Зеленски възнамерява да постигне приемлив резултат в преговорите с Русия

Зеленски възнамерява да постигне приемлив резултат в преговорите с Русия

Президентът на Украйна Владимир Зеленски увери, че преговорите с Русия ще продължат до постигане на резултат, съобщава ТАСС.

„Днес се проведе третият кръг от преговори в Беларус, бих искал да кажа третият и последен, но ние сме реалисти. Затова ще говорим, ще настояваме за преговори, докато не намерим начин да кажем на нашиия народ “ така ще постигнем мир", заяви той във видео съобщение, публикувано във вторник в канала му в Telegram.

В понеделник в Беловежката пуща в Западна Беларус се проведе третият кръг от руско-украинските преговори. След срещата Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на Зеленски, каза, че делегациите на Украйна и Русия са успели да постигнат положително развитие по въпроса за логистиката на хуманитарните коридори. В същото време той заяви, че третият кръг не е донесъл резултати, които значително да подобрят ситуацията. По думите му, ще продължат интензивните консултации по ключови въпроси.

 

Коментари

  • рукола

    08 Март 2022 8:34ч.

    https://t.me/rogers_kitchen/3468

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На тоя отработен материал

    08 Март 2022 8:47ч.

    Вече ясно и неколкократно му заявиха условията, при които ще се постигне единственият възможен приемлив резултат, а и никой изобщо не го пита какво е приемливо за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    08 Март 2022 9:08ч.

    не се крии в бункера а седни с путин на масата и се разберете за грешките в миналото и сега не допускаите чужда намеса и интереси между двата братски народа вие ако не си помогнете другите ще ви разкъсат сега идва кризата с житото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На зелената тениска на Зеленски

    08 Март 2022 9:24ч.

    се мъдри знака на УПА (Украинската въстаническа армия), влязла в близка колаборация с Вермахта и нацистките окупанти. Нещастие за украинците е това, че самата им власт днес е неонацистка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелен клоун

    08 Март 2022 9:38ч.

    Клоуна тази сутри пусна нова лъжа: руснаците минират изходите на градовете за да спрат евакуацията на мирните жители. А истината я показаха от руското военно командване преди три дни, че самите украинци са минирали изходите на един град с 10 000 мини, което са забранено. Целта на минирането е жителите да служат за жив щит на психодесните от Десен Сектор, батальона Азов, бандеровци и власовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    08 Март 2022 9:45ч.

    Зеления клоун си е у тях и се крие в бункер, щото му нападнаха страната, всеки ден предава на живо, за разлика от тов. Путин, който по принцип си живее в бункер и на който му монтират срещите със стюардеси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неонацистките украински власти

    08 Март 2022 9:47ч.

    не позволяват на населението да се изтегли през хуманитарните коридори, дават оръжие в ръцете на съвсем неподготвени момчета и ги превръщат в пушечно месо. Зеленски и без друго вече са го отписали и кураторите му, от него нищо не зависи. А нацистките банди прилагат похвати на терористи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rattrack

    08 Март 2022 10:01ч.

    А ако Украйна беше изпълнила Минските споразумения и беше признала автономията да двете донбаски републики, дали въобще шеше да се стигне до война? За Крим е ясно, че винаги ще си остане руски, дали с признаване или не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи