Борисов: Лютви Местан е прав – ГЕРБ няма алтернатива

Борисов: Лютви Местан е прав – ГЕРБ няма алтернатива
"Лютви Местан е прав: На ГЕРБ няма алтернатива": това каза пред Агенция “Фокус” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Поводът е изказването на лидера на ДПС Лютви Местан по-рано днес в парламента, че предсрочни избори ще има тогава, когато има алтернатива на Борисов и Цветанов. По думите на Бойко Борисов Лютви Местан както винаги е направил правилен анализ: Няма алтернатива.
<p><em>Българите избраха партия ГЕРБ за първа политическа сила. Той е прав &ndash; друга алтернатива не се е появила. За пръв път в новата история, партия ГЕРБ, за втори път последователно, печели изборите. И побеждава БСП и ДПС досега на всички избори, на които са се появили. За каква алтернатива говорим? Те не са алтернатива. Третата, най-малобройна партия, ще определя кой какъв е в България &ndash; това българите не са го пожелали, и затова е цялото напрежение. Десетки хиляди по улиците. Само милион и сто хиляди са избирателите на ГЕРБ, които нямат представителство във властта. Като прибавим сините, като прибавим на г-жа Кунева избирателите, като прибавим на партия НФСБ, РЗС &ndash; виждате &ndash; милиони хора не са представени в момента</em>, посочва Бойко Борисов.</p> <p>На възражението, че хората така са гласували, лидерът на ГЕРБ опонира: <em>Не, хората не са гласували ДПС, БСП и &bdquo;Атака&rdquo; да управляват. Хората гласуваха ние да сме първи, ПП ГЕРБ, и това е факт. Ако сега има избори, и на хората им е ясно как ще бъдат управлявани, ще видите, че конфигурациите в парламента ще бъдат коренно различни. Не случайно, за пореден път, са триковете им, с отнемане на субсидиите на малките партии. Малките партии, на които не им достигна малко, за да минат прага и да влязат в парламента, искат да ги лишат от пари, за да няма кой да бъде допълнителна алтернатива за коалиционен партньор в следващия парламент</em>, твърди Борисов.</p>

Коментари

  • Цецо

    28 Юни 2013 23:23ч.

    Борисов е тънък политически анализатор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    28 Юни 2013 23:33ч.

    ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НЯМА ЛИ НАЙ-СЕТНЕ ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА? СЪСИПА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ЗАРАДИ ЕДНОТО СИ БОЛНО ЕГО. ЕГА ТИ ТУЛУПА!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rub

    28 Юни 2013 23:48ч.

    ГЕРБ не признава избирите-следователно не ги е спечелил!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dede

    28 Юни 2013 23:56ч.

    Qvore Bunachkoff- KOMENTIRAJ BARZO SIDEROV!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БАНДИТ БОЙКО

    29 Юни 2013 0:48ч.

    Виждам, че се интересувате от задкулисието на президентското чучело, но знам, че това чучело не е откритие на Бойко. Не виждате ли, че ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ КАТАЛИЗАТОРИ НА ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ ПРОТЕСТИ?! Не забелязахте ли паническия му страх при избора на Пеевски за шеф на ДАНС?! Той се ужасява от възможността някой правоимащ да поиска информация от германските служби за дейността му в Германия между 1990 и 1994 г.! Все още има свидетели (някои са известни на обществото), които знаят кой дотътри токущо излюпеното инженерче в Германия, кой му даде началния капитал да основе Iris International GmbH, кой вкара шушумингата Роско като подизпълнител на един от най-крупните строителни магнати (с над 1 милиард марки годишен оборот!) с участие в най-значимите строителни обекти в Германия!!! Кучето е заровено в Германия, не – в Кипър.Познавам част от играчите, защото по него време бях вече 20 години в Германия.Не искам да споменавам имена, защото някои от тях бяха на сцената преди 1990, някои от тях се познаваха с Путин, преди светът да беше чул за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    29 Юни 2013 0:58ч.

    "Хората гласуваха ние да сме първи, ПП ГЕРБ, и това е факт." FAKT E : horata NE GLASUWAHA sa GERB! HORATA ne mojaha da bydat isigrani s falschiwite bjuletini!!! URA!!! I HORATA ne isbraha Kunewa, sinite i drugite samowljubeni i rasedineni ( taka che GERB da moje lesno da gi ismanipulira!) sini!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • atina

    29 Юни 2013 3:26ч.

    А ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ НА БОРИСОВ ЧЕСТНО ЛИ СА СПЕЧЕЛЕНИ ИЛИ ЧРЕЗ ЗАПЛАХИ,МАНИПУЛАЦИИ,ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ!ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК ЦВЕТАНОВ И ФИДОСОВА ШЕТАХА ИЗ БЪЛГАРИЯ И ЗАПЛАШВАХА НАРОДА,ЧЕ ЩЕ ИМ СПРАТ ПОМОЩИТЕ,ЩЕ ИМ ПРАТЯТ КАЧУЛКИ,ЩЕ ИМ ОТНЕМАТ ИЛИ РАБОТНИТЕ МЕСТА ИЛИ ЗАКРИЯТ БИЗНЕСА!НО ПОНЕЖЕ БОРИСОВ Е ПСИХОПАТ ТОЙ НЕ ИЗПИТВА НИКАКВО ЧУВСТВО НА СРАМ ОТ БЕЗОГЛЕДНИТЕ СИ ЛЪЖИ И НАГЛОСТ!СЕГА ВЪВ ВАРНА Е ВПРЕГНАЛ ОТНОВО ЦВЕТАНОВ ДА КУПУВА ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ,ДА ПЛАШИ ХОРАТА И ДА ДОКАЗВА ЧЕ Е ПОБЕДИТЕЛ,А АКО ЗАГУБЯТ ИЗБОРА ПАРТИИТЕ СА ВИНОВНИ!ИЗОБЩО БОЛЕН ЧОВЕК,КАК НЕ СА РАЗБРАЛИ ,ЗА ДА ГО ЛЕКУВАТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Michael

    29 Юни 2013 3:28ч.

    А ти най мръсната озъбена мутра наркотрафикант и обирджия на банки стават твои или на жена ти за дребна сума.Не ни трябва султан Боко тиквата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дейба тоя педерунгел боко

    29 Юни 2013 4:19ч.

    Боко, Боко, наистина не ти завиждам на алтернативата! Сретан скоро ще те потърси...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    29 Юни 2013 4:59ч.

    след това което изсра сс,на пунта мара и неговите диарията во веки и веков няма спиране. тепърва има да гледаме филма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колев

    29 Юни 2013 5:27ч.

    Този още се има за велик! Болен е човека,ама се чудя няма ли кой да го изпрати на преглед на 4 ти километър? Та да го въдворят най после където му е мястото,после на съд и след това булка в Софийския затвор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гарантирано от гробарите

    29 Юни 2013 17:43ч.

    СПРЕТЕ ДА ГО ПОКАЗВАТЕ ТОЯ ПЕДОФИЛ БЕ,УРОД ДОЛЕН

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генов

    29 Юни 2013 18:54ч.

    Винаги съм твърдял, че Герберите загубиха властта не толкова от корумпираност, колкото от простотия.Орешарски- УНСС- милионер. Бойко, бедняк. Спестил 15 хилядарки. Впрочем има доста милионери в УНСС. На ръководни позиции. От шеф на катедра, че до Ректорът. Агентите на ДС - безброй.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • познавач

    29 Юни 2013 19:05ч.

    Цветанов, ще изкараш ли това което си подслушал или не. Ако си подслушвал, имаш неограничена база данни с компромати. Даваи! Пусни ги през удобни журналя. БКП-ДС ви ебе отвсякъде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи