Борисов склонен в бюджета за 2014 г. да се повишат парите за майчинство

Борисов склонен в бюджета за 2014 г. да се повишат парите за майчинство
Склонен съм в следващия бюджет да се повишат парите за майчинство, но да се съкрати срокът, за да могат майките да се връщат по-бързо на работа. Това каза в интервю за Дарик радио премиерът Бойко Борисов. Той направи заявка за втори самостоятелен мандат, като щял да смени някои от лицата, с които е работил досега, защото имало хора, които например в парламента само търкали банките. Това щяло да си проличи от листите, които ще реди през май.
<p>За следващото правителство, което ще управлява България, премиерът коментира, че най-добре е да няма коалиция.</p> <p><em>Примерно в моето правителство 90 на сто са експерти, не са и партийни членове. Какво по-експертно правителство ще направят? В същото време обаче имат цялата отговорност на партията за правителството. Ще правят широка коалиция... Нали правиха при Беров, нали правиха при Инджова, нали беше тройна коалиция. Сега за заменките където са направили, защо не излезе някой и да каже: &bdquo;Ние - примерно - от ДПС - я направихме тази заменка" или &bdquo;Ние от БСП" или &bdquo;Ние от НДСВ"? Докато аз излизам и казвам да спрат [строителството на] дюните, да се спре Иракли. Защото, ако не я спра, отговорността е моя. И сега нека отидат гражданството, прокурорите, екоорганизациите да видят първо екото защо не са протестирали, защо са пропуснали сроковете, да видят там, че вместо осем строят 14 бунгала, затова сме ги спрели. Да видят закона. Но е спряно, защото нося отговорност</em>, коментира премиерът.</p> <p>На въпроса дали ако няма нужното мнозинство и за правителство на малцинството, ще остане в опозиция и няма да прави коалиция, Борисов каза: <em>Разбира се. Коалиция се прави само ако има ясна платформа на две партии, че могат да управляват заедно. Или три. Нека първо хората се произнесат</em>.</p>

Коментари

  • krur

    16 Яну 2013 2:53ч.

    ЯВНО МУ ПАДА РЕЙКАТА,РЕЙТИНГА ИСКАХ ДА КАЖА,И СА ВИ ОБЕЩАВА ПАРИ ЗА В БЪДЕЩЕ ЗА ДА ГО НАПОМПИ,ЯЛА НА МУТРО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • торо

    16 Яну 2013 3:41ч.

    Ще видиш втори мандат на куково лято! И единственото нещо, което си спрял това е умственото си развитие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз

    16 Яну 2013 4:19ч.

    Борисов, Борисов, изпята ти е песента! Но нямате куража да признаете провала си и да си тръгнете! Ще смучете докрай!Станахте за смях, жалки сте, нагли сте, мразени сте и пак стоите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лош мат,реал

    16 Яну 2013 4:40ч.

    Дебелокож, сляп, глух, той е неспособен да види колко е опротивял на хората.Мъчи пенсионерите, мъчи майките, мъчи инвалидите, мъчи учените,мъчи полицаите, мъчи военните,мъчи хората на изкуството - всъщност кого не мъчи? И си въобразява, че има шансове да бъде преизбран. Некадърен в управлението беден във въображението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самуил

    16 Яну 2013 5:42ч.

    Наближава втория мандат. Червената сган вече изтрещява...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в.костова

    16 Яну 2013 6:59ч.

    тоя така си вярва за втория мандат,което означава, че ще има не само купени гласове, но и далавери с протоколите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този ли?

    16 Яну 2013 15:43ч.

    http://www.vestnikataka.bg/2012/07/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BE%D1%82-14-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%BB-%D0%BA/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОТМЪСТИТЕЛ

    16 Яну 2013 15:48ч.

    САМУИЛЧО С БОКО ТИКВАТА СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ И ДВА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА СЕ СЪБЕРЕТЕ.ТОГАВА РОДИНАТА НИ МИЛА ОТ ТЪКИВА ТЪПЪНАРИ И МАЛОУМНИЦИ ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи