групата на ГЕРБ демонстративно напусна пленарната зала. Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов определи това като заплаха на националната сигурност и заяви, че ще бъдат сезирани всички европейски институции.</p> <p>"Това е абсолютен пълен фарс. Това е недопустимо. То юридически не е издържано и не покрива критериите" - така Цветанов коментира кандидатурата на Пеевски.</p>

Коментари

  • Коментар

    14 Юни 2013 17:33ч.

    As sym protiv Zwetanow, no w tosi sluchaj mu dawam prawo! 5 meseza trudow staj, ne te prawjat EXPERT

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ели

    14 Юни 2013 17:36ч.

    Веднъж и аз да съм съгласна с Борисов-и аз съм сащисана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GG

    14 Юни 2013 17:37ч.

    То пожарникар,бивша мутра,стоя години начело на държават,та Пеевски на някаква служба бил?Мен лично не ме изненадва това като факт,повече ме изненадва наср.ната Тиква,защо парадира!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?!

    14 Юни 2013 17:38ч.

    Борисов се взема много на сериозно. Цветанов и критерии ?! Човекът, който ползва главата си само при.... \"челна стойка\".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    14 Юни 2013 18:01ч.

    Тодор Живков е свален от власт на 10 ноември 1989 г. На негово място стъпва в длъжност Л. Гоцев председател (президент) Петър Младенов, заменен по-късно от лицето Жельо Митев Желев. Когато Андрей Карлович Луканов е “избран” за министър- председател на Република България, по негово нареждане са раздадени на 103 българи по 100 000 000 лева. Асен Мичковски е човекът приносител, активист в раздаването на парите. Появяват се “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка; никнат една след друга фирми за охрана: “Ипон”, “ВИС1”, “Скорпио”, “Секюрити”, “Делта”, “Гардения”; създават се популярните банки, финансовите пирамиди, започват да се изнасят пари с куфари в чужбина. На улицата цари тотална анархия. Борчески бригади обикалят в градове, села и паланки и насила принуждават собственици на фирми да си плащат за охрана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Делян Пеевски не му пука от психопрофила му съставен от ...

    14 Юни 2013 19:32ч.

    Повечето български политици са с психопрофили изградени върху компромати от подслушвания и външни наблюдения. Делян Пеевски е човек, на който изобщо не му дреме какво се съдържа в неговия профил и ако съм точен, този профил ще бъде ще бъде изкаран на показ от анонимно лице в следващите дни! От тази гледна точка е много подходящо избран. Освен това по професия е следовател. Предстои надпреварване на платени протестиращи срещу изкарване от ДАНС на кирливи ризи за бивши управляващи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • TI6O

    14 Юни 2013 19:52ч.

    SAMO TURCI LI KOMENTIRAT TUK BREEE ..EDIN KOMENTAROT BG... NE VIDQH BASI, ZAKRILNICITE NA IBRIKA PEEVSKI...AXAXAAX MNOGO BILI BREEEEEE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карагьозова

    14 Юни 2013 22:58ч.

    Що сащисан бе, бате? Ние малко ли се сащисвахме четири години от твоите калинки и мафиоти? След твоето безхаберно управление дори един Пеевски ни се вижда като титан на мисълта. А пък ако се справи с вашия прогнил от корупция и простащина герб - всичко ще му простим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пирова победа

    15 Юни 2013 4:29ч.

    Същисан толкова,че забравил да влезе в залата и гласува "против"?! Цирк "ГЕРБ" продължава. Нова конституция!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Garibaldi

    15 Юни 2013 5:05ч.

    И Плевнелиев и Борисов и Цветанов дойдоха от нищото и яхнаха държавата. Да не би болшинството от българският народ да са били във възторг от издигането на десетки и стотици хора от нищото и сложени на високи постове. Аз също не съм във възторг от избора на Пеевски. Но нали искахме демокрация. Демокрацията не винаги издига най-достойните,най-честните,най-можещите.Вие виждате.При едни избори 50-55 % си стоят по домовете. И 25-30 % решават съдбата на родината.Протести Ок,но вчера имаше избори. Пълномощията на улицата си имат граници. Освен ако ще се сваля по насилствен път една власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи