"Вашингтон пост": Връщането на Украйна към границите от 2014 г. е все по-малко вероятно

"Вашингтон пост": Връщането на Украйна към границите от 2014 г. е все по-малко вероятно

Според вестника, докато Русия напредва в зоната на специалната военна операция, Зеленски има все по-малко пространство за успешни маневри, да не говорим за спечелване на конфликта с Русия.

Връщането на Украйна към границите от 2014 г. изглежда все по-малко вероятно, въпреки изявленията на украинския президент Володимир Зеленски за желанието му да върне тези територии. Това се казва в материал, публикуван в The Washington Post, съобщава ТАСС. Както припомня изданието, Зеленски по-рано каза, че Украйна няма да се съгласи на нищо по-малко от връщането на всички територии, които са попаднали под руски контрол от 2014 г. насам. Според изданието подобно развитие на събитията „изглежда все по-малко вероятно“, тъй като фронтовата линия се е променила малко през последната година. Вестникът отбелязва, че с напредването на Русия в зоната на специалната военна операция Зеленски има все по-малко пространство за успешни маневри, да не говорим за това как да спечели конфликта с Руската федерация.

По-рано руското министерство на отбраната съобщи, че руските въоръжени сили са освободили село Водяное в Авдеевско направление и са продължили да настъпват в дълбините на отбраната на противника. Както каза за ТАСС координаторът по междупарламентарните връзки с парламента на Луганската народна република, депутатът от Държавната дума Виктор Водолацки, освобождаването на Водяной в Донецката народна република е още една стъпка към освобождаването на Славянск и Краматорск.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Наблюдател 13

    06 Апр 2024 11:21ч.

    Махалото смени посоката и започна да се връща. Коптската църква отказва общението с Рим заради отстъплението му от вярата с бракосъчетанието на гейове. Коптската църква е една от най-старите, там няма Ролекси и Мерцедеси S класа. И това е началото. Молитва преди боя. https://youtube.com/shorts/F6Q87aZGoKc?si=YwYyTF2bnpARXTxO

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    06 Апр 2024 12:54ч.

    Ще поживеем и ще видим това в близко бъдеще !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украйна да се връща към границите си от преди укрите да изкопаят Черно море и с материала да насипят Кавказ и Балкана

    06 Апр 2024 13:35ч.

    Когато те и Египет са хранили целия античен свят 😁

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стигам до извод, че ЕС и фащ се

    06 Апр 2024 14:56ч.

    сбирщина от идиоти, мислещи са за вся и все! Да си мислиш, с кухите си "икономики", че могат да съборят Русия, и то ръководена от най-добрия политик в света до сега, Путин, верно е шизофрения! Но защо и ние в кюпа? Щото ни управляваха безродници и национални предатели, затова! Но "Видов ден" чука на вратата! А и колесници не останаха ...! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи