Вацлав Клаус: Завиждам на словаците за победата на Петър Пелегрини

Вацлав Клаус: Завиждам на словаците за победата на Петър Пелегрини

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Пелегрини стана президент на Словакия. Проукраинският кандидат на либералите загуби изборите

Поздравявам Петър Пелегрини, победителят от президентските избори в Словакия. Поздравявам Словакия за добрия избор. Поздравявам словаците, че избраха човек по свой образ и че не послушаха съветите на силните и властните в света, и най-вече на тези от Чешката република. Завиждам на словаците, че избраха свой човек, а не продукт на Института в Аспен (бел ред. язвителен намек за чешкия президент Петър Павел, който след като се уволнява от армията е лектор в американската неправителствена организация Института в Аспен, финансиран от братята Рокфелер и Бил Гейтс). Вярвам, че новият президент ще развие в позитивна посока чешко-словашките и словашко-чешките отношения.

Източник: klaus.cz

Превод за "Гласове": Юлия Семир Ал-Хаким

Коментари

 • Има защо да завижда дедо Вацлав

  07 Апр 2024 17:09ч.

  Сегашния психопат с бялата коса и брада е най-големият предател на народа си сравнено евентуалните членове на новата Австро-Унгария (нашите не ги хваща никаква класация).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българите

  07 Апр 2024 19:04ч.

  И ние…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайде сега!

  07 Апр 2024 19:10ч.

  Да подменим най–сетне "неправителствени" с "надправителствени". Тоест, да пишем "над правителствени организации" (НПО).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А нашият Петър Пелегрини, кога?

  07 Апр 2024 19:52ч.

  Май ... кога "цъфнат налъмите, и даже вземат да вържат ..."! Време е да изметем цялата либерастка гнъс и сволочь и да дойдат нормални, милеещи за Народа и Милото ни Отечество! Боже, ако верно си Българин, порази с огън и жупел, можеш го, всичките ни национални предатели! Анадънму????😭

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Когато дойде Дядо Иван

  07 Апр 2024 21:09ч.

  По традиция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  07 Апр 2024 21:21ч.

  Бях в бежански лагер когато от Чехословакия стана Чехия и Словакия. Имаше млад мъж - словак и му казах, че словаците ще закъсат, защото всеки в България знаеше, че чехите са индустрията, а словаците са селяните. Оказа се, че словаците са много по-умни от чехите. Превърнаха Словакия в индустриална и богата държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  07 Апр 2024 22:47ч.

  Словаците чевстват освобождението на Братислава на 04.04.1945 г. Канят всички посланици на събитието. Евроатлантиците не присъстват, включително и нашия посланик. Фицо в словото си им такова мамата на посланиците които ги е страх да приемат поканата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи