7 г. затвор за Берлускони по делото "Рубигейт"

7 г. затвор за Берлускони по делото "Рубигейт"
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони беше осъден на седем години затвор от съда в Милано по процеса, станал известен като "Рубигейт", съобщава АФП. Берлускони беше обвинен в злоупотреба с власт и секс с малолетна. Присъдата може да бъде обжалвана. Съдът, председателстван от Джулия Тури, наложи също доживотна забрана на бившия премиер да упражнява изборни длъжности.
<p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Присъдата на Берлускони ще влезе в сила едва след обжалването от защитата му на различни инстанциии (апелативна, касационна и т.н.), уточнява АФП.</p> <p>Днешната присъда идва след двегодишен процес срещу 76-годишния Берлускони, уточнява "Ройтерс". Той беше обвинен, че е платил, за да има сексуални отношения с мароканската танцьорка Карима ел Махруг, наречена "Руби", по времето, когато тя е била малолетна.</p> <p><img src="/uploads/editor/RUBI.jpg" alt="" /></p> <p>Фактите, които Силвио Берлускони отрича, са станали по времето, когато той беше министър-председател, по време на станалите публично известни "бунга бунга" вечери във вилата му в Аркоре, близо до Милано.</p> <p>Той беше обвинен също, че е злоупотребил с властта си, за да бъде освободена "Руби" през май 2010 г.,&nbsp; когато била задържана за кражба на гривна на стойност 3000 евро.</p> <p>Прокуратурата поиска шест години затвор за Силвия Берлускони и забрана да заема изборни длъжности.</p>

Коментари

  • БАНДИТ БОЙКО

    25 Юни 2013 3:11ч.

    Те са добрият материал, другите са лошият мат`рял. (Какво единодушие с Борисов!)rnДобрите са 10 000. Останалите до 7 272 041 (според последното преброяване) са кофти направа, не стават.rnТе презират всеки, който не може да си плати тока и парното, който от безизходица се самозапалва, самообесва, самоосъжда, който блъска от сутрин до вечер, който не може да купи на детето обувки, нито учебници, нито лекарства за майка си.rnТе не знаят какво е това. Не разбират. Не искат да разбират. Няма да разберат.rnТе не искат да бъдат като ония “селяци/ работници/ груби простаци/ безимотни/ неграмотни/ профани/ хулигани/ глигани/- скот като скот:/ хиляди/ маса/ народ”.rnТе са млади, умни, красиви, образовани, интелигентни, вдъхновени, лъчезарни, усмихнати, мили, културни, артистични, симпатични. И сити.rnДругите, някакви жалки 7 272 041, са тъпи, прости, спихнати, сдухани, безграмотни, некултурни, уродливи, дрипави, отблъскващи, ограничени, заблудени, досадни, нецивилизовани, жалки и мрачни. “Да мрат! Дори им е малко!”, казваха преди време “експертите на прехода” за тия неандерталци, които си заслужават “да пукнат малко по малко”. Защото – “Така им се пада на тия тъпаци!”. И ги пращаха в Сибир – “за да има мир”. И сега ги пращат на същото място със същата цел.rnТе са черешката на цивилизацията, те са “друго поколение човешки същества”, по-висши някак, за разлика от ония примитиви, диваци и варвари.rnТе са светли, прекрасни, морални и ведри.rnИ ведро скандират “Боклуци!”, “Курви!”, “Педеруги!”, “Комуняги!” и “Турци сте!” Така възпитават децата си. Учат ги на гражданско поведение. Така се ставало гражданин, казват.rnТе не протестират за цени. А за ценности. Нямат проблеми с цените. А с ценностите.rnТе са демократи, другите са примати.rnИ понеже са демократи, всеки, който е различен и който не мисли като тях е боклук.rnТе имат завидни биографии – от 5-годишни свалят комунягите. Те са второто синьо поколение – пощенски код “София-1000″.rnТе са децата на онези, които самоубиха десницата с високомерие, а сега плачат, че са непредставени в парламента и чакат раждането на нова, реформирана десница, че да ги представлява. Ще им я направят. Вече я правят – все същите експерти, същите олигарси и същите банки. За да представлява тях – експертите, олигарсите, банките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • РАБОТА

    25 Юни 2013 15:25ч.

    Работа от дома и много добри доходи - www.internetbiznes-reklama.com

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи