Зафиров: Жените в спалнята на премиера са тежък пробив в националната сигурност

Зафиров: Жените в спалнята на премиера са тежък пробив в националната сигурност
„Твърдението на Борисов пред ФАЦ, че "красива жена много лесно преодолява защитата ми" и тези жени не подлежат на проверка при посещенията си при премиера, на мен ми говори за тежък пробив в системата на националната ни сигурност и необходимост от много сериозна проверка от съответните органи“, написа във Фейсбук заместник-председателят на Националния съвет на БСП Атанас Зафиров. Зафиров твърди в поста си, че темата не е никак безобидна: „В друга държава би предизвикала взрив от възмущение и реакции“.

 

„Не е нужно да си експерт, за да си наясно с какво количество информация, в т. ч. и на различни носители борави един премиер денонощно и какви проблеми би предизвикал един нерегламентиран достъп до такава информация“, посочва Атанас Зафиров, който е и председател на Съвета по отбрана към Националния съвет на БСП.

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Идеалист

  29 Ное 2020 17:06ч.

  Все пак добре, че не са мъже. Но във времето на байдановците и да бяха, можеше да му спечелят по- голямо задокеанско доверие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Другарю Зафиров,

  29 Ное 2020 17:15ч.

  Кой напълни къщата на Премиера с бръмбари, за да го запише какво си говори в къщи? Като се има предвид, че тези записи стигнаха до ФБР чрез Йончева, а самата Йончева е депутат в Брюксел от квотата на БСП, та има ли партията БСП нещо общо с бръмбарите? И като заместник-председател на Националния съвет на БСП няма ли да се самосезирате и да разровите кой извърши това и застраши сигурността на Премиера? Можеха да дадат записите и на друг депутат, но "те" избраха не друг, а Йончева. Та да попитам - има ли нещо общо БСП със монтираните в къщата на Борисов бръмбари или сте "ни лук яли ни лук мирисали"? А може би самата Йончева без да я пекат на шиш ще си каже от кого получи записите? И е ли това дело на Йончева заплаха за сигурността на българския Премиер? Или направо казано - кой от БСП направи пробива в националната сигурност? А, ДРУГАРЮ ЗАФИРОВ?? Че обществото няма да получи отговор на този елементарен въпрос е очевАдно предварително. Но, че това са хора, за които тази работа е елементарна рутинна работа, характерна за дейността на ДС е повече от ясно. Та другарю Зафиров! Заврете си демокрацията, за която ревете денонощно, че не се спазвала и Борисов бил диктатор-фашист, там където слънце не изгрява!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганьо

  29 Ное 2020 17:29ч.

  До горния дрънкалник - коментирай фактите, а именно чекмеджето с близо милион евро и златото, точно като един съвременен капо...какви БСП и Йончева, какви 5 лева!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  29 Ное 2020 17:39ч.

  Самият премиер е пробив в националната сигурност , тъй като продава националните интереси , за няколко сребърника ! ББ е позор за най-древната държава в Европа ! Той трябва да отговаря за предателство на Родината и за геноцида срещу Народа на България !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доро утро национална сигурност!

  29 Ное 2020 18:09ч.

  Цял свят е пределно наясно колко пробит е и всеизвестния бандит ББ и останалите ни служби. Затова и нокй не споделя наистина чувствителна и важна информация с България. Когато им да се хване някоя пратка, примерно, им се нарежд а впоследния момент къде да пратят екип и кого да арестуват. Иначе са на една нога с престъпниците. Тва е положението и още има да се тегли заради тия крадливи негодници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  29 Ное 2020 19:05ч.

  Винаги съм твърдял, че снимките са една провокация, планирана съзнателно тъпа, за да стигне до съзнанието на простия народ без да му затруднява мозъка. Веднага пояснявам, че това няма нищо общо с основателните съмнения и непредставените за съжаление доказателства за злоупотреби и корупция в особено големи размери от страна на господин Борисов. Просто истинските схеми и потоците от средства, които са текли и текат, са малко по-сложни за обяснение и изискват професионализъм от критиците му. Затова са и снимките. Пачки, кюлчета, чекмедже, всеки идиот да го схване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Батката е мачо !

  29 Ное 2020 19:33ч.

  Духът на обвиненията, доколкото разбираме, е чедосткъп до премиера имат само жени ! Сиреч , ако премиерът беше педерунгел (помним един такъв в най-новата ни история) , пробив в сигурността не би имало ? Ти ри ри рам ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • цирк Максимус

  29 Ное 2020 19:42ч.

  Кюлчетата не са поставени от жена, те само са материализирани от жената. Просто ей така от въздуха и хоп, колкото за едно фото. В действителност, кюлчетата не съществуват. Те са една химера. Илюминация. Златото носи особена символика особено, когато е на правилни слитъци с немска щампа и в комбинация с немски пищов. Жената е вълшебница някаква. Може да е асистирала някога на великия Астор, или да е работила в цирка, кой знае? Апропо, а защо да не предположим, че не кюлчетата са подставени, а главата на премиера е подменена?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До обсервър.

  29 Ное 2020 20:40ч.

  Имам само един въпрос. "Това няма нищо общо с основателните съмнения и непредставените за съжаление доказателства за злоупотреби и корупция в особено големи размери". Ако трябва Борисов да обяснява, че не е виновен трябва да се основе нова телевизия и денонощно да излъчва обясненията на Борисов и купищата документи с които се оправдава. Или звучи така /извинявам се ама звучи доста по комунистически, и тук тая дума не я обичат/ - "Докажи, че си невинен понеже се съмняваме". Думи на Вешински ли бяха? Няма ли най-после някой на излезе и да докаже с документи, каква е истината? Надуваха ни главите една година за къщата в Барселона. Йончева се кле в какво ли не, че още малко и ще докаже. После се появи гръцкия остров. Пак същото.После се разбра, че няма начин всичко това да не е вирно, когато им показаха шкафчето. Щом е пълно с пари , значи е вярно. Или да излизат с доказателства черно на бяло или цялата тази мръсотия е просто несъстоятелна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  29 Ное 2020 21:07ч.

  observer на 29.11.2020 в 19:05 Поради дългото забавяне на обясненията вече няма значение дали се е случило или не. Ефектите са такива все едно, че се е случило. Просто Тиквата проспа момента, а сега вече е късно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ефектите може да са такива за идиоти

  29 Ное 2020 21:26ч.

  Радев също като кречетало повтаряше шкафче-чекмедже, кюлчета. Май много се кефеше. Но когато го снимаха с мутрата Гергов мълчи като комунист на разпит.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, бе!

  29 Ное 2020 22:25ч.

  Национална сигурност!? Има ли въобще такава!? Нещо в държавата работи ли!? Институциите в България трябва да се изграждат наново - от нулата! И без участието на тези, които са били във властта през последните 31 години!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • DimIvan

  30 Ное 2020 0:58ч.

  Та значи дамата е внесла и пистолета през охраната, та да стане снимката по-така. Бреййй ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • очевидно

  30 Ное 2020 8:47ч.

  Жената е оръжие за масово поразяване и сдържане едновременно. Премиерът трябва да си ляга или с проверени от службите жени, или изобщо да изостави секса. Но там е работата, че даже проверените жени могат да бъдат агентки на няколко чужди разузнавания и защо не на извънземните. Неслучайно още Платон е казал, че доброто управление е свързано с аскетизъм или здрав брак на управляващите (философи). Нашият премиер не отговаря на такива условия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мдаа,но

  30 Ное 2020 8:50ч.

  Премиер е едно а мъж друго и когато си премиер не трябва да позволиш долната глава да надвие горната.И царе и премиери балкански са криввали от морала , но сигурнстта на държавата изисква да бъдат като монаси. кат ом свърши мандата да правят каквото искато .Исвен това Резиденцията е работно място а никой не трява да си вади онази работа на работното си място!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гери

  30 Ное 2020 9:36ч.

  Някой би ли могъл да каже, какво е теглото на съдържанието на чекмеджето заедно с пистолета? Та така лесно да се внасят и изнасят от спалнята му такива суми. И щом някоя жена го е направила, защо прокуратурата не започне разследване на любовниците му? До сега трябваше да е разкрита и с повдигнати обвинения. Всичко останало е смях за публиката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи