Борисов: Имало е сценарии да ме задържат и да ме убият

Борисов: Имало е сценарии да ме задържат и да ме убият
"От това, което наблюдавам в страната, стигам до извода, че БСП, ДПС и "Атака" умишлено искат да паднат от власт. За тези десет дни - да напомня няколко факта - за една нощ сложиха голям далавераджия за министър, през нощта го махнаха. Предложиха шеф на ДАНС, който в последните 4 години не е ходил на работа, в предишните 4 години е уволнен", заяви, след като напусна КСНС Бойко Борисов. "След като тези три партии признаха изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те казаха, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само г-н Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това.
<p>Те са подготвили сценарий - да ме задържат и в ареста да ме убият.</p> <p>Затова Станишев казва - нестандартно, само този човек, с риск за живота си, пое този ангажимент.</p> <p>Кой ангажимент?</p> <p>Десет дни Орешарски, Местан и Станишев не казват - кой го е предложил.</p> <p>Всички знаем, че такова решение се взима само от Ахмед Доган", категоричен беше Борисов и добави, че ще информира Европейската народна партия.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    20 Юни 2013 17:44ч.

    Българинът плаща на депутатите по 17 000 на калпак, плюс заплата всеки месец!Става дума за пари, за много пари от джоба на родния данъкоплатец, а къде е ГЕРБ? Става дума за много пари, които държавата изсипва на депутат, докато народните представители от ГЕРБ са се скрили на хладно в партийната си централа и оттам критикуват парламентарното мнозинство! Удобно и нагло! На 18 юни Бойко Борисов се изля в някакво така да се каже слово, за да се подиграе на парламентарното мнозинство! Подигра се и на премиера Пламен Орешарски за ситуацията, която предизвикаха депутатите от БСП и ДПС с избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС!\\r\\n\\r\\nФормално той е прав, въпреки че именно Пеевски и медиите му работеха близо четири години самоотвержено именно за ГЕРБ и Борисов и Цветан Цветанов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ай стига патологии

    20 Юни 2013 18:01ч.

    КукуБоку фафла чудна! Абе тоя патологичен лъжец до кога ще привлича интереса на медиите? Или май това не са медии, а "медии", за които всяка лъжа и жълтина е новина. Другари джурналисти, крайно време е да проявите капчица характер и да игнорирате изявите на двамата тенори на лъжата - Борисов и Сидеров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ????????????????????????????????????????????????????????????????

    20 Юни 2013 18:09ч.

    Тоя индивид наистина е ЛУД за връзване,явно сутринта не си е взел ония големи бели хапчета и сега му избива чивията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз

    20 Юни 2013 18:17ч.

    Прокуратурата да се самосезира и провери сигнала на този индивид относно "опита за убийство" над самия него! Ако такъв няма да се задържи самото лице за разпространяване на неверни данни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Измамника Борисов с измама в този ПротивоКонституционен Парламент!

    20 Юни 2013 18:41ч.

    избирателю, ГЕРБ нямат 97 законно избрани депутати в новия Парламент! Защото на изборите гласуваха само 50% от избирателите, а ГЕРБ с фалшификациите събра 30% от тези 50% гласували избиратели. Това означава, че за ГЕРБ са гласували реално само 15% от избирателите - т.е. на този процент гласували за ГЕРБ избиратели съответстват само 36 депутатски места! За останалите 61 депутатски места на ГЕРБ няма подаден нито един глас на нито един избирател! Как може в Парламента да се намърдат по списък на Борисов 61 депутата, за които няма подаден нито един глас на нито един избирател? А в същото време стотици хиляди избиратели с реално подадени гласове остават без свой представител в Парламента? Това ли пише в Конституцията? ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА! И мястото на измамниците от ГЕРБ е в затвора! А Костов е виновен, че тези 3% от всичките избиратели, които са гласували за ДСБ, нямат представител в Парламента! За разлика от Борисов, който само с 15% от гласовете на всичките избиратели, освен "законно" избраните 36 депутата, има в повече още цели 61 депутата, за които няма гласувал нито един избирател! И Кунева също е виновна, че десетките хиляди избиратели, които гласуваха за нея, нямат свой представител в Парламента! И НФСБ с валери симеонов, касабов и велизар енчев са виновни по тази причина!И останалите юди като тях - СДС, НДСВ,ВМРО,ГОРД,ЛИДЕР и прочие мошеници, които излъгаха избирателите да гласуват за тях, но оставиха същите тези избиратели без представител в Парламента! И Костов, и Кунева, и останалите политически юди обаче - даже и Светльо Витков Хиподилски, за това свое предателство към избирателите си ще получават стотици милиони левове партийна субсидия от залъка на същите тези измамени от тях избиратели, защото са ... измамили повече от 1% от избирателите ! По-нагла измама от тази може ли да има? По-нагъл грабеж от този може ли да има? Това ли пише в Конституцията? Това ли е Демокрацията, която ни наложиха? В КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ, ЧЕ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СЕ ИЗБИРАТ ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ - ЗА ДА БЪДЕ ИЗБРАН НЯКОЙ ЗА ДЕПУТАТ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, ЗА НЕГО ТРЯБВА ДА СА ГЛАСУВАЛИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ! В Конституцията не пише, че някой може да стане народен представител без за него да са гласували български избиратели, както правят българските политици като Борисов и Цветанов! - ЗАЩО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ПОДАДЕН НИТО ЕДИН ГЛАС НА НИТО ЕДИН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ, А СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ПАРЛАМЕНТА - това трябва да ни обясняват непрекъснато всички медии, журналисти, социолози, политолози и политици, а магистратите трябва да защитят Конституцията и народа от измамниците и бандитите! ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ С РЕАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В ПАРЛАМЕНТА! Не искаме политици и медии да продължават да манипулират И ДА ГРАБЯТ българския народ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз 2

    20 Юни 2013 19:19ч.

    Прокуратурата да се самосезира и провери сигнала на този индивид относно "опита за убийство" над самия него! Ако такъв няма да се задържи самото лице за разпространяване на неверни данни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ..

    20 Юни 2013 19:50ч.

    Досаден и смешен интригант. Ревльо !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 999

    20 Юни 2013 22:13ч.

    bTV и Нова телевизия направо изпаднаха в оргазъм. Цолова и Виктор Николаев с възторжен фалцет цвилят: „Ах, влиза Цветан Цветанов, пуснете го да чуем… о, Бойко Борисов говори, пуснете го да чуем…”. В същото време Бойко Борисов напълно ИДИОТСКИ, ПОПУЛИСТКИ И НАЛУДНИЧАВО ВЗЕ ДА ВЗИМА ВСИЧКИ ЗА ИДИОТИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ОБЯСНЯВАЙКИ КАК ЩЕЛИ ДА ГО УБИВАТ: „НЯМА МЕ МЕНЕ, НЯМА ПРОБЛЕМ!”\r\n\r\nБорисов каза ФЕНОМЕНАЛНОТО: „Орешарски, Места и Станишев искаха да ме задържат и в ареста да ме убият!”\r\n\r\nИ всички журналисти, опиянени от харизмата му, го гледаха в захлас.\r\n\r\nБорисов отново пусна тъпата лъжа с измисления „секретен” доклад, в който пишело, че Доган ще го убива. И изнесе реч как е жертва, отново убиван и как убили дядо му, пък писали, че уврял от „червен вятър”.\r\n\r\nБорисов МРЪСНИШКИ ИЗБЕГНА ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА ЗА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ И ОФШОРКИТЕ МУ: „АЗ ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ?”.\r\n\r\nИ отново взе всички за олигофрени, защото точно Борисов назначи и издигна Плевнелиев на високи постове, а щом не е знаел, значи службите му са били бакалски, или просто Плевнелиев е бил ЗАВИСИМ ОТ БОРИСОВ.\r\n\r\nПо телевизиите пък коментари правеха … щоумени, пе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • q

    20 Юни 2013 22:16ч.

    На стената си във Фейсбук Богомил Бонев саркастично коментира поредноно изпиране на комунистическо минало от страна на Бойко Борисов с дядо му, който Борисов отново вдигна от гроба, за да оправдае отказа си да работи в деполитизирано МВР на времето и напусна като комунист. Бонев коментира: „Дежурният за употреба дядо на Бойко бил отнесен от червен вятър. Ти да видиш! Затова му прилягало да обедини десните.” И продължава с коментар за това, че ЕНП се дистанцира от Бойко Борисов, така: „И в European People’s Party са започнали да отварят прозорците от миризмата на герберите. Забележителното е, че новината е във “Фокус”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хохо

    20 Юни 2013 22:39ч.

    Има ли или няма най после специалисти да го прегледат този нарцис на 4 ти километър и да приберат наподходящо място,хем да си пише спомените ,хем да не се страхува,че ще го убият? Стига ни е занимавал с простотиите си.Срам ме е че подобен индивид ни е управлявал 4 години! Срам и за тези които гласуваха за него и подобните му серсеми!Това не може да бъде нормален човек.Извинявам се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    20 Юни 2013 22:59ч.

    EURONEWS днес, 20.06.2013 Despite the last general election in Bulgaria resulting to a clear defeat of the GERB right wing ruling party under Boyko Borisov and in spite the successful formation of a new coalition government under the socialist Prime Minister Plamen Oresharski, the country is going through a political nightmare. In a rearguard battle to maintain power, the former ruling party is trying to manipulate the will of the Bulgarian people by organizing anti-government rallies. Yesterday, for the sixth day in a raw, some 7,000 demonstrators gathered asking for the dismissal of the newly formed government, according to the Sofia police. The reason is that the outgoing GERB party has to face the serious consequences of its bad administration practices and it is highly likely that former Deputy Prime Minister Tcventan Tcventanov (and others) will soon face serious penal charges with unpredictable consequences. Under the circumstances, GERB finds itself in desperate situation and aims at destabilizing the country so as to give an excuse to the president Rosen Plevneliev to force out the legitimate elected government of Plamen Oresharski and have new elections. In this new election, GERB hopes to have a protracted pre-election period with a service government of the President’s choice, destroy the opponents of GERP during the pre-election period and win the election manipulating the electoral process better than before. Indeed, in the recent election some half a million votes were manipulated in favor of GERB (stolen votes, paid votes with the system of the ballot “envelope,” fake tickets, etc.). However, since the parties who won the election were aware that in a new election the vote looting would be bigger, they did not ask for the annulment of the election process and all opposition parties united in a coalition government just to liberate the country and the Bulgarian people from GERB. The excuse for the continuing demonstrations was the appointment of Delyan Peevski, a successful media leader, elected Member of Parliament with the liberal Movement for Rights and Freedoms (DPS), which is part of the government coalition, as head of the country’s State Agency for National Security (DANS). The demonstrations, asking for the removal of the new DANS head were organized by GERB since, as from his position, Peevski would have access to all security files showing many embarrassing facets of the GERB’s 4-year ruling. Peevski, in an effort to contribute to a peaceful way out of the crisis, resigned three days ago but the “spontaneous” demonstrations, well set up and organized, continued. New Europe spoke with demonstrators earlier today and realized that those who get 50 Leva (25 Euro) to participate in the rally want new elections while those who are just joining the protest are demonstrating against ….GERB and Borisov who increased unemployment and reduced living standards. These are the main reactions our reporter received yesterday while talking with people in the streets of Sofia. A young protester said, “there is no reason for Bulgaria to be in a crisis as the country is not in the Eurogroup.” As the demonstrators do not have a concrete common ground for protesting except for the past policies, it is likely that sooner or later turmoil will fade out and life in Bulgaria will be normalized. In Brussels, the European People’s Party (EPP) which played a significant role in the election of GERB to power four years ago, is discretely differentiating itself from Boyko Borisov and his party. EPP is very much concerned with next May European elections and doesn’t want to be associated in any way with the party which lost the election in Bulgaria and is facing charges of corruption and antidemocratic practices. The more so since the Bulgarian socialists under Sergei Stanicev, now president also of the European Socialist Party, have a very good image in Europe. The Bulgarian Commissioner, Krystlina Georgieva, however, keeps supporting GERB and Boyko Borisov as she probably hopes one day to be invited in Bulgaria to “save” the country. Yet, her influence in the Brussels politics is marginal because the EPP party where she belongs, does not want to hear of Borisov and GERP any more, at least until the next European elections of May 2014.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пенчо

    20 Юни 2013 23:36ч.

    викайте линейка от 4км.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bet

    21 Юни 2013 0:19ч.

    След като 30% от Нова телевизия преминаха в ръцете на компанията на Бойко Борисов чрез акционери и ошфорки, Канал 3 вече също е в ръцете на Борисов. Сделката е станала още преди три – четири месеца и е осъществена чрез лица, близки до кръга „Котараците”, който е известен като тил на Борисов. В промяната на собствеността на Канал 3 имат участия и други лица, с които иначе Борисов пред камерите твърди, че се срамува да контактува. Сашо Диков смекчи рязко от известно време позицията си относно Борисов, водейки и предаване по Нова телевизия. bTV чрез Красимир Гергов пък е разкрачена между Борисов, кръга на Прокопиев и определени червени фигури.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    21 Юни 2013 0:26ч.

    ИЗРОД!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А къде е Сретен?

    21 Юни 2013 1:06ч.

    Е, Борисов пак ли комунистите, като дядо ти? Не е ли този път Сретен? Аз на него залагам. И не разбирам какво се правиш на изненадан - та то си нормално това което те чака, на всички босове на СИК / ВИС вече им се случи. Нема се плашиш!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    21 Юни 2013 1:32ч.

    той знае, че ще бъде убит от мафията,няма да има прошка,но отлично знае защо топи другите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Теофил Палисандров

    21 Юни 2013 3:15ч.

    Боже, запази Бойко от зли сили, дай му здраве и дълъг живот за радост на всички духовно издигнати българи и палави българки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Провокаторът Буда е лъжец

    21 Юни 2013 3:16ч.

    Защо занимават българите с проблемите на Буда? Той не заслужава това ?!Никога няма да е на власт.Иска да бутне правителството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    21 Юни 2013 5:34ч.

    Така ли действахте г-н Борисов.Това е Вашия сценарии ,а не на днешното правителство. Г-н Борисов , Вие имахте много несполучливи назначения, но стояхте 4 години.И ако сте такъв голям патриот стойте в парламента и работете.Вие загубихте и го приемете вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой

    21 Юни 2013 5:38ч.

    Идиот

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай Цонев

    21 Юни 2013 6:09ч.

    Това е най-смешното в неговия образ. Дасега се изявяваше като мачо и победител, а в последните 6-7 месеца непрекъснато е жертва на някого. Ще ви припомня многото случаи на убийства, когато той беше главен секретар и той твърдеше, че ако бяха в ареста тези хора, нямаше да бъдат убити. Тъй като той се страхува за живота си - нека отиде в ареста, там е най-сигурното място. Тъкмо държавата ще спести от охрана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Болен е !

    21 Юни 2013 8:03ч.

    Винету се е разболял. Май затоплянето на времето ,е изострило заболяването му.Какво ли ще измисли още. Май и сега Доган иска да стане главен секретар, да му седне на стола. Леле ,мале,леле мале.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BEN DJONSAN

    25 Юни 2013 14:40ч.

    Koi mu e lichen lekar na toq!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи