Борисов "дава" 1 млн. лева от държавната субсидия на ГЕРБ за бедстващите райони

Борисов "дава" 1 млн. лева от държавната субсидия на ГЕРБ за бедстващите райони
"Изпълнителната комисия на партия ГЕРБ взехме решение от държавната субсидия 1 милион лева да преведем за пострадалите райони. Това е нашата лична помощ към хората, за да могат пострадалите да възстановят домовете си. Все пак 1 милион лева от нас като партия са доста пари. Главно са пострадали кирпичени постройки. Ще им помогнем, плюс това, което ще е от Европейската комисия, плюс това, което ще дадем от държавния бюджет". Това заяви пред „Дарик“ премиерът Бойко Борисов, който вече втори ден се опитва да неутрализира негативния имиджов ефект върху управлението му, предизвикан от безпомощността на държавните институции да се справят със снега и дъждовете.
<p>Припомняме, че сумата, която Борисов ще &bdquo;дари&ldquo; на жителите на пострадалото с. Бисер, идва от джобовете на данъкоплатците и не е негова лична собственост, а е предоставена на партията му, за да развива политическа дейност.</p> <p>Парите от държавния бюджет, които премиерът възнамерява да &bdquo;даде&ldquo;, също са на данъкоплатците и са събрани точно за такива случаи.</p> <p>Въпреки &bdquo;раздаването&ldquo; на пари Борисов все още не е в състояние да обясни на какво се дължи фактът, че язовир &bdquo;Иваново&ldquo;, който заля с. Бисер, е бил спукан от 2006 г. и никой не си е мръднал пръста, за да го ремонтира. Друг важен въпрос, на който трябва да отговори премиерът, е, защо след като всички знаеха за обилните дъждове седмица преди да паднат, никой не направи нищо, за да бъде предотвратена трагедията.</p>

Коментари

  • пп

    07 Фев 2012 22:25ч.

    Отврат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • минаващ

    07 Фев 2012 22:36ч.

    калашников,калашников!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марадона

    07 Фев 2012 23:00ч.

    В крайна сметка от цялата ситуация се видя нещо много важно .Ние сме фалирала държава!От цялата работа излиза ,че икономиката ни не търпи никакви негативи ,което значи ,че такова чудо като Българска икономика няма.Ако изчетете всичко написано във вестниците ще видите, че едни безработни са заляти от водна стихия ,за която виновни няма и няма да има .Тоест един бедстващ район е станал още по бедстваш и като такъв му се отпуска милионче!Простете цинизма в стил пържоли но това е самата действителност !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До марадона

    07 Фев 2012 23:26ч.

    Прав си марадона! Тоя тиквоч обича да раздава (АЗ ДАВАМ... АЗ РАЗРЕШАВАМ... АЗ ОПРЕДЕЛЯМ... АЗ! АЗ! АЗ!, но най вече реже лентички и се кипри от екрана като гювендия) дори и милиони раздава като пържоли на "милиардерите" от с.Бисер... И как при дакава дащност не се намери един да му даде малко разум, белким се досети, че зад всичко това стои некадърността на управляващите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жител

    07 Фев 2012 23:31ч.

    Стига с този цинизъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мълчанието на пирамидите

    08 Фев 2012 0:30ч.

    Вие столичани си го избрахте тоя, нали мразите селяните, а обичате простаците.А може би е същият като вас самите и затова ви харесва.Да ви е честит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • gogo

    08 Фев 2012 1:30ч.

    ГЕРБ ще даде един милион от годишната си държавна субсидия, равняваща се на 23664000 лв и са от нашите данъци и такси.Не е необходимо да се хвали с това, че изпълнява служебното си задължение! С това не прави никакво подаяние или дарение! С тези народни пари във вид на субсидия за партийно строителство - за мероприятия, за джумборета, за заплати на партийния апарат! Срамота! Между впрочем това се отнася и за другите ни партии любими!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пелат

    08 Фев 2012 1:51ч.

    Пак те ще ги откраднат! Пардон! Ще си ги върнат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ттт

    08 Фев 2012 2:42ч.

    Пък как му отива тая поза на най-великия от най-великите,на най-умния от най-умните изобщо всичко най,най,най..... абе с една дума един е Той!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пак играем играта - "Бойко дава"

    08 Фев 2012 3:30ч.

    Гаднярите крадат, а Бойко дава. Граби народе, нищо че това което Бойко ти "дава" си е твое. Така няма да се сетиш да питаш защо бяха закрити Министерството на бедствията и авариите и Държавния резерв, защо няма постоянен контрол над мижавите 200 язовира и не се знае собствеността им (губели им се някъде около 50 язовира, като че ли са 20000), кой ги поддържа и в какво състояние са съоръженията им. Важното е Бойко да лети с кугъра за да "дава кураж на летците", защото иначе генералът(?!!!!???), който го управлява ще се е насрал от страх без него. Няма такава армия в света в която пилотите на хеликоптери да са генерали и полковници. Това само по себе си говори много. Но пък от друга страна, той и премиерът е "генерал". То пък няма и много държави, които да се управляват от генерали. А тези, които се управляват от такива станаха печално известни. Карай да върви. Важното е "Бойко да дава". Да видим напролет като се разтопят снеговете дали ще е останало нещо за даване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Удавник

    08 Фев 2012 4:12ч.

    Премиерът - пръдльо! На всяка манджа мерудия! В неистовото си желане да е пред ТВ камера, раздава класификации, изсмукани от пръстите. Миг по-късно тези негови "становища" биват опровергавани от фактите. Кога една голяма част от гласоподавателите ще прогледнат??? ... Не че има алтернатива, но толкова вредно управление ние не сме преживявали за всичките 22 години!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • наблюдател

    08 Фев 2012 6:58ч.

    Вижте колко се прави важен с пурата.Откога пуши пури.Смешно и просто

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SOS

    08 Фев 2012 15:09ч.

    ТОЗИ МАИМУН-МУТРА ВСЕ ДАВА.МНОГО Е ЩЕДЪР С НАШИТЕ ПАРИ. ПЪЛНА ОТВРАТ И НАГЛОСТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SOS

    08 Фев 2012 15:11ч.

    УДАВНИКО,ВИНАГИ ИМА АЛТЕРНАТИВА.КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ЩЕ Е ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-ДОБРЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оня с коня

    10 Фев 2012 0:32ч.

    Ейй неблагадарен народ сме си и това е ... и да се дават пари-пак ще плюем ... Тия предишните дали са давали 1 000 000 лв. пък без значение от къде ..? Какво го плюете Боико, като че тои ще оправя всеки и всички .. Има си виновен - да си отнесе наказанието !!! Не разбирам - защо постоянно търсите вина само в правителството ? Явно проблема НЕ Е ОТ ВЧЕРА ! Има си човек които трябва да следи за състоянието на язовира - ЯВНО Е НЕКОМПЕТЕНТЕН - да се намери, и да понесе последствията ...ТОВА Е !!! P.S. Това с коментарите за снимката е направо жалко - какъв точно ви е проблема комплексари, че човека се снимал с пура ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джанго от храстите

    10 Фев 2012 2:19ч.

    Ей, Оня с коня, явно си излязъл от задника на коня, за де не знаеш че предишните увеличаваха и заплати и пенсии и отпуски и коледни и новогодишни и т.н. бонуси даваха. Но не на някои холивудски актьори, а на обикновените българи, които никога през живото си няма да станат милионери като бати ти бойко, и за тях пенсийката и заплатата е всичко. Дразни ме също, че се опитаха да прехвърлят вината върху кметовете на малките селища. НО номера не мина, защото кметовете са избирани от народа и повечето от тях са читави хора и народа ги подкрепя.Бързо разбраха това или някой PR им го каза и бързо замълчаха катилите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи