Ангел Найденов: Оставка на кабинета не се обсъжда

Ангел Найденов: Оставка на кабинета не се обсъжда
Оставка на кабинета не се обсъжда - такива разговори никога не е имало, каза военният министър Ангел Найденов пред bTV. Той нарече „спекулации" появилите се в медиите информации, че правителството е започнало да обмисля оттегляне от управлението на страната.
<p><em>Имаме солидна подкрепа в цяла България. Затова нямаме нагласата да чуем искането за оставка на няколко хиляди протестиращи. Нямаме намерения за оставка нито сега, нито през май. Самочувствието за такава позиция идва от факта, че имаме още много какво да се предложим - в социални и други мерки</em>, каза Найденов.</p> <p>Той съобщи за предстоящи подобрения в работата на държавата: премиерът вече е разпоредил график за разплащане с бизнеса до края на август. Предстоят и промени в законите във връзка със замразяване на пенсионната реформа и въвеждане на &bdquo;швейцарското правило".</p> <p>По повод поведението на Волен Сидеров, Ангел Найденов подчерта, че не е той човекът, който трябва да го коментира, съобщава "Дарик".</p> <p><em>Нахлуването в медиите сме го виждали и преди - реакцията е на отхвърляне, това не може да е политически толерирано, както и от гражданска гледна точка. Такова е и мнението на Станишев и Местан, нали не очаквате обаче, че те ще излязат със специална декларация по подобен въпрос</em>, заяви военния министър.</p> <p>По думите му няма основание да се смята, че &bdquo;Атака" подкрепя правителството. Това, че заседанията на парламента зависели от неговите депутати било съвсем различно нещо - отговорност за ситуацията носели предимно от ГЕРБ с неприсъствието си в пленарна зала.</p>

Коментари

  • Hunter Douglas

    30 Юни 2013 21:20ч.

    Тоя наглец явно е забравил как самият той беше сред подтичващите по хлъзгавите жълти павета през зимата на '97-a, когато жандармеристи с щитове ги натовариха на камионетките, за да ги отърват от линч. И това лято ще е така, помнете ми думата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДО ХЪНТАР

    30 Юни 2013 22:31ч.

    ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТЪТ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ОЩЕ ПОНЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА. НЕ СЕ ВОДИ ПО АКЪЛА НА Т.Н. СИНИ, КОИТО РАЗБИХА НАЙ-БЕЗОТГОВОРНО ЦЯЛОТО ДЯСНО ПРОСТРАНСТВО, ДОРИ СЕ ПОДЛОЖИХА НА ПРОСТАКА БОРИСОВ БЕЗ СВЯН! НУЖНО Е ВРЕМЕ ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА НОВА, НОРМАЛНА ДЯСНА ПАРТИЯ. НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ???!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до хънтър

    30 Юни 2013 23:53ч.

    Това правителство работи и вади кирливите ризи на "десния" Борисов на светло, а той ви плаща да го браните него и другите десни трупове. Народа вече вижда, че има резултати и разбира, че 2000 манипулатора, пардон 2001 с Борисов, се опитват да изкарат черното бяло. Май скоро вие ще подтичвате по жълтите павета, тъй като не може да обясните логично, какво търсите там и защо блокирате живота на столицата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И от мен до хънтър

    01 Юли 2013 16:59ч.

    Дори и като "десен" трябва да мислите! Защо не бяхте на жълтите павета да искате оставката на правителството на ГЕРБ като четяха СРС та в НС, като ББ декларираше, че подслушва всички, като избираше министри по магистралите и возеше Бистришките тигри за сметка на данъкоплатците? Това дясна демокрация ли беше? Или не ви стискаше в поличейската държава, която бяха създали физкултирникът и пожарникарят? ЗАЩО 1,х милиона избиратели на ГЕРБ не са на просест, че " избранниците" им НЕ СИ ВЪРШАТ работата , а ще получават тлъстите заплати?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи