"Атака" атакува указа за служебния кабинет

"Атака" атакува указа за служебния кабинет
„Атака" обвини президента Росен Плевнелиев, че указът, с който назначава служебно правителство, е незаконен, съобщи "Дарик". Лидерът на партията Волен Сидеров обясни, че са сезирали омбудсмана и очакват от него да се обърне към Конституционния съд.
<p>Според &bdquo;Атака" указът за служебно правителство, с който е назначен министър за развитие на електронното правителство, нарушава Конституцията, защото структурни промени могат да се правят само от Народното събрание.</p> <p>Според националистите указът не може да се отмени частично само за новия министър. Голямата анархия идва след като с този указ трябва да се отмени и указът за разпускане на Народното събрание. Това, което е извършил Росен Плевнелиев, е достатъчен повод за импийчмънт, нвърди Волен Сидеров.</p>

Коментари

  • jj

    18 Март 2013 21:52ч.

    За на'ште гербери конституцията е ненужна формалност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • velina

    18 Март 2013 22:16ч.

    Надявам се,че президентът има юридически съветници,но дори и да е допуснал грешка,такива фашизоидн типове с психически отклонения, нямат право на мнение с което да манипулират хората! Волен Сидеров и Яне Янев -вън от политиката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Закон и Ред

    19 Март 2013 0:50ч.

    Едва когато ЗАКОНЪТ и КОНСТИТУЦИЯТА станат по-важни от този и онзи, едва тогава в тази страна ще тръгнем нагоре. В случая ако има нарушение трябва да има отмяна и наказания. Всичко останало са празнословия целящи да оправдаят нарушение на законите с някакви Уж по висши цели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи