"Възраждане": Оставка и нови избори

"Възраждане": Оставка и нови избори

Всичко започна с една голяма лъжа на един чужд гражданин, който,  макар и с двойно гражданство, стана министър на икономиката, а после и Министър-председател. Лъжа, която вече разобличена от Конституционния съд на България и изместена във времето от  много последващи  лъжи, които бяха изречени от нашия Министър-председател. Малко повече от 100 дни България се управлява от лъжци. Права е народната мъдрост, която казва: „С какъвто се събереш, такъв ставаш“. Защото лъжецът се събира с лъжци.

Така бяха излъгани работещите в музеите, които още не са получили от Министерството на финансите 12 млн. лв., така бяха излъгани и работещите в читалищата, които бяха забравени от министерството на културата, така бяха излъгани и транспортните фирми, които няма да получат обещаните от Министър-председателя на „Продължаваме подмяната“ средства. Излъгани бяха и моряците на „Царевна“ и близките им и всички български граждани, които се притеснявахме за живота и здравето на сънародниците ни в Мариупол.  

Ако направим един обзор от последните 100 дни, ще осъзнаем, че  в цялата 32-годишна история на прехода не са изречени толкова лъжи, колкото Министър-председателят и неговият екип успяха да изрекат в рамките на изминалите 100 дни. Лъжи, застрашаващи не просперитета на българите, а живота ни.

Ситуацията с кораба „Царевна“  ни показа, че патологията в лъжата вече се е вградила в нашето ежедневие и в телевизионния екран, на който присъстват предимно управляващите, за да имат възможност да ни излъжат повече и по-ефективно. Ние обаче не се намираме в популярната детска игра „Лъженка“, а в жестока реалност, в която не можем да поверим живота и здравето си на българското правителство, защото, освен че лъже,  то просто не се справя с управлението на страната ни. Не се справи с бежанската вълна, за която се погрижиха предимно граждански активисти и доброволци.

В момента в България има чужди граждани. Все повече зачестяват случаите на агресия, която се проявява от страна на тези бежанци, които започват да настояват техните знамена да се развяват на български институции. И ако този въпрос се решава от закона, който казва, че на българските институции може да се развява само българският флаг, а знамената на чужди държави имат своите места само в посолствата и консулствата на тези държави, то другият - чисто човешкият няма как да се реши.

В Банско преди дни имахме ситуация, в която украинец заплашва български гражданин и ясно заявява, че е дошъл тук, за да убива. Онзи ден две жени от украински произход, минавайки покрай български протестиращи,  проявиха агресия към тях, а фирми заплашват служителите си с наличието на азовци  в страната ни.    

В тази връзка искам да попитам за пореден път от парламентарната трибуна министър-председателя: Имате ли информация колко точно членове на полка „Азов“ са влезли в България? Или и с тази на пръв поглед лесна справка няма да се справите и ще си послужите с лъжа?

Но да спрем да говорим за лъжата. На лъжата, както е добре известно, краката са къси. Време е да говорим за истината, а истината е, че нашето Отечество е в опасност. Ръководено от немощно, безидейно, тежко зависимо и управленски импотентно правителство, то потъва в дълбокото блато на конституционната и политическа криза, завещана още от предишното управление на ГЕРБ и т.нар патриоти.

Ето защо е време за следното – оставка, нови избори, на които Българският народ да се яви на референдум за своето бъдеще.

Време ни е за Възраждане!

 

 

 

Коментари

  • Майна

    15 Апр 2022 13:13ч.

    копейкин, а ти защо гласува декларацията на НС срещу Русия ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Меракът на чичо Костя

    15 Апр 2022 13:48ч.

    Да стане диригент, та да размахва пръчицата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • първи закон на социологията

    15 Апр 2022 15:25ч.

    Еврейте искат да ни управляват (зле, и то нарочно).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • втори закон на социологията

    15 Апр 2022 15:26ч.

    Как ще ги стигнем ливанците? Че и задминем - кога?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • трети закон на социологията

    15 Апр 2022 15:27ч.

    Айде пускайте Македония в ЕС, че войната със Сърбия много се забави вече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи