Владимир Путин: Обвинявани сме във всякакви неща без нито едно доказателство

Владимир Путин: Обвинявани сме във всякакви неща без нито едно доказателство
Президентът Владимир Путин отхвърли като "фалшиви" обвиненията, че Русия стои зад кибератаките срещу САЩ в интервю за NBC, излъчено в понеделник преди срещата му в Женева с президента Джо Байдън.

 

"Къде са доказателствата? Изглежда фалшиво", каза Путин.

 

„Обвинявани сме във всякакви неща, намеса в избори, кибератаки и така нататък и така нататък и нито веднъж, нито веднъж не са си направили труда да представят някакви доказателства, просто неоснователни обвинения".

 

Той изрази изненада, че Москва "все още не е обвинена в провокиране на движението "Животът на чернокожите има значение" (Black Lives Matter movement).

 

Путин добавя, че Русия е отворена за сътрудничество относно киберпрестъпността.

 

"Въпросът с киберсигурността е един от най-важните днес, защото изключването на цели системи води до много тежки последици, а се оказва, че това е възможно", коментира руският президент.

 

 

Източник: "Труд"

 

Коментари

 • постистината няма нужда да докзава нищо

  14 Юни 2021 16:42ч.

  За клевета е предвидено Божие наказание. Инструментът на Бога в това отношение може да бъде Русия. Удряй без да афишираш, в правото си си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пергел

  14 Юни 2021 17:51ч.

  В ерата на антиутопията Голумият брат е едновременно следовател, обвинител и съдия, накрая се опитва да стане и екзекутор. За истината въобще не става дума.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Инструментът на Бога в това отношение

  14 Юни 2021 21:13ч.

  Едно време се разчиташе на диалектическия материализъм, сега на божия инструмент, комунизмът отиде по дяволите заедно с диктатурата на пролетариата, а Врагът си е все същия и най-лошото, още не е загнил окончателно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  15 Юни 2021 7:58ч.

  Не бързай да изпращаш комунизма по дяволите,да не ти се стовари на главата някоя диктатура.Колелото на историята се върти и доста наивници ще бъдат прегазени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • трагедията на западащите - живот е възможен само all inclusive

  15 Юни 2021 9:34ч.

  Нивото на западната журналистика: нищо друго, освен позорно бягство от всякакви ексклузивни (анти)сценарии, очевидно дресьорите от корпорациите потискат всякаква спонтанност на информацията и се действа само по методички - https://cont.ws/@Colonel-Cassad/2015314

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи