"Вече се говори за война между Украйна и Русия - фактически и де юре"

"Вече се говори за война между Украйна и Русия - фактически и де юре"
Журналистката от Украйна Богдана Костюк съобщи, че в Харков и Донецк обстановката вече е по-спокойна, след като при преговорите на проруските движения и организации и местните власти, са били уредени някои проблеми.
<p>&quot;Да не забравяме, че специални подразделения на вътрешните войски &nbsp;и специални подразделения на Службата за беопасност на Украйна от понеделник са там и са готови да продължат антитерористичната операция. Най-малко информация имаме от Луганск, където ситуацията е доста сериозна, но, според министъра на вътрешните работи Арсен Аваков, до утре ситуацията трябва да се стабилизира и антитерористичната операция, според министъра, трябва да свърши&quot;, каза в ефира на БНР украинската журналистка.</p> <p>&quot;Вече не се говори за евентуална отбрана, говори се за, фактически и де юре, война между УкраЙна и Русия и не Украйна нападна територия на съседна държава. Крием трябва да бъде част от Украина и това не е само позиция на официален Киев, но и на ООН и на повече държави по света&quot;, заяви Костюк.&nbsp;</p>

Коментари

  • На тая хубавица

    10 Апр 2014 7:19ч.

    й плаща правителството на САЩ, а дали е от Украйна или от Гренландия - все тая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крим

    10 Апр 2014 15:50ч.

    Не знаем дали Крием или Крим трябва да остане част от Украйна, но по същата логика ГДР трябваше да остане самостоятелна държава, Тексас да е част от Мексико, а Хавай също трябваше да са независиа държава. Благодарение на напъните на женичките, управляващи/?!/ външната политика на Печатарницата Украйна е на ръба на гражданска война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Крим

    10 Апр 2014 16:49ч.

    А Сибир да е в Китай, нали, умник? Не се бой, въпрос на време е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Udldjfm

    11 Апр 2014 17:43ч.

    Приказки на типична овца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи