Журналистката Люба Кулезич беше бита

Журналистката Люба Кулезич беше бита
Водещата на Нова телевизия Люба Кулезич е била нападната и бита от неизвестен човек, съобщи БНР. Инцидентът е станал на столичния булевард "Цар Борис Трети". След като беше прегледана в "Пирогов", журналистката си тръгна с обещанието утре да води редовното си предаване. Люба Кулезич има охлузвания по кожата, нараняване на дясното око и видими подутини по лицето. Пред Нова телевизия тя каза, че е била ритана в главата и окото.
<p>За момента няма информация какви са били мотивите на нападателите й.</p> <p>Според самата Кулезич нападението е свързано с нейната журналистическа работа.</p>

Коментари

  • отвратена от 'отвратения'

    15 Юни 2013 5:49ч.

    Вие нормален ли сте???!!! Аз не следя нейното предаване, не ме интересува дали е добра журналистка или не, но това, което казава "отвратения" ме отвращава мен и стъписва буквално.. Тук за съжаление вече не живеят хора....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 34

    15 Юни 2013 5:50ч.

    Е какво е направила. Да се бие стара жена е абсурд.Какво е правила по входовете .Има нещо гнило в тая история. Сега ще има да обяснява каква жертва е? Явно е някаква лична история и няма нищо общо с работата и.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жеко Иванов

    15 Юни 2013 6:20ч.

    Да се посяга на жена е върховна простотия.За леко физическо насилие над някои наши" журналисти"(мъже)срамежливо навеждам глава и мълча.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пич

    15 Юни 2013 6:53ч.

    Инсценирала е, че са я били. Стана милионерка с парите на Дебелан Пеевски и Цветан Василев. Сега се прави на жертва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mda..

    15 Юни 2013 7:30ч.

    Да, могат да се бият само млади и неизтерзани жени, независимо какво работят. Само едно малко допълнение - сбръчкани се пише със С, нo неграмотността и простотията никога не са били проблем на тази географска ширина, дори са необходимо условие, всичко е наред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малко луд

    15 Юни 2013 8:20ч.

    и тука пълно с коментиращи идиоти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марта

    15 Юни 2013 15:47ч.

    Случката е достойна за съжаление. Не бива да се бие никой, още по-малко жена. Каквато и да е тя. Обикновено обаче биячът дава насока кой го изпраща и за какво се нанася побой. Не може този да е мълчал като пукал. И не е бил маскиран, нали. Значи има описание. Пък и било посред бял ден. Малко опасничко за него. И никакви очевидци. Не, не твърдя и не намеквам за инсценировка с цел някой "да се направи на интересен", но въпросите остават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любомир Русев

    15 Юни 2013 16:43ч.

    Не споделям възгледите и някои от похватите на г-жа Кулезич, но хулигански и криминални прояви срещу когото и да било следва да бъдат пресичани и наказвани с цялата строгост на закона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • q

    15 Юни 2013 18:45ч.

    Незабавно главниият прокурор Сотир Цацаров трябва да изрази позиция що за „телевизионна жертва” е заместничката му – прокурор Ася Петрова и той ли е дал разрешение тя да прескача от телевизия в телевизия, за да пласира дни наред обясненията си каква жертва е и колко безстрашна, честна и независима прокурорка била. Главният прокурор трябва да отговори и докога заместник – главната прокурорка Ася Петрова ще си прави несмаслен пиар, режисиран от Любица Кулезич и средите на приятеля и Цветан Цветанов! В предаването на Любица Кулезич зам-главният прокурор Ася Петрова бе представена от Любица Кулезич едва ли не като новия Трайчо Костов – „човек, превърнат във враг на народа”. Кулезич рецитирайки обяви Ася Петрова като „мищена” и като Жана Дарк. Апропо, в един и същи ден, по-късно прокурорката заедно с Цветан Цветанов пък ще се обяснява, този път в „Хрътките” по bTV. Междувременно, зам-главната прокурорка Ася Петрова отговаря за борбата с тежката престъпност, докато се вихри по телевизонните студиа. „Успяха да ме вкарат в обяснителен режим”, изхлипа Ася Петрова. Любица Кулезич моментално хукна да я измъква от безумната фраза, обяснявайки, че не, тя не влизала в обяснителен режим, а в „самозащитен режим”. Нито Любица Кулезич, нито който и да друг телевизионен журналист обаче по никакъв начин не си свърши работата да ПРОЧЕТЕ ДЕЛОТО „КИЛЪРИ” И ДА РАЗРОВИ ТАМ „ВЕЛИКАТА” РАБОТА НА АСЯ ПЕТРОВА. Така на зрителите е спестена цялата мръсотия по това дело, скалъпено от приятеля на Ася Петрова Цветан Цветанов заедно със Станимир Флоров и Валентин Цоновски. Мълчанието на главния прокурор Сотир Цацаров е знаково. Но и недопустимо. Защото една прокурорка, която никой от ВСС още не е посмял да попита какви ги върши в хотел на обвиняем по делото „Килъри”, докато джвака суджуци с висш прокурор от ВКС, и докато в ходела е свидетел по делото, вместо да си върши работата, ходи напред назад с Цветанов под мишница. Ася Петрова каза, че ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Я ПОДКРЕПЯЛ И БИЛ ВЪЗМУТЕН ОТ ПОМИЯТА, КОЯТО СЕ ИЗЛИВАЛА ВЪРХУ НЕЯ. АМИ ХАЙДЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ДА ГО КАЖЕ ТОВА В ПРАВ ТЕКСТ НА ОБЩЕСТВОТО. И освен подкрепата, която и дава, да обясни подкрепя ли действията на заместничката си за натиск срещу свидетели и скалъпване на показания и разследване. Защото иначе ще излезе, че прокурорката Ася Петрова е по-добре да бъде назначена или в Нова телевизия, или в bTV. В краен случай – в щаба на ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    15 Юни 2013 20:58ч.

    Хораааа, останаха ли хора в тая сбъркана държава?!? Побоища, убийства, нагло разграбване на страната... нищо ли не ви трогва? Да нападнеш в гръб жена и да я риташ - която и да е тя - нормално ли ви се струва?.. Харесвам или не харесвам Кулезич, няма значение - случилото се е позорно и отвратително!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ubgdba

    16 Юни 2013 17:06ч.

    Както напълно заслуже отнесе пердах Огито Стефанов-един друг виден поборник за "демокрация" в милата ни Татковина и ме ду другото доброволен доносител на службите преди 1989г.,така мисля че и въпросната "журналиста",не случайно е отнесала няколко шамара които няма да пропусне да ги осребри !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • joy

    18 Юни 2013 22:24ч.

    Няма по-жалко нещо от личен ПиАр с "побой".То не бяха едри планове на кръвясало око, не бяха страдалчески физиономий. Обикновените граждани ежедневно се сблъскват с насилие и агресия, но госпожата си го закичи като брошка на марковия тоалет и ще иска по-добри условия по хонорара. Ех при едни "по-добри" времена щеше да има и гардове от НСО, за какво са приятелите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи