Борисов: Парламентът така е обсаден, че и да иска човек, няма как да се върне

Борисов: Парламентът така е обсаден, че и да иска човек, няма как да се върне
Парламентът така е обсаден, че и да иска човек, няма как да се върне. Това каза във Варна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщава Агенция „Фокус”. Според Борисов този парламент е безсмислен, защото министрите и депутатите са изгубили изцяло доверието на хората. „Говорят неща, които са противоположност на това, което говориха през февруари, когато бяха протестите и то за цената на тока. Те казваха – „Незабавно оставка”, а сега щяло да стане криза”, каза Борисов.
<p>Ако правителството подаде оставка, до криза няма да се стигне, тъй като за месец и половина могат да бъдат проведени нови избори и хората да бъдат представени по-добре, смята експремиерът.</p> <p><em>Ние сме предложили в Изборния кодекс, всички ще бъдат удовлетворени и това вече е демокрация. Който, каквито резултати постигне, така ще се подреди народът. Вие видяхте, че първото нещо, което направиха, беше да орежат субсидиите на малките партии, които имаха 3, 3, 5% и които по принцип са наши бъдещи партньори. Те просто искат да останат както едно време &ndash; ДПС, &bdquo;Атака&rdquo; и БСП. Ние сме още достатъчно силни и няма какво да ни правят, затова посегнаха на всички останали</em>, добави Борисов.</p> <p>Той посочи, че предложението на ГЕРБ е 3-процентовата бариера да остане, за да има по-голяма представителност и в същото време да не се режат субсидиите на тези партии, които са постигнали такъв резултат. Той нарече "грешни4 популистки мерки като намаляването на субсидиите на партиите, защото единственият начин политическите партии да бъдат честни и прозрачни и да не бъдат в ръцете на олигарсите за техните субсидии.</p> <p><em>Когато няма пари за една политическа партия, най-естественото е тя да търси пари от бизнеса, което я прави зависима</em>, каза още Борисов.</p> <p>В ГЕРБ има информация, че не предстоящите в неделя частични кметски избори ще бъде извършена подмяна на цели урни с бюлетини, обяви още във Варна Бойко Борисов. Той разкри, че това е основната причина за внезапната му визита днес в морския град, съобщава "Дарик".</p> <p>Има подготвени урни за около 10-15 хил. гласа в полза на кандидата за кмет доц. Христо Бозов, уточни Борисов. На въпрос как може да стане подмяната, при условие че във всяка изборна секция има представител на ГЕРБ, Борисов отвърна: <em>Ще ги оправят и тях</em>.</p>

Коментари

  • Коментар

    28 Юни 2013 19:31ч.

    tosi glupak do koga ste dawa mnenie? Nali besche 4 godini na wlast! Sasto ne naprawi wsichko po-hubawo? A sto se otnasja sa malkite partij, GERB mnogo umelo gi manipulirasche i ispolswasche! Satowa im trjabwat! Lizemer!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • niki

    28 Юни 2013 19:32ч.

    ПЕДОФИЛ ГНУСЕН,ИЗРОД

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BH

    28 Юни 2013 19:49ч.

    Научи се да пишеш бе селяк...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ненаГЕРБ

    28 Юни 2013 19:50ч.

    Едно нещо не мога да рабера - тези простотутки у мутри от ГЕРБ, во главе с най-голямата тиква и мутра - ББ, откъде знаят колко е обграден Парламента, като не идват на работа........... Нали е много смел този мутраген - нека тогава да отие пред парламента и да поговори с протестиращите, да види колко го "обичат". Тогава, май, ще се окаже, че М. Манолова има по-големи "топки" от ББ. То, така погледната, всеки е по-мъжкар от мутрата, даже и жените.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАЖОРИТАРЕН ВОТ

    28 Юни 2013 20:16ч.

    НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПОЛЗВАТЕ КИРИЛИЦА И ДА ПИШЕТЕ НА НЕЯ И ТОГАВА ДАВАИТЕ МНЕНИЕ. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТОВА, ОТКЪДЕ ББ ЗНАЕ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ В ПАРЛАМЕНТА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ЯВНО ТОЙ СИ ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЯ И НЕ Е МАНИПУЛИРАН КАТО ВАС, КОИТО СЪЩО ПОДКРЕПЯТЕ ТУРСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ. НЕ ИСКАМ МНЕНИЕ ОТ ВАС, А И ВИЕ НЕ СИ ГО ДАВАИТЕ ТОЛКОВА НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО. И НАЙ-ДОБРЕ ПОНАУЧЕТЕ МАЛКО БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И СЕ ПОИНТЕРЕСУВАИТЕ КОЛКО ВРЕМЕ ТУРЦИТЕ СА НИ ИЗБИВАЛИ И ТЕРОРИЗИРАЛИ, А АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ(КАКТО И НЕ ПОЛЗВАТЕ КИРИЛИЦА)ПОНЕ ГЛЕДАИТЕ "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО" С ТУРСКИ СУБТИТРИ. ЖАЛКИ СТЕ ГОСПОДА КОМЕНТАТОРЧЕТА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитрова

    28 Юни 2013 20:21ч.

    Интересно ми е, ако аз не се явя на работа...няколко дни, най малкото ще ме накажат, а господа депутатите, на които ние плащаме заплатите (данъци, такси....)дали ще си получат \\\"скромните\\\" възнаграждения, като не се явяват на работното си място и не са свършили нищо??? Въпроса ми е за депутатите от ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    28 Юни 2013 20:29ч.

    Защо полицията върши работата на НСО? Лъжи и страх – страх и лъжи – така наречените медии, които се оплакваха в Брюксел, че нямат свобода на словото, но имаха свободата да им плащат пътните и разноските до белгийската столица разни соросови разклонения – днес го играят твърдо за бившия премиер Бойко Борисов и връщането му на власт!Пречи се на парламента, пречи се на депутатите да влязат да работят – защо? Защото Бойко Борисов не ходел в Народното събрание?! Защото избраните с нашите пари депутати от ГЕРБ не ходят на работа?! А въпреки че не ходят на работа получават субсидиите си и заплатките си?! И каква е логиката на милиционерско-комунистическата олигархия е: щом аз не работя, и вие няма да работите! Къде е президентът, този „смел” държавен глава в тази ситуация? Крие се в президентството със заплата от нашите пари! Така наречените протести върнаха жена му при него, върнаха доверието на някаква си Юлияна Плевнелиева към мъжа й! И за това плащаме! Да е чувал Плевнелиев, че България е парламентарна република, явно не, щом се крие като страхливец в президентството и не реагира! Защо полицията отнася агресията на тълпата – къде е шефът на НСО- този смелчага Тодор Коджейков, заради „професионализма на когото за едната бройка не утрепаха Ахмед Доган?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боклуков

    28 Юни 2013 21:10ч.

    Този въобще е най добре да не се коментира

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сани

    28 Юни 2013 21:30ч.

    Този идиот няма и не може да говори от името на хората! Той е за затвора! Ето я истината кой плаща и подклажда протестите! Полицията най после да си влезе в ролята и да защити законите в България,а не група изроди да тормозят работата на Народното събрание!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 13

    28 Юни 2013 21:33ч.

    Учудвам се че Дачков дава трибуна на тая откровенна МУТРА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    28 Юни 2013 22:04ч.

    Дачков, стига с този Борисов, има много по важни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Злодей

    28 Юни 2013 22:07ч.

    Е, нЕма такъв наглец! Сто процентов селски идиот! И сме търпели тая неграмотна мутра да клати държавата?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • цветанов

    28 Юни 2013 22:31ч.

    бях в софия нищо не е преградено този боко тиквата да ходи в банкя

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето с/у какви промени протестира ГЕРБ...

    28 Юни 2013 22:35ч.

    Парламента е приел поправки в закона за енергетиата " ...Гражданите трябва да знаят какво се променя с новия модел. Намалява се студеният модел. Това означава спестяване на близо 200 млн. лв. годишно, да отпадат добавките по такса "пренос", пада таксата зелена енергия, кафява енергия. Това е в интерес на потребителите. Въвежда се условието заводските централи да продават на преференциални цени енергия, само след като използват производството първо за свои нужди, а не да произвеждат скъпа електроенергия и да купуват за себе си евтина. Въвеждат се нови правила, която позволяват ДЕКВР да определи участието на различни видове електроенергия в микса. Промените дават възможност за отпушване на българския износ. Дава се възможност за влизане в българската енергетика на стотици милиони левове и стабилизиране на енергийната система...."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11

    29 Юни 2013 14:07ч.

    Бойко Борисов да вземе един хеликоптер и да кацне пред Народното събрание - има достатъчно място. Който иска да работи намира начин, който иска да мързелува - намира оправдания. Бойко Борисов работи само, когато има лична полза, когато трябва да работи за нацията само за заплата, предпочита да намира оправдания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи