Водеща на Fox News: Украйна е загубена кауза. По-добре да изпращаме оръжия направо на Русия, така или иначе тя ги получава

Водеща на Fox News: Украйна е загубена кауза. По-добре да изпращаме оръжия направо на Русия, така или иначе тя ги получава

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Водещата на Fox News Лора Инграм посъветва Вашингтон да не губи време и просто да прехвърли оръжията за Украйна директно на Русия: Изчерпваме нашите запаси, изпращайки оръжия за загубената кауза в Украйна и след това харчим още повече пари за попълване на запасите, което ще обогати търговците на оръжие. Те наистина ви смятат за глупави. Ако видите как стоят нещата в Украйна, може би Пентагонът просто трябва да изпрати оръжия директно на Русия? Защото така или иначе Русия накрая ще ги получи.

Превод: Владислав Наков

Ето и цялото видео:

 

 

Коментари

  • рукола Z

    02 Ное 2023 14:24ч.

    Да се чете: Русия продава оръжията на Хамас, а не зеленски ????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    02 Ное 2023 14:31ч.

    Представители ХАМАС - записали обращение с благодарностью Зеленскому за оружие и помощь в борьбе с Израилем: https://t.me/VA_Nikonov/18320

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    02 Ное 2023 17:54ч.

    Всъщност не Русия, а България продава на Хамас, чрез 3-ти лица. Послената сделка е за 6 милиона евро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • умник си ва

    03 Ное 2023 6:19ч.

    всъщност американските оръжия за 80 млрд долара изоставени в афганистан при бягтсвото им оттам се появиха в хамас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    02 Ное 2023 14:27ч.

    Леле леле...малко по малко почват да им увират главите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    02 Ное 2023 14:36ч.

    но бавно. ще стане все пак, три часа след като омекне камъкът, с който са притиснати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • почват да им увират главите

    02 Ное 2023 18:17ч.

    Защо "започват" ? Главата на Водещата на Fox News Лора Инграм отдавна "увряла". Тя винаги и твърдяла, че "Украйна е загубена кауза." Просто сега има необходимост това да се повтаря по-често, за успокоение на БГЖвРМ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    02 Ное 2023 14:27ч.

    Никой никога не се е имал нещо друго пред вид от управляващите на запад, освен това, че рано или късно Украйна ще е "загубена кауза"! Въпросът е да им се попречи повече да не създават и предизвикват следващи и други такива "загубени каузи"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кадиров

    02 Ное 2023 14:35ч.

    Шойгу: За 20 дни ще унищожим всички F16 ако ВСУ получи тези самолети. Той не се шегува , за седмица РФ унищожи 34 самолета СУ и Миг и няколко хиликоптера. Пълно превъзходство във въздуха за РФ и така ще остане до капитулацията на ВСУ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • смях

    02 Ное 2023 14:42ч.

    отваршя тубата, няма страница без десетки клипове на горяща руска техника. 2 години не могат да превземат едно село до Донетск. 3 пъти правят мобилизация. обаче имат превъзходство. смяхх

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    02 Ное 2023 14:59ч.

    Защото руските медии са забранени в ЕС за да се информираме ние НОРМАЛНИТЕ ХОРА ползваме платформата Телеграм където поне за сега няма цензура. Там показаха "Обикновен" полеви опорен пункт на Украинската армия. Вътрешните преградни стени бяха дебели 45см железобетон. Говорим за вътрешни стени разделящи укритието на стаи. Подобно съоръжение се взима или с щурм на спецназ или с бомбене от Авиация със свръх тежки бомби. Бахмут, Авдеевка и прочие укрепени Украински зони са подготвяни 6-8 години. Имали са време да леят бетон та чак разума да ти се бетонира. Тези съвременни Линии Манерхайм/Мажино не се превземат изобщо лесно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Боби 02 Ное 2023 14:59ч

    02 Ное 2023 15:48ч.

    обясняваш се на бот

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    02 Ное 2023 18:44ч.

    Смех, та смех. Тая "война" вече е повече в тубата. И с филчета, подправени доклади, че сме превзели 100 метра и сме влезли в къщата на баба Настя Комарова в село Долнамiвка. Иначе "войната" се води така. В село Долнамiвка има 10 къщи, 9 са в руини, в 10тата живее баба Настя Комарова, със своите 3 котки и 6 кокошки и петела Иван Иванич. Вечер бабата вари самогон от картофи. Защото на следващия ден от ляво ще й влезе Оленскадър от ВСУ, а от дясно Алексей от русначетата. Ще седнат на масата в кухнята. Единия ще даде на другия стек цигари за другатите, другият ще върне в тоалетна хартия. Ще изпият на баба ти Настя самогона, ще псуват Зеленски и Путин. Накрая ще дойде съобщение от ГЩ, че има заповед за превземане на съседната къща. Ще станат и тъмнината ще си отидат всеки в частта си, за да метнат по 2 снаряда с гаубицата и да пишат до комадването красиви сказки за безкрайния героизъм на войниците. Е те туй е. На другия ден пак ще са в кухнята, пак ще бухаят.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Звучи готино

    02 Ное 2023 14:44ч.

    Значи омекват, коеот не значи че са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • смях

    02 Ное 2023 14:45ч.

    малко копи пейст, ама гласове, няма го публикуват, та да хелпна. *************** Октомври се оказа доста драматичен за руската армия в Украйна, която се опитва да изземе инициативата и да настъпва на няколко фронта. Това показват данните на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна, които се потвърждават и от наблюденията на независими OSTIN анализатори. Най-голям "принос" за мрачната статистика има настъплението в района на Авдеевка, където досега са загинали около 6000 руски войници и е унищожена впечатляващо много техника. За драматичните загуби там непрекъснато пишат и руските Телеграм канали. Абсолютен рекорд е установен при унищожените танкове - 521 единици, пише украинският военен журналист Александър Коваленко. "Такива загуби са възможни, тъй като поради дефицита на военна техника танковете вече изпълняват несвойствени функции, по-често се използват за настъпление и съответно - по-често се унищожават", обяснява той. Много висок е показателят и за унищожени бойни бронирани машини - 843. Такива високи загуби Русия имаше само в началото на пълномащабното нахлуване в Украйна през март, април и май 2022 г. "Това е свързано с надценяването на възможностите на руските войски в условията на настъпление на тесен фронт и отсъствието на ред съпътстващи фактори, нужни за щурмуви действия като пълноценен огневи вал например", обяснява Коваленко. Октомври е на второ място по унищожена артилерия – 773 единици. Този показател се дължи на високата интензивност на артилерийските дуели. Въпреки това обаче руската армия все още има превъзходство за сметка на бързото разконсервиране на запасите на съветската артилерия. Ударно се унищожава и автотранспорта - 741 единици. Това сериозно затруднява логистиката на руската армия, която изпитва недостиг на специализиран транспорт и е принудена да го замени с граждански. Изключително висок е показателят на убитите руснаци на фронта през октомври - 22 920. Това е вторият най-висок показател за целия период на войната в Украйна. "Това се дължи не само на пренебрежителното отношение на руското командване към живота на руските войници и острия дефицит на техника, но и на наличната техника по принцип, която е толкова остаряла, че е морално непригодна към ефективно използване в днешните условия", пише Коваленко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верно е смех

    02 Ное 2023 14:57ч.

    Посмях се! Благодаря!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    02 Ное 2023 15:07ч.

    Прочети какво е казал твоят фюрер пред "Таймс": https://teletype.in/@ruswar/eMExywKpktg Не се връзва с твоя ферман.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    02 Ное 2023 15:09ч.

    Разлика в тактиката на РФ и Украйна. Украйна праща определено остаряла(такава са им харизали западняците) или неадекватна(МРАВ(Англ.) - Минно Резистентни Бронирани Машини не са направени да се движат по меката Украинска почва а самите машини са "Мечтата на гранатометчика" с височина до 4м) бойна техника в щурм на укрепени и най-важното МИНИРАНИ позиции. След свършване на Техниката се ползва само пехота (което е безумие) - РФ от друга страна прави почти същото но с един нюанс. Разменят поразена и дори унищожена техника за сигурно превзети сериозно фортифицирани Украински позиции. Тоест в повечето случаи Руските командоси стигат невредими до Украинските опорни пунктове след това обикновените недообучени Украинци се паникьосват когато на "вратата" ти "почука" някой от главорезите на Кадиров или Разярените десанчици на ВДВ или Морската пехота на РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    02 Ное 2023 15:16ч.

    Относно технически възможности. РФ произвежда и във все по-големи количества все по-модерно оръжие. Ето ако сега погледнете един Т-72Б3 излезнал от завода след модернизация ще видите само 3 различия от Т-90М а на външен вид от далече дори няма да ги различите - Управляема Картечница, Брониран съндък за снаряди в задната част на Купола и Ползване на стари типове броня(която не може да се смени) като се добавя нова за да се тушира недостатъка. Украйна реално само модернизира китайски дронове за военно ползване. Дори банални елементарни изстрели за калашников не произвеждат!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Solo

    02 Ное 2023 15:17ч.

    Много вярваш на патологични лъжци като тоз Коваленко и целия "бесарабски фронт". Винаги помни един цитат: "Трябва да лъжим и вътре (в Украйна) и навън. Иначе сме загубили всичко." А.Арестович (бивш съветник на Зеленски).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    02 Ное 2023 19:23ч.

    Съжалявам те, че си се оставил да четеш "Весельйе картинки". Тази информация значително се разминава с конфиденциалната (да не кажа секретна) такава. За нея обаче ти трябва издаден допуск, който явно не притежаваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    02 Ное 2023 15:34ч.

    Работата в Украйна все повече заприличва на последните две години от руската въздушна кампания в Сирия. Руската армия просто си прави утилизационни упражнения за масов отстрел на урки, както едно време правеше с идиловци и алкайдисти. И с всеки изминат ден руснаците стават все по-добри, а оръжията им - все по-съвършени и високотехнологични. Жалко за загиналите, но виновна ли е Русия, че имаше друг начин да се разберат, ала диктаторът Бай Пън от Нашингтон не сколаса...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тулски оръжейник

    02 Ное 2023 15:55ч.

    Русия няма нужда от американски оръжия . Точно руския ВПК се развихри, сега да го затапите с внос ? Освен това малко оръжейни системи представляват интерес за руските военни. Русия има по-добри системи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Водеща на Fox News: Украйна е загубена кауза.

    02 Ное 2023 18:06ч.

    Водещата на Fox News Лора Инграм вдъхва успокоение в сърцата на нашите БГЖвРМ. Но тя е насочила своя апел в грешна посока Парите за оръжия се отпускат от Конгреса, а не от правителството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • beyond_the_frame

    02 Ное 2023 18:56ч.

    Рашките тъй или иначе са крайните получатели на западното оръжие. Ама нямат много време да му се нарадват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно обратното

    02 Ное 2023 21:25ч.

    Кремъл трябва и ще бъде унищожен. Иного не дано. Слава на Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sinner

    03 Ное 2023 12:01ч.

    Може ли пдробности, как ще стане тази работа?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    03 Ное 2023 15:12ч.

    Когато точноОбратните вземат властта в Кремъл! Поне туй му се яви снощи в розовите му сънища...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи