Внучката на Виолета Донева: В Сливенския затвор ще ми бъде интересно

Внучката на Виолета Донева: В Сливенския затвор ще ми бъде интересно

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Предвид дългогодишната употреба на високорискови наркотици, момичето има поведенчески изменения и суицидни мисли, категорични са съдиите, съобщава Нова телевизия.

Внучката на Виолета Донева, обвинена в убийството на актрисата, остава в ареста, реши Софийският апелативен съд. Ивет Стайкова бе задържана дни след насилствената смърт на баба си в края на октомври, съобщава Нова телевизия.

Според магистратите, ако излезе на свобода, момичето може да извърши друго престъпление или да посегне на собствения си живот.

„Предвид дългогодишната употреба на високорискови наркотици, момичето има поведенчески изменения и суицидни мисли, което прави промяната на мярката й за неотклонение недопустима на този етап”, категорични са съдиите.

В съдебната зала Стайкова заяви, че искала да живее и да се обучи, защото „животът е пред мен“. Каза още, че може да отседне при бивш приятел, при неговата майка или при своята. Интересно щяло да ѝ бъде и в Сливенския затвор, а можело да си живее и в следствения арест.

Предстои изготвяне на психиатрична експертиза на обвиняемата.

Източник: Нова телевизия

 

 

 

Коментари

 • Оооо, да

  15 Ное 2022 13:37ч.

  Там е много интересно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  15 Ное 2022 13:56ч.

  И на съкилийничките ще им е интересно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  15 Ное 2022 14:29ч.

  Къде са радетелите за легализация на наркотиците ?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Продукт на демокрацията

  15 Ное 2022 15:19ч.

  май не само в българския й вариант. Подигравайте се после на будалите, строили Хаинбоаз. Много по-възвишено е да се друсаш с квота може и да се чудиш къде да си го слагаш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  15 Ное 2022 17:35ч.

  Това момиче би трябвало да го изпратят на място, където ще бъде невъзможно да се снабдява с наркотици. Искала да живее и учи-имала е възможност, която е пропиляла. Това/с наркотиците/ доколкото разбрах е неин, личен избор/лекувана е няколко пъти/. Мисля, че затворническата болница в Ловеч е по-подходяща от затвора в Сливен,защото в Ловеч има отделение за хора с психопроблеми,свързани със злоупотреби с алкохол, наркотици...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Искаме истината

  15 Ное 2022 21:58ч.

  Чакаме най-после да се обяви нещо по телевизията относно това провинение. Хора с грабежи , корупция,побой влизад в затвора за над 6 години а човек разпространяващ наркотици (за което явно не знаят в съда) и убил човек - нищо. Толкова ли Виолета Донева не е била известна личност в нашата държава?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи