Взривиха колата на бивш сътрудник на Службата за сигурност на Украйна в Москва, той е ранен

Взривиха колата на бивш сътрудник на Службата за сигурност на Украйна в Москва, той е ранен

Бивш служител на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) пострада при взрив на автомобил в Москва, предаде ТАСС. Инцидентът е станал тази сутрин на Коровинско шосе, като взривът е засегнал и други паркирани наблизо автомобили, но не е избухнал пожар.

"Към този момент е установено, че собственикът на взривилия се автомобил “Тойота Ленд Kрузър Прадо" е бивш служител на ССУ, който се е преместил в Русия преди началото на специалната военна операция. Той е бил ранен при взрива“, каза пред ТАСС представител на руските оперативни служби. 

Превозното средство е избухнало в момента, в който мъжът е включил двигателя. "Работи се по няколко версии, като една от тях е, че е било задействано неидентифицирано взривно устройство. Разглеждат се и други възможни причини“, допълни източникът на ТАСС. По случая е започнало наказателно производство за опит за убийство. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • ?????

    12 Апр 2024 20:47ч.

    "Я вызвал скорую. Мужчина вышел из машины, у него была видна глубокая рана на ноге и была кровь на руке. Я подошел, спросил, что произошло, нужна ли помощь? Он сказал: «Машину подорвали» — и ругнулся. Достал жгут и стал сам перематывать рану на ноге, помощь не просил. Было видно, что это непростой мужик, подготовленный." - https://www.mk.ru/social/2024/04/12/sam-peremotal-nogu-rasskaz-ochevidca-podryva-mashiny-prozorova.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма други причини

    13 Апр 2024 0:13ч.

    Взривен е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи