Зеленски призова украинците да проявят издръжливост пред настъпващата зима

Зеленски призова украинците да проявят издръжливост пред настъпващата зима

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Украинският президент Володимир Зеленски призова във видеообръщение сънародниците си да проявят постоянство и издръжливост пред настъпващия студен сезон, съобщи ДПА.

"Врагът се надява да използва зимата срещу нас: да направи студа и трудностите на зимата част от своя терор", каза Зеленски снощи. "Ние трябва да направим всичко по силите си да оцелеем през тази зима, без значение колко сурова е тя", заяви украинският президент. Русия има предимство в ракетите и артилерията, каза той, "но ние имаме нещо, което окупаторът няма и няма да има: ние защитаваме нашия дом и това ни дава най-голямата възможна мотивация".

"За да преживеем зимата, ние трябва да бъдем по-издръжливи и обединени от всякога", заяви Зеленски и каза, че украинският народ се бори за свобода и в защита на истината.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Cicero

    05 Дек 2022 8:50ч.

    Призова от топлия, осветлен и снабден с всички необходими удобства бункер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАСС е упълномощена да съобщи

    05 Дек 2022 9:30ч.

    Украинският президент, пигмея-клоун, нашмъркания Vолодимир Zеленски призова във видеообръщение сънародниците си да проявят постоянство и издръжливост, а руснаците да си предадат ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ НА УСрайна!!!А отговорът беше мълниеносен: „Хохлите само да кажат къде искат да им ги доставим, а ние сами ще си въведат координатите !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зеленски Олеся

    05 Дек 2022 10:10ч.

    тоя нарКозелен клоун защо не си върне фамилият от Франция в Киев и тогава да препоръчва какво да правят другите ХОХЛИ. Не,че съжалявам хохлитеqkf си заслужават сегашното дередже....Но пък са си сами виновни щом търпят наркомана Zele

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    05 Дек 2022 11:21ч.

    Чичко Тревичко за пореден път се показа като циник и манипулатор. Родителите му са в Израел, а семейството му в Зап. Европа. Укр. които са останали в страната, ще трябва да търпят последствията от решенията на този Слуга и приближените му, но това е техен избор/ч/з избори/. Последните няколко дни не споменава за "перемога"-защо ли? ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи