Зеленски: Тръмп не разбира Путин, защото никога не е воювал срещу него

Зеленски: Тръмп не разбира Путин, защото никога не е воювал срещу него

Украинският президент Володимир Зеленски смята, че бившият американски президент Доналд Тръмп не разбира целите, преследвани от руския лидер Владимир Путин, защото никога не е воювал с Русия. Това каза украинският лидер в интервю за Си Ен Ен, предаде агенция Укринформ. Зеленски заяви, че "не може да разбере как Доналд Тръмп може да бъде на страната на Путин". "Това не е за вярване", подчерта украинският президент.

"Мисля, че Доналд Тръмп не познава Путин. Знам, че се е срещал с него ..., но никога не е воювал срещу него. Американската армия никога не е воювала с руската. Никога. Аз по-добре го разбирам. И не мисля, че той (Тръмп) разбира, че Путин никога няма да спре", добави Зеленски.

Попитан за изказването на американския сенатор Джей Ди Ванс, че изходът от войната няма да се промени дори ако Украйна получи парите, Зеленски каза, че американският законодател "не разбира какво става тук". "За да разбере трябва да дойде на фронтовата линия и да види какво става ... без тази подкрепа. И тогава той ще разбере, че милиони хора ще загинат", допълни украинският президент. "Той, разбира се, не го проумява, но да не дава Господ да имате война на ваша територия", обобщи Зеленски пред Си Ен Ен.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Боги

  27 Фев 2024 8:45ч.

  Давай, Володя, дерзай! Време е да наречеш Дончо "кучи син", по подобие на ментора ти Джо деменцията. Нищо, че той помни като слон (какъвто всъщност е))) и е доста отмъстителен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зеленски сгафи много, че започна да обижда Тръмп

  27 Фев 2024 8:51ч.

  Нека погледне подкрепата за него и за текущия в момента! ... Нали сме демокрации? Мнозинството трябва да решава!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евреин-наркоман. Забавна и противна гледка. Особено за един немец като Тръмп

  27 Фев 2024 9:30ч.

  Тук ще има драми в скоро време 😁

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • карай Джони карай, всичко тече

  27 Фев 2024 9:33ч.

  Ала не всичко е Бело :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Пут Ин

  27 Фев 2024 9:41ч.

  Тръмп обаче понеже идва от бизнеса е казал, че ще предложи на др. Ви Путин да свали гащите и ще го заплаши, че ако не свали гащите ще удвои помощта за Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пари от хеликоптера - чудовищна инфлация

  27 Фев 2024 10:01ч.

  Ще удвои печатането на зелена шума, както в последната година на мандата си. За друго силици няма, щот то не става само със словесно напъване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  27 Фев 2024 9:58ч.

  Зеленчук е толкова плитък, че забрави импийчмънта който му спретнаха на Тръмп в краят на 2019 година, по украинска линия. Но Тръмп не е забравил, никой десен западен човек не би си хвърлил сопола по това нищожество, креатура и марионетка на либерасти и сатанисти, което е добре! А след интервюто с Тъкър, направо да хване да се гръмне, защото мнението на запада е затвърдено! Единствената подкрепа която може да очаква е от швестерите на Сорос с шареното знаме, вярно че имат кинти, но както пееше Лили Иванова, те не са всичко...трябва и мъжество, а те го мразят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  27 Фев 2024 10:02ч.

  И ти не воюваш с Путин, ти избиваш децата на Усрайна! Има адски много доказателства и записи, как военните ти избиват своите, а руснаците ги спасяват от вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баси логиката

  27 Фев 2024 10:31ч.

  Значи, за да разбереш нещо или някого трябва да си воювал срещу него. Не казвам, че не помага, ама тогава няма отърване от малки, големи и още по-големи войни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи