А. Атанасов: МВР е пълно с некадърници, които изпълняват политически поръчки

А. Атанасов: МВР е пълно с некадърници, които изпълняват политически поръчки
"В МВР е пълно с некадърници, които са настанени там само за да изпълняват политически поръчки. Ако новият служебен министър не ги изчисти, няма как да тръгне битката срещу престъпността", заяви пред Нова телевизия бившият шеф на НСС ген.Атанас Атанасов. Според него след поредното отвличане на дете в София службите за сигурност не са в състояние да се справят с проблема. Атанасов смята, че от години службите нямат надеждни източни на информация, защото "течът е много голям и след това източниците се превръщат в мишени и жертви".
<p>"Кой би поверил информация, след като лично премиерът в парламента разгласява класифицирани данни на чуждо разузнаване", коментира Атанасов.</p> <p>Той обяви, че освен МВР не работи и министерството на правосъдието.</p> <p>Атанасов смята, че сега вакуумът от говоренето на Борисов и Цветанов се запълва от главния прокурор Сотир Цацаров, който вместо да впрегне прокуратурата да работи, прави политически изявления и оценки.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • 13

    08 Март 2013 16:42ч.

    Атанасов,не съм любител на политическата ти партия но не мога да не призная че от известно време говориш точни и верни неща!Поздравления за куражат ти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз

    08 Март 2013 18:31ч.

    Аз също не съм му привърженик, но всичко, което е казал, е точно така!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи