"Атака": ГЕРБ се опитва да предизвика гражданска война

"Атака": ГЕРБ се опитва да предизвика гражданска война
"Атака" настоява премиерът Пламен Орешарски да вземе мерки за овладяване на престъпните действия, които целят гражданска война. Това каза на пресконференция лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров, съобщава Агенция „Фокус”. По думите му ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос, за да се върнат във властта.
<p><em><br /></em></p> <p><em>Настояваме полицията да се намесва, когато има вандалски и криминални прояви. Моето наблюдение от вчера беше, че полицията не само не овладяваше, но и подпомагаше тези вандалски прояви</em>, каза Сидеров.</p> <p>Той съобщи, че партията му подготвя сигнали до прокуратурата за вандалски прояви, целящи нарушаване на обществения ред.<em> Сигнализираме и прокуратурата за подбуждане на хулиганство, както вчера направи екипът на Канал 3. Работата в медия не дава право да хулиганстваш. Законът е за всички в България, да няма двойни стандарти, другото е гражданска война и - кой както иска да се оправя, </em>каза лидерът на "Атака".</p> <p>По думите му, ако ГЕРБ искат това, Бойко Борисов трябва да каже, че иска гражданска война, иска да се леят кървища.</p> <p><em>ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос, с цел да се върнат начело. Криейки се, Борисов доказва, че не само не е мъж, но и той става престъпник, който е много опасен. Всичко това, както го представих на министър-председателя, ще представя и на министъра на вътрешните работи, и прокуратурата</em>, каза още лидерът на "Атака".</p> <p>Атака" е поставила пред премиера Пламен Орешарски въпроса да освободи партийните назначения, които са му натрапени от БСП и ДПС<strong></strong>. <em>По този начин да покаже, че е програмен министър-председател, а не такъв, който действа под натиска на две партийни сили. Категорично сме против назначаването на областни управители в определени области. Не желаем зам.-министри от ДПС, които вече са били в тези ведомства, и са показали негативни качества</em>, каза още Волен Сидеров.</p> <p>Волен Сидеров обясни, че ще подадат сигнали и до европейските институции.</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    17 Юни 2013 21:25ч.

    Телешки възторзи на правилни медии цвилят – „интелигентните българи свалиха правителството на Орешарски”. Само дето интелект, анализ и мислене никъде не се съзира по площадите. Хаотични викове, дежурните крясъци „Мафия”, „Боклуци” и куп още трафарети, които говорят по-скоро за дебилност, отколкото за ясни, категорични и необходими искания. „Долу Делян Пеевски!”. Добре де, Пеевски от вчера е ясно, че се отегли. За какъв такъв крещят пак, искайки махането му?! „Долу правителството на Орешарски!”. Много хубаво, ама тъпо. А после? Тия „интелигентни” протестиращи не са обелили досега и лаф за промяна на изборния закон, направен от Бойко Борисов и Гербовата му компания така, че да ги обслужи по пълна програма. Какви предсрочни избори при това положение? С назначено служебно правителство, като това на Марин Райков? С изборния закон, който е в пълна угода на Борисов и ГЕРБ? Айде, мерси. Като са хукнали по площадите „интелигентните” протестиращи, изключваме онези, които ги водят под строй гербаджиите, преди да викат и да скачат, първо да формулират точно какво искат и да започнат от незабавна промяна на изборния закон. Иначе до този момент всичко мирише на гнило. Което обслужва единствено Бойко Борисов и кохортата му – първо, всички забравиха за престъпленията, извършени от ГЕРБ и второ, ГЕРБ печели време и овладява протестите. На финала ще спечели и пак ще печата бюлетини, и ще купи комисиите, защото има милиарди, откраднати от вас. С удивление се питаме и къде бяха тия „интелигентни” бунтари и протестиращи, когато Цветанов мачкаше всички, включително и чрез медиите на Делян Пеевски? Къде бяха, че не се сещам, всичките тия революционери днес срещу Пеевски? И откога знаят точно какво е ДАНС? Къде бяха, когато правата, демокрацията се тъпчеха от Борисов и Цветанов, когато се скалъпваха мръсни дела срещу неудобните и когато службите бяха превърнати в амфетаминови, че пак не сещам? А и щомЛюбица Кулезич от ефира на Нова телевизия, която се е превърнала в проститутка на ГЕРБ, се обявява за лидер на протестите, вече ни идва в повече. Като искате да сваляте мафията, поне се научете какво точно искате и да го отстоявате, а не да вдигате само плакати „Държвата сме ние”. Защото не сте. Ако бяхте, щяхте да знаете какво точно искате да получите, когато протестирате,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    17 Юни 2013 21:32ч.

    Активни манипулатори - ВсекиДен, ФрогНюз, Дачков. Не им четете глупостите !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кибиков

    17 Юни 2013 21:41ч.

    Яворчооу, не виждаш ли, че твоя колега-богослов Болен Сидеров, като тебе-измислен журналист, се бута да бъде набит?!Сигурно Ти ще му превържеш празната главица и ще напишеш след Три дни \"коментар\" колко е велик , като тебе?!.Паразити!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • pipi

    17 Юни 2013 22:02ч.

    Гражданите си изказаха мнението пред централата на атака. Нямаше опити за нахлуване в сградата или вандалски прояви. Мирно и категорично изказаха мнението си за диагнозата сидеров. Извинете ме, но стоенето на улицата не е нарушаване на обществения ред или действие по предизвикване на гражданска война. И като си толкова наперен, що се криеше като народа беше отпред, и не излезе, за да почустваш народната любов. Остави двайсетина бедни момчета, скатани зад полицаите. Болен си волене, пий си лекарствата, не си фактор, а си недоразумение, скоро ще бъдеш забравен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • батко

    17 Юни 2013 22:18ч.

    Абе Болене, ти защо отиде да се разправяш с протестиращите в 23 часа, ми не се появи 2 часа по-рано???????????? Страх, страх, много си курназ когато хората са малко и си заобиколен от биячите си, ама иначе се криеш като мишок. Долен ляв амбреаж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • q

    17 Юни 2013 22:28ч.

    Герберската пропаганда в действие – сегашните протестиращи били по-интелигентни от тези, които ги свалиха, това било бъдещето на България, това била събудената средна класа?! По тънката струна на ласкателството някой може и да си мисли, че е поумнял като излезе да се разходи в хубавото време на протест с “по-интелигентните”. Много ви моля, обидно е, ако се хванете на въдицата, а се успокоявате, че не искате ГЕРБ да се върнат по-отвратителни отвсякога. Успешно служите за инструмент на ГЕРБ, щом НТВ и БТВ ви хвалят. Богомил Бонев Бележка на АФЕРА: Днес сутринта по bTV Ани Цолова и Виктор Николаев превъзбудени, като че ли са на няколко амфетамина в повече, изрекоха абсолютното БЕЗУМИЕ: че ЗА РАЗЛИКА ОТ ФЕВРУАРИ, СЕГА ПРОТЕСТИРАЛИ УМНИ, ОБРАЗОВАНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА. Проминавето на мозъци е безпрецедентно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бължарин

    18 Юни 2013 1:19ч.

    Червените вампири на СерГея, еничарите на Доган, помачените анадолци и Юдата Сидеров обявиха война на България – нагло, зловещо, чудовищно!!! СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, ДА ИЗМЕТЕМ ОТ ВЛАСТТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ХУНТА, НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТА И ТУРСКАТА ОРДА - СЕГА И ЗАВИНАГИ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи