Борисов: Аз да не съм жена – да ми гледат миналото

Борисов: Аз да не съм жена – да ми гледат миналото
ГЕРБ ще сезира Конституционния съд за връщането на Делян Пеевски като депутат. Няма да се явяваме в Народното събрание, съобщи лидерът на партията Бойко Борисов след заседание на парламентарната група. Ще се върнем, ако има заседание за избирателния закон, добави той. "За мен сега е важно да спася партията от провокации, затова напускаме Народното събрание. В такива условия на малка представителност на гражданското общество няма да работим. Искаме да има нов модел", продължи той. Борисов обяви, че завежда дело за клевета срещу Сергей Станишев, защото бил казал, че има криминално минало. Аз да не съм жена – да ми гледат миналото, реторично попита той.
<p><em>Те ще ни провокират в парламента. Знам със сигурност, че утре готвят буквално да се бием</em>, каза Бойко Борисов, цитиран от Агенция "Фокус".</p> <p><em>БСП и ДПС вече стигнаха дъното. БСП само ще падат и всячески се стараят да ни дръпнат и нас &ndash; дали с провокация, какъв бил Борисов. Борисов откакто се е появил, винаги е бил с най-високия рейтинг години наред, мажоритарно заради високия рейтинг си е печелил всички избори. Аз да не съм жена &ndash; да ми гледат миналото</em>, каза лидерът на ГЕРБ.</p> <p>Той обяви, че ГЕРБ ще отваря позициите си към партиите в център-дясно. <em>Тези три партии </em>(БСП, ДПС, "Атака" - б.ред.)<em> да си взимат решения, не се съобразяват с нас, няма чуваемост. Ние ще потърсим, ако откликнат, и г-жа Кунева, и г-н Костов или Радан Кънев. Говорих и с Мартин, и с други колеги &ndash; ще търсим някакви варианти да разтваряме позициите си към останалите хора в център дясно, а и тези, които панически ще избягат от БСП</em>, обясни Борисов.</p> <p>Според него <em>проблемът е Доган. Той реди всичките пионки. Пеевски е изпълнител, на който са казали &ndash; ще ходиш там и ще правим еди какво си. Проблемът е Доган и начинът, по който ДПС вкара БСП в канала, и всички са наясно за това. Виждате от вчера колко лидери, колко знакови имена от БСП говорят потресени</em>, посочи той.</p> <p>Според Бойко Борисов <em>вотът на недоверие го даде улицата</em>.</p> <p><em>Когато нямаше и 3000, се сбиха с полицията, с камъни, на другия ден излязох и казах: "По асфалта, който съм полагал с толкова любов, няма да дам да се лее кръв". Аз не знам тези хора с какви очи гледат цяла София затворена, море от хора и пак стоят "ама ние ще се поправим". Ясно е, че вместо Пеевски ще сложите Писанчев, Иван Иванов или Петко Петков &ndash; няма значение, той ще изпълнява задачите на същите тези хора</em>, посочи Борисов.</p> <p>За него е ясно, че този парламент в този вид не отговаря на обществените нагласи. <em>Проблем са тези, които правят Местан, Станишев и Орешарски смешни пред обществото, защото тях ги е страх да кажат кой им е наредил, защото трябва да кажат &ndash; Доган ни каза, а ги е страх да го кажат, забранено им е</em>, продължи Бойко Борисов.</p> <p>Той нарече "идиотщини" твърденията, че има връзка с Ахмед Доган и ген. Любен Гоцев по казуса "Пеевски". <em>Аз затова само вече ги съдя и само ще взимам пари от тези хора и ще ги дарявам на децата и за старческите домове</em>, заяви още Бойко Борисов.</p>

Коментари

  • ой

    19 Юни 2013 1:12ч.

    А той иска ли да е жена?А жените дали са курви, че да им гледат миналото?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санчо

    19 Юни 2013 1:21ч.

    Хахахахх Борисов е цар! Да се връща! Той е единствената алтернатива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кольо узунов

    19 Юни 2013 1:44ч.

    Вярно Доган реди пионките и пионката Борисов също

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    19 Юни 2013 1:51ч.

    Kakwa naglost! Ako si besche gledal rabotata kato horata ( ili ako snaesche kak da si ja gledasch!) gospodine, sega stesche da si oste na wlast , a ne da komentirasch drugite, koito s falschifikazij postawi w takawa patowa situazija! Mutra kriminalna! Skrij se i WYN ot parlamenta, kato ste bojkotirasch! Ako si bjahte ispylnili sadylshenijata na deputati stjahte da diskutirate i da nedopusnete isbiraneto na Peewski! No ne wi e enja sa BG, a samo drapate sa wlast!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДО САНЧО

    19 Юни 2013 1:53ч.

    САНЧО, САНЧО, ЛИЧИ СИ, ЧЕ СИ ЧОВЕК С ИМЕТО НА САЛАМ! КАКВО ДА ТЕ ПРАВИ ЧОВЕК, ТОЛКОВА СИ МОЖЕШ! ИМАШ СИ НУЖДА ОТ ВОДАЧ-МУТРА. ТРУДНО ТИ Е ДА МИСЛИШ, СКЪПИ. ДОВЕРИ СЕ НА ТИКВАТА, И НА НЕГО МУ Е ТРУДНО, НО ПОВЕЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С МОРАЛА! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    19 Юни 2013 1:58ч.

    този е опасен.трябваше вече да е в затвора.най-умното е нови избори.губи се време.това народно събрание боксува

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    19 Юни 2013 2:06ч.

    Нито СИК е алтернатива на ТИМ, нито обратното. Боко Тиквата е творение на същите онези, които сега плюе и обвинява за всички беди - стратезите на БКП/ДС. Той по душа е твърдолинеен комунист, който може да функционира само в условия на авторитаризъм, единоначалие и азиатски култ към личността (му). Ако ГЕРБ успяха да постигнат нещо за 4 години абсолютна власт, то е - червените да изглеждат едва ли не нормална партия в сравнение с тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Готов беше за панделата

    19 Юни 2013 2:29ч.

    Готов беше за панделата...... Абе късметлия, зорлем го спасиха от опандизване ...... да целува ръка на Станишев и Местан

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Другарко Б.Б.

    19 Юни 2013 2:44ч.

    Не само сте жена - българската Брижит Бардо, Б.Б., ами сте дебела, грозна, тъпа, смърдяща, отблъскваща потомствена комунистка. За вас смъртта би била награда. Изродка, пожарникарка, милиционерка, болшевичка - червена смрад!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мале

    19 Юни 2013 3:00ч.

    ЧЕ ТОЯ БОКЛУК ОСВЕН КРИМИНАЛНО, ИМА ЛИ ДРУГО МИНАЛО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тити

    19 Юни 2013 3:01ч.

    Райето много ще отива на тази жена !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eeni

    19 Юни 2013 3:57ч.

    BOIKO za men e edinstvenia spasitel na BULGARIA! Boiko e po-velik ot VASIL LEVSKI! Samo BOIKO moje da ni opravi! Daite da si go vARNEM na vlast zashtoto toi si go zaslujava!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eeni

    19 Юни 2013 3:57ч.

    BOIKO za men e edinstvenia spasitel na BULGARIA! Boiko e po-velik ot VASIL LEVSKI! Samo BOIKO moje da ni opravi! Daite da si go vARNEM na vlast zashtoto toi si go zaslujava!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 0

    19 Юни 2013 4:11ч.

    Е как няма да ти гледаме миналото г-н Борисов, ти да не си от луната,как ти ни гледаш миналото а ние на тебе не,не е справедливо, това ли е демокрацията.Даже на тебе, на г-н Президента - моралния човек, и на много други видни държавни мъже , трябва да ви гледаме всяка стъпка от раждането да сега и по нататък. Как ,нали сме ти доверили съдбите си, как де не ти гледаме миналото.Ако не друго ,поне да се поучим от Вас, децата да се поучат и те така, като Вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eeni, да не си стара лачена чанта?

    19 Юни 2013 4:14ч.

    Eeni, надявай се бойко да те оправи през гащите, много загоряла изглеждаш...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11

    19 Юни 2013 4:17ч.

    От утре започваме протести срещу тиквата и неговото безотговорно управление,и геноцида над Българския народ, от неговата партия геб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За сведениe

    19 Юни 2013 4:26ч.

    Откровен простак! Вижте миналото на герберките от предния парламент (openparliament.net), та да разберете как ги е избирал Бойко за депутатки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ники

    19 Юни 2013 5:05ч.

    ДОЛЕН БОКЛУК,ЩЕ НИ ВКАРА В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗА ДА ОТЪРВУЕ КОЖАТА СИ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безподобен наглец=Боко тиквоча !

    19 Юни 2013 5:12ч.

    Тикво, безподобна!Без минало нямаш бъдеще!Ти си с тъмно минало и неясно бъдеще !Помисли си добре как можеш да скриеш мръсните си дела след 1990г. до днес и ако си малко по умен ще лапнеш дулото, заради неясното си бъдеще!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Copy

    19 Юни 2013 6:18ч.

    СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ЧИСТОТО МУ МИНАЛО. ДЖОН БАЙЪРЛИ, посланик на САЩ в София през 2006, (Wikileaks, Волътъ, 26.05.2011). "Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO (ЦРУ) е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като главен секретар на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства – Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните трансакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията..."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Garibaldi

    19 Юни 2013 6:26ч.

    Случаят "ПЕЕВСКИ" показа няколко неща. Но най-главното е : У нас има нулева толерантност към някои етноси. Българина,по-точно част от българите излизат от равновесие като си представят ,че циганин или турчин ще стои над тях.У нас години наред от повечето политически партии и медии се сее омраза към ДПС и лидерите им. В това отношение сме на нивото на Америка през 50-те и 60-те години.Когато съществуваше сегрегацията ,черните пътуваха в отделни автобуси и т.н. Сега Америка има черен президент,министър на правосъдието и главен прокурор в момента също е черен/в САЩ една личност е едното и другот/.Имаха външен министър и началник щаб на армията им черен.Аз също смятам че Пеевски е погрешен избор. Но как така 4-5 години Пеевски не беше забелязван.Как медиите уж или наистина контролирани от майката на Пеевски ласкаеха управлението на Герб.Вземете Монитор,Телеграф или Политика как защитаваха всичко кото вършеше Герб. Тогава Пеевски не им беше трън в очите. В западните държави не се знае с години кой е начело на някои тайни служби .У нас тези които загубиха изборите искат шефовете на тайните служби да с избират на мегдана. Това беше един добър повод на Герб,Костов,лудото Яне,Капон , НДСВ и други да се възползват и атакуват правителството на Орешарски което едва е заработило. Ако не беше Пеевски друго щеше да им послужи за повод и да призоват за протести.Аз съм изхабил не един чифт обувки по тези протести. Предишните протести бяха почти спонтанни. Политици и водещи медии искараха хората от сегащните протести по-умни и интелегентни,Т.Е. предишните участници в протестите били простаци. Сега има ,няма общо за страната няма и 50.000 протестиращи. При предишните протести само във Варна бяха 100.000 Но това не пречи на някои медии да кажат че сегашните били най-големите от 1990 година.Как така 50.000 е повече от 300.000 . Колкото до това колко са по-умни сегашните протестиращи? А всички знаем ,че не малко от протестиращите са излезнали на улицата да се дерат срещу пари или друго обещание. Активирани с криминални и силови структори. Надъхани са разни фенове. Че всяка една партия може да изпълни площадите със свои симпатизанти . Е и какво …..може ли да се остави улицата да дава тон за всичко. Властта е поверена не улицата ,а на институциите. Улицата може да бъде коректив. Такива са правилата на Демокрацията за която жадувахме. Това че може да има образовани и известни хора между протестиращите не ги прави автоматично умни. Слушам и чета изказа им ежедневно. Пази боже от такива умници. Герб и другите им събратя са готови да запалят държавата след като Негово величество електората ги изхвърли от управлението и от Парламента. Никога нищо общо не съм имал с БСП и с БКП..Били сме на нож в буквалният смисъл. Но правителството на Орешарски трябваше да бъде оставено да поработи и да се види какво може.Първите стъпки на това правителство бяха отлични,като оставим настрана гафа с Пеевски. Аз съм презирал медиите когато наричат протестиращите ТЪЛПА. А си има точната дума множество. Но сега наистина това множество от протестиращи ми прилича на обезумяла тълпа,която е оставена да свърши черната работа на нечистоплътни политици и партии. Те дори не се усещат че са манипулирани,че им промиват мозъците и използват като пушечно месо. Благодаря на тези които са отделили време да прочетат мнението ми. Благодаря и на тези които ще ми теглят по една майна./това най-добре го умее българина,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЯЯЬ

    19 Юни 2013 7:08ч.

    ВИНЕТУ, ТВОЕТО БЪДЕЩЕ Е, ТВОЕТО МИНАЛО ! НЕ ВИЖДАШ ЛИ ГО ,ПРЕД ТЕБ Е, СМЕЕ ТИ СЕ ЕХИДНО.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.НЯМА КАК.Я СЕ ВИЖ В ОГЛЕДАЛОТО, ТОВА СИ ТИ ,МИНАЛОТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • DC

    19 Юни 2013 7:30ч.

    МРЪСНА,ГАДНА МУТРА.ЖАЛЪК ДЕБЕЛОГЪЗ МАЙМУН.СЪСИПА НАРОД И ДЪРЖАВА.ЩЕ СЪДИШ ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пипи

    19 Юни 2013 7:53ч.

    Атака!!!! „Кой не скача е чеpвен!…” Скача гербер, син-зелен! Зер властта им се изплъзна… Волен яко ги подхлъзна! На крадци не дава мира! „Врабча” здраво окупира. Прошка няма за калинки, насекоми и гадинки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пипилота

    19 Юни 2013 14:12ч.

    За войника на софрата бобена му е чорбата, краставицата горчива, а пък сливата червива. Но ще мине таз година, има още малко има, пак ще имаш мен любими и ще кажа:"Почерпи ни." (х2): Вода тук се не пие, водата е за миене водка да наливаме, дай да се напиваме. Припев: Уво-уволнение, уво запомни, аз ще пея и ще плача с радостни сълзи. Мина лято, мина зима, свърши вече таз година. Огън в служба не остана, срещата ще е в бара. Мина лято, мина зима, свърши вече таз година, огън в служба не остана, срещата ще е в бара. (х2): Вода тук се не пие, водата е за миене, водка да наливаме, дай да се напиваме. Припев: (х2) На войника за отплата дайте една кака яка, да запомни добрината, че е служил за страната. На войника за отплата дайте една кака яка, да запомни добрината,че е служил за страната. (х2): Вода тук се не пие, водата е за миене, водка да наливаме, дай да се напиваме. Припев: (х2)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • наблюдател

    19 Юни 2013 15:36ч.

    Борисов да е жена? Може, съдейки по истерията му (истерия идва от хистера-матка) и по честата му смяна на мнения и настроения. Може и да е жена а Цецка Цачева-Мъж. Само знам, че не е политик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 7LpNfL

    19 Юни 2013 16:01ч.

    Борисов: Аз да не съм жена – да ми гледат миналото Не путка си...има разлика !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хх

    19 Юни 2013 16:26ч.

    Б.Б. ти си срам за българската нация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 13

    19 Юни 2013 16:35ч.

    Г-н ДАЧКОВ,не мога да разбера само едно-защо непрекъснато давате трибуна на тая най-обикновенна мутра и по тоя начин легализирате пред обществото неговата мания за власт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първо да мислим, после да говорим

    19 Юни 2013 18:48ч.

    Намирам изказването на ББ за силно сексистко и обидно за всички жени. Миналото на всеки човек е от значение. Може би. ако вчера си обирал хората и не си осъден, имаш моралното право да си лидер и да управляваш държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първо да мислим, после да говорим

    19 Юни 2013 18:49ч.

    Намирам изказването на ББ за силно сексистко и обидно за всички жени. Миналото на всеки човек е от значение. Може би. ако вчера си обирал хората и не си осъден, имаш моралното право да си лидер и да управляваш държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първо да мислим, после да говорим

    19 Юни 2013 18:49ч.

    Намирам изказването на ББ за силно сексистко и обидно за всички жени. Миналото на всеки човек е от значение. Може би. ако вчера си обирал хората и не си осъден, имаш моралното право да си лидер и да управляваш държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алонсо

    19 Юни 2013 19:04ч.

    Тотален олигофрен си и не не си жена ,а долна проститутка г-н/г-жа Борисов-а.Какво го играеш загрижен за обществото и се биеш в гърдите,че 97 е повече от 84 като тотално се опитваш да дестабилизираш тъй или иначе порутената ни държава и тя е в това състояние благодарение на вас.Ако толкоз много сте заинтересовани за гражданите защо бе аджеба не ходите на работа за което получавате хиляди левове заплата от джоба на хората.Защо не гласувате с 97 гласа НЕ по въпросите с които не сте съгласни та да ви повярват хората,че наистина ви интересуват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аноним

    19 Юни 2013 21:32ч.

    Garibaldi, подкрепям те!Наистина, така стоят нещата в момента!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов е жалък измамник - с нарушение на Конституцията е в Парламента!

    19 Юни 2013 21:38ч.

    избирателю, ГЕРБ нямат 97 законно избрани депутати в новия Парламент! Защото на изборите гласуваха само 50% от избирателите, а ГЕРБ с фалшификациите събра 30% от тези 50% гласували избиратели. Това означава, че за ГЕРБ са гласували реално само 15% от избирателите - т.е. на този процент гласували за ГЕРБ избиратели съответстват само 36 депутатски места! За останалите 61 депутатски места на ГЕРБ няма подаден нито един глас на нито един избирател! Как може в Парламента да се намърдат по списък на Борисов 61 депутата, за които няма подаден нито един глас на нито един избирател? А в същото време стотици хиляди избиратели с реално подадени гласове остават без свой представител в Парламента? Това ли пише в Конституцията? ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА! И мястото на измамниците от ГЕРБ е в затвора! А Костов е виновен, че тези 3% от всичките избиратели, които са гласували за ДСБ, нямат представител в Парламента! За разлика от Борисов, който само с 15% от гласовете на всичките избиратели, освен \"законно\" избраните 36 депутата, има в повече още цели 61 депутата, за които няма гласувал нито един избирател! И Кунева също е виновна, че десетките хиляди избиратели, които гласуваха за нея, нямат свой представител в Парламента! И НФСБ с валери симеонов, касабов и велизар енчев са виновни по тази причина!И останалите юди като тях - СДС, НДСВ,ВМРО,ГОРД,ЛИДЕР и прочие мошеници, които излъгаха избирателите да гласуват за тях, но оставиха същите тези избиратели без представител в Парламента! И Костов, и Кунева, и останалите политически юди обаче - даже и Светльо Витков Хиподилски, за това свое предателство към избирателите си ще получават стотици милиони левове партийна субсидия от залъка на същите тези измамени от тях избиратели, защото са ... измамили повече от 1% от избирателите ! По-нагла измама от тази може ли да има? По-нагъл грабеж от този може ли да има? Това ли пише в Конституцията? Това ли е Демокрацията, която ни наложиха? В КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ, ЧЕ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СЕ ИЗБИРАТ ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ - ЗА ДА БЪДЕ ИЗБРАН НЯКОЙ ЗА ДЕПУТАТ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, ЗА НЕГО ТРЯБВА ДА СА ГЛАСУВАЛИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ! В Конституцията не пише, че някой може да стане народен представител без за него да са гласували български избиратели, както правят българските политици като Борисов и Цветанов! - ЗАЩО ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ПОДАДЕН НИТО ЕДИН ГЛАС НА НИТО ЕДИН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ, А СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ НЯМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ПАРЛАМЕНТА - това трябва да ни обясняват непрекъснато всички медии, журналисти, социолози, политолози и политици, а магистратите трябва да защитят Конституцията и народа от измамниците и бандитите! ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ С РЕАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В ПАРЛАМЕНТА! Не искаме политици и медии да продължават да манипулират И ДА ГРАБЯТ българския народ!\r\n\r\n

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До човека без минало!

    19 Юни 2013 23:39ч.

    Господин бивш бодигард, господин бивш милиционер, господин бивш кмет, господин бивш министър председател, Господин Пожарникарю, ами както на всеки един политик във всяка една нормална страна по света така и на Вас е нормално да ви гледат миналото под лупа, но Вас явно много ви е страх от това нещо понеже могат да излязат доста "черни точки". Не случайно в един или друг момент всички тези срещу които Вие и кучето ви Цветанов правехте акции са Ваши бивши бизнес партньори, не случайно си играехте футболни мачове когато бяхте ген.сек. на МВР с издирвани от Интерпол престъпници. Затова, да! Нормално е да ви гледат миналото и би било несравнима обида за българската съдебна система ако поискате от нея да накаже истината, че Вие сте били и си оставате една от основните престъпни фигури в страната!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Новороден Боко, чиста девица...

    20 Юни 2013 18:12ч.

    Абе МУТРО НАГЛА, много бързо те хвана амнезията и се опитваш да убеждаваш и другите да я придобият. С Пеевски си гукахте в леглото 4 години, а сега се правиш че не го познаваш. Ама гъза ти с радост помни депесарските ласки на хипопотама...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • иван

    20 Юни 2013 21:42ч.

    и жена ще станеш,ако те вкарат в затвора.А то там такива девици като теб много се търсят.Иначе те е хванала амнезията за приятеля ти ахмет доан.Нали и барбекюто му не бутнахте с мюрето, президентче дето го играе.А делянчо ви обслужваше добре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хезиод

    22 Юни 2013 14:40ч.

    Точно така! Всички имат минало, но Тиквата няма. Тиквата е вода ненапита, чиста и розовопръста /Омир/ като зората. Обичайте го, искайте го, разтворете бузите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омир

    24 Юни 2013 16:13ч.

    Боко е извън времето. Същи Буда!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивета

    24 Юни 2013 21:36ч.

    Пореден бисер. Прост, по-прост, най-прост!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Atanas

    25 Юни 2013 6:21ч.

    Тук - http://darikfinance.bg/novini/89859#comments съм написал как се ограбват хората на световно ниво и в РБ-я ,а в коментар №11 тук – http://darikfinance.bg/novini/89333#comments стратегии за България и за всички държави. ЗАЩОТО идват 3 -планетарни катастрофи по едно и също време и в коментар №5 тук – http://darikfinance.bg/novini/89823#comments съм написал за катастрофите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър Иванжов

    10 Юли 2013 11:28ч.

    Възмутен съм. Какви обиди към дамата. Какво като е суетна и лигава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи