Започна срещата на Кирил Петков с министъра на отбраната на САЩ

Започна срещата на Кирил Петков с министъра на отбраната на САЩ

Американският министър на отбраната Лойд Остин разговаря с премиера Кирил Петков в сградата на Министерски съвет. След 10 часа двамата ще дадат брифинг за медиите, съобщава БНТ.

Лойд Остин е на двудневно посещение в България. Вчера Остин и българският му колега Драгомир Заков посетиха авиобаза "Безмер" и полигона "Ново село", където тренира българският батальон, който е на директно подчение на НАТО.

Никой не е водил разговори с България и страната ни няма да изпраща ракети на Украйна, обяви премиерът Кирил Петков. Държавният департамент и световни медии съобщиха, че Вашингтон работи с партньори от НАТО да бъдат изпратени ПВО системи, съветски тип за Украйна.

Президентът Румен Радев коментира, че това би означавало въвличане на България във войната.

 

 

Коментари

  • Иванов

    19 Март 2022 10:18ч.

    Започна пазарлъка по предателството на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    19 Март 2022 10:30ч.

    Кирето е българският Форест Гъмп, дано е хаирлия и да се държи достойно и изправено! USA USA USA USA youtube.com/watch?v=ONH-pxBMJu4

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МЕГИ

    19 Март 2022 10:31ч.

    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТОВА Е БЕЗУМИЕ, СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ,ПРОСТО КИРООООООООООООООООООО КАКВО ПРАВИШ??????????????????????????????????????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    19 Март 2022 10:47ч.

    Украинските източници сочат, че руснаците търпят огромни загуби в жива сила и техника, абе едва ли не няма с кой да се бият вече и .....изведнъж съобщение: Между другото загубихме достъп до Азовско море"! Толкова, засега! https://blitz.bg/svyat/sutreshna-svodka-ukrayna-prizna-zagubikhme-azovsko-more-video_news874961.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    19 Март 2022 11:56ч.

    Изпращат ни Страйкър бригада, която се свързва с танкове, поначало. Само че този тип бригади са специализирани в съвремието да провеждат Мрежово-центрична война , стремейки се да осигурят информационното предимство, благодарение на информационните технологии , чрез стабилна компютърна мрежа от добре информирани географски разпръснати сили. Повече прилича на тролове, на които ще плащаме прехраната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи