Атанас Пъдев: Близки до Цветанов са мачкали фирми и хора

Атанас Пъдев: Близки до Цветанов са мачкали фирми и хора
"Публична тайна е, че в България има създадени сфери на влияние, като органите на МВР се използват за покровителство на определени, дори и контрабандни канали. Благодарение на близките до Цветан Цветанов се оказваше и натиск върху много фирми и хора", заяви пред TV7 депутатът от Коалиция за България Атанас Пъдев. Пъдев, който е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред припомни, че Цветанов е отказал да подпише решение на областен съдия за използване на СРС-та срещу шефа на ГДБОП във Велико Търново, който е лично назначен от него.
<p>ГЛАСОВЕ припомня, че главният прокурор Сотир Цацаров внесе второ искане за снемане на депутатския имунитет на Цветан Цветанов по ново разследване - за незаконно блокиране на разследване срещу антимафиота от Велико Търново Орлин Иванов.&nbsp;</p>

Коментари

  • JOHAN

    25 Юни 2013 17:16ч.

    Първият и основен белег, че си за правова държава и демокрация, е да поискаш съд за Борисов и Цветанов. Има за какво – очевидни престъпления. Щом си затваряш очите за тях, не си десен, а партизанин, който иска да се докопа до келепира. Или си наивник, за който е по-важно да не дойдат „комунистите”. Или си откровен фен на Борисов, което съвсем не е атестация, че си за демократична правова държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жан-Валжан

    25 Юни 2013 20:08ч.

    Цветанов е поел ангажимент пред Бойко Борисов да влезе в затвора за да създаде структуро на ПП"ГЕРБ".Затвора е еднственото място,което Цветанов не е обходил през всичките тези години и го е оставил за последно.Дори е успял да склони Искра Фидосова да изпълни тази мисия в Сливенския затвор,защото въпреки протекциите на прокурор Ася Петрова,не му е бил разрешен достъп до там.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи